♾️ Kendiniz hariç bir insanı hayatınızın merkezine koydunuz mu? ve bu size neler kaybettirdi, ya da bir kişiyi kendinizden çok sevebilir misiniz?

♾️ Kendiniz hariç bir insanı hayatınızın merkezine koydunuz mu? ve bu size neler kaybettirdi, ya da bir kişiyi kendinizden çok sevebilir misiniz?

Bence insan bu hayatta en çok kendisini sevmeli ve merkezde daima kendisi olmalı. Sağlıklı sevgilerin temeli bu çünkü. Doğal olarak merkezi nokta biziz. Ben gerçekten sevdiğim bir insan olursa onu kendimden çok sevmek yerine kendim gibi severim yani esasen O da benim hayatımın merkezi, kendim gibi sevdiğim olur. Herkes aşkı öncelemeyebilir fakat ben bu hayatta aşkı, gerçek sevgiyi daima bir numaram olarak düşünürüm. Hayatımın merkezinde de daima ben ve sevdiğim erkek olur başka kimse de umrumda olmaz, herkes olması gereken yerde olur🍀😎
Çok aşık olsam da, kimseyi hayatımın merkezine koymam. İkimizi koyarım, ikimizin hayallerini, gelecekte yapacaklarımızı, yaşayacaklarımızı koyarım hayatımın merkezine... Ben önce kendimi önemseyemezsem, önce ben diyemezsem kimseye de iyi manada yeteri kadar desteğim olamayacağını düşünüyorum. Onun dışında anne, baba, kardeş gibi figürleri de hayatımın merkezine koyamam. Elbette bir yere kadar onlara da bağlıyım ama bu benim hayatım sonuçta.. herkes kendi hayatını yaşamalı kimseye bağlı kalmamalı.
✨☺️
☺️🌼
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kendimden çok ailemi seviyorum. Geçmişte evet böyle bir hataya düştüm kendimden öne koydum birini. Tamamen öz saygı eksikliği. Duygusal ilişkiler gelip geçicidir. Aile haricinde elbette kimseyi hayatımın önüne koymam
Teşekkürler ☺️
@askioldurmek Rica ederim ☺️ her sorumu beğenip takip ediyorsun asıl ben teşekkür ederim :D
Takibimdesin barış olacak o kadar ne demek 😅
😅☺️
O hatayı ço önceleri yaptım ama artık akıllandık..
Cevap
18Cevap
Ben bu hatayı çok yaptım, hep yaptım. Artık yapmam. Bundan sonra ben ve diğerleri var. Benden önemli kimse yok benim için. Kimseye bir şeyi kanıtlamak zorunda değilim. Kimseye kendimi onaylatmak zorunda değilim.
Kimse hayatımın merkezinde değil çevresinde artık.
Yapmadım çok şükür.. Güneşin dünya etrafında döndüğü nerde görülmüş.. 😄
Aynen dünya yerini bilsin :D
Bu bence bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük o yüzden umarım kimse böyle bir şey yapmaz birini çok sevebilirsiniz ama onun gidebildceğinin farkında olmalısınız. Hayatınızsan gitmeyecek tek kişi sizsiniz o yüzden en çok onu beslemeli ve merkeze koymalısınız..
Yaptim.. oyle mallık yapmak bana çok yakışır.. aldim onu koydum hayatimin tam ortasına ama o orada duramadi yerini yadirgadi
Hayır, kimseyi kendimden çok sevmedim 😄 ve seveceğimi de düşünmüyorum.. Canım kendim sjdsfd ❤️
Evet, yaptım ama sınırlarımı koyarak. Öyle hayatımın merkezine koyuyorum diye her şeyi yapamaz ve her an zaman ayıramam.
Evet yaptım zamanında en büyük hatam oldu şimdi ise en değerli kendimi yaptım ben artık kendimi seviyorum
Hayır. Kendimi bildim bileli o merkezde ben varım.
Sevdim ve hayatımın merkezinde olması da bir şey kaybettirmedi çünkü oglusumda oğluşum 😍
Evet şu an yaptım ve onu da kendimden fazla seviyorum bedeli de neyse razıyım...
Bu hatamın bedeli büyük oldu. Akıllanana kadar iş işten geçiyor.
Birini seversem kendim kadar severim fazlası gereksizdir.
Evet yaptım yaparım elimde olan bir şey değil çok sevgiden oluyor böyle şeyler.
Çok yaptıktan sonra vardım hata olduğunun farkına.
Evet , onlar benim hayatımın merkezi hepte öyle olcaklar..😍
Vefalı biriyim o yüzden değer verdiğim kişi benim için değerli dir
Bir kere böyle bir hataya yıllar önce düştüm ^^' Tekrar düşer miyim? hayırrr.
Evet yaptim o merkezi parcaladi gonderdim hayatimdan
Hayır yapmadım
Çok yaptım yaptığım gibi de üzülen ben oldum
Bir kez düştüm o hataya
Yapmadım yapmam
bir kişiyi kendimden çok severim tabikide..
Geçmişte yaptım o hatayı bidahasi asla
Evet yaptım sonu hüsran
Koyacaktım ki...
Yok ailemden başka kimseye gerek yok
Hayır
Yaptım evet😕
Yaptım
Yapılmamalı.
Yapmayın bu hatayı tecrübe ile kanıtlanmıştır😉
Hayır
Hayır yapmadım.
Hayır hiç...