♾️ Sizce gerçek nedir, gerçek aşkın tanımını nasıl yapardınız, birbirini her konu da her şeye rağmen desteklemek mi, yoksa sevdiğinin özelliklerini yeri geldiği zaman değiştirmek mi

♾️ Sizce gerçek nedir, gerçek aşkın tanımını nasıl yapardınız, birbirini her konu da her şeye rağmen desteklemek mi, yoksa sevdiğinin özelliklerini yeri geldiği zaman değiştirmek mi

Aşık olduğum insanı desteklerim ancak haksız olduğu bir konuda kendisine çeki düzen vermesi konusunda telkinde bulunurum. Örneğin hırsızlık yaparsa desteklemem. Yaptığının çok yanlış olduğunu açıkça belirtip onu düzeltmeye, değiştirmeye çalışırım. Bu yanlışında ısrar ederse beni kaybeder.
Doğru düşünce 👍🏻
Teşekkür ederim
Bence gerçek aşk birbirini desteklemekle başlar ama kişinin kötü huyları varsa ilişkisini kendisini hayatındaki kişiyi zarara sokacak alışkanlıkları varsa mesela alkol mesela içki uyuşturucu aşırı öfke bu gibi şeyler zarar verecekse ister istemez adam hayatındaki kişiyi bir düzene sokmak isteyebilir
Aşk zaten çiftleri değiştirir, tabii aşık olmak lazım daha çocuksu, daha kıyımsız, daha anlayışlı vs birine dönüşürsün. Bazen desteğe daha çok ihtiyaç duyulur, ilişki halindeyken yalnız hissediyorsan o ilişkiden kaçmalısın :) sevilmediğini hissetmediğinde gittiğin gibi.
Teşekkür ederim Barışcım 🥳
Rica ederim ne demek 🥳
Başta tanıdığin gibi kalıyorsa eğer evet gerçek aşk olanı olduğu gibi sevmektedir.. değiştirmeye çalışmak değildir..
Rica ederim ablam 🤗
Cevap
24Cevap
Gerçek aşk birbirini sonuna kadar desteklemektir elbette ancak olumsuz ya da zarar verici bir tutum sergilediğimizde bize yardımcı olacak ve gönüllü değişime bizi geçirebilecek birine de ihtiyacımız olabilir.
Gerçek aşk onu olduğu gibi sevmektir...
Gerçek aşk desteklemektir, yanında olmaktır tabii ki. Ama gerektiğinde, (karşıdaki kişinin kişiliğini/karakterini değiştirmek için değil) hata yapmasını engellemek için o konuda konuşarak farkına varmasını sağlamak da kötü bir şey değildir bence.
Gerçek Sevmek bir insanı olduğu gibi kabul etmek onu huylarıyla davranışlarıyla tamamen kabullenmektir bir insana ne kadar Değişsin diye çaba etsen de huylu huyundan vazgeçmez o yüzden değiştirmek yerine o insanı olduğu gibi kabul etmek lazım benim görüşüm böyle
Aşkın bi cok tanımı vardır aşk insanı değiştirir, olgunlaştırır yeri gelince de cocuk ruhlu olunur belli kalıplara sığdırmak hoş olmas yeri gelir bi cok konuda destek çıkılır ama hoş davranışlar da kişi kendini değiştirmeyi bilmeli mesela cok fazla kıskançlık yaşanılıyorsa bunun destek yerine biraz kıskançlığı azaltarak değiştirelebilir.
Sevgilimin/ eşimin gerçekten değiştirmek istediği bir özelliği olduğunda onu desteklerim. Ama ben sevdiğim erkeği her daim desteklerim, değiştirmem, ben onu zaten O olduğu için seviyorum daima. Güzel ve faydalı herşeyden de haberdar ederim sevdiğim adamı. O isterse uygular ben onu koşulsuz desteklerim ve O'nun için daima herşeyin en iyisini dilerim 🍀😎
Aşk ne desteklemek nede değiştirmektir.
Bana göre aşk her şey ve hiçbir şeydir. İçinde tüm duygular vardır olumlu olumsuz.
Hiç aşık olmadım ama genel fikrim aşkın üst düzey bencillik ve makyvelist yaklaşımın zirvesi olduğudur
Beni oldugum gibi kabul eder ben sims karakteri defilim sacimi istedigi gibi yaotirsin giyimimi duzeltsin kendi zevkine gore bende ayni sekilde onu o yapan kiyafeti davranisi sac stili ben onu oyle sevmisim
Değiştirmektir. Her koşulda destekleyen biriyse bir başkasından veya anne babamdan farkı kalmaz. Sevgimi, kalbimi, ruhumu, çoğu alışkanlıklarımın dışına çıkarıp başka bir dünyada hatta başka bir evrende gibi hissettirmektir. Tam anlamıyla değiştirmektir.
Nasılsa öyle kabul etmeli. Değiştirmeye çalışmamalı. Ancak bir yalnışı olursa düzeltmeye, doğru yolu göstermeye çalışmalı. Ancak bu yönde düzelte bilir. Saygıda önemli.
Desteklemek... değiştirmesi gereken huyları varsada bir söylerim iki söylerim baktim olmuyor oldigu kabul ederim.
Seven insan sevdiğini değiştirmez olduğu gibi kabul eder ve onun o haliyle mutlu olur, rahatsızlık duymaz.
Birinin seni ne kadar çok sevdiği, senin için neler yaptığı ile değil senin için nelerden vazgeçtiği ile ölçülür.
Aşk dediğin insanı deyiştirir önce kalp atışını sonra bedenini daha sıda oluyor ama karşı taraf deyiştirmemeli aksine testek olmalı
Olduğu gibi kabul edersin, onu öyle sevmişsin zaten değişmesini beklemek neden. Tam destek diyorum😌
O değişimi başta kendisi de istiyorsa onu desteklerim ama kendisi istemezse o zor. Çünkü değişim , kişinin kendisinde başlar.
Değiştirmek yerine kusurları kabul etmek gerek bu yüzden desteklemek daha doğru.
Hem desteklemek ve yanlış olduğu yerlerde de birbirini düzelterek değiştirmektir
Bence gerçek aşk karşındaki kişiyi olduğu gibi kabul edip destekçi olmaktır
gerçek aşk ona dair tüm detayları sevmek ve bilmek demektir
İyi yönlerde desteklemek, olumsuz şeylerde engel olup değiştirmek, doğru yolu göstermek.
Ben aşka inanmam pek, desteklerim ve sadece rahatsız eden özelliklerini değişmesini isterdim.
Eğer değişmesi gereken yerler varsa destekleyerek değiştirmektir
Her 2 side olabilir ask gecici bisi gerci sevgi onemli
Knk aşk sevgi konusunda bilgisizim. birine güvenseydim onu desteklerdim.
Birbirini her daim desteklemektir. Diğeri gerçek bir ilişki değil toksik ilişki grubuna giriyor.
Bir birini olduğu gibi kabul etmeyi bilmekdir bazı şeyleri...
Kötü yanlarını törpülemek, senden farklı yanlarıyla onu o şekilde kabul etmek ve her daim onu desteklemektir
Desteklemektir tabi ki
Herşeyinii desteklemem yanlışlarıda olabilir evet her kusuruyla kabul ederim ama yanlışlarını düzeltmeye çalışırım.
Birbirini desteklemektir oldugu gibi kabul etmektir
.
Desteklemek
Geliştirmektir
Birbirini desteklemektir
Tabiiki de sonuna kadar desteklemektir...
Güzel soru galiba desteklemek daha mantıklı.
desteklemektir, olduğu gibi kabul etmektir..
Her ikisinde ama sevgi daha üstün gelir
Orta yolu birlikte bulmak.
Birbirini tamamlamaktır kardesim
Oldugu gibi kabullenmek
Olursam yaparım tanımını.
İkiside değildir
Birbirini desteklemek.
Desteklemek. Değiştirmek değil.
olduğu gibi kabul etmek
Güvene dayalı sevgi saygı sadakattir aşk
İyi yönde bir değişiklik
Desteklemek tabi ki