İhtiyaç duyduğumuz mu gerçek sevgidir yoksa her şeye rağmen kendi tercih ettiğimize mi gerçek sevgi demeliyiz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İhtiyaç duyduğumuz mu gerçek sevgidir yoksa her şeye rağmen kendi tercih ettiğimize mi gerçek sevgi demeliyiz?
Gerçek sevgi benim için ihtiyaca dayalıdır ve tercihe de yani insan sevilmeye ve sevmeye ihtiyaç duyar ama bunu kendisi seçer yani kötü kişileri sevmemeyi seçebilir isterse. Gerçek sevgi, her iki tarafın da birbirini seçme ve karşılıklı olarak tercih etme durumunu içerir. Sevgi, karşılıklı bir anlayış, bağlılık ve karşılıklı hoşnutluk üzerine kurulur. İki kişi arasındaki sevgi, karşılıklı olarak özen gösterme, saygı duyma, fedakarlık yapma ve birbirini destekleme gibi unsurları içerir.
Tabii ki de tercihe dayalıdır şöyle bir şey okumuştum birkaç yıl önce filmde geçen bir söz adam karısını aldatmış kadın adama gitmiş sormuş demişki beni neden onun ile aldattın benden daha genç daha güzel diyemem adamda demişki onun bana ihtiyacı vardı Buda benim hoşuma gitti karşı koyamadım kadında şöyle diyor daha sonra işte aradaki farkı tam olarak bu ben seni sectim onun sana ihtiyacı vardı ben seni gerçekten sevdiğim için sectim ihtiyacım olduğu için değil. Seçimler her zaman daha önemli bence
İhtiyaç olmadığına eminim. İhtiyaca bağlı sevginin daha bencil olduğunu düşünüyorum, denge mevcut olmaz genelde. Tercih edilen ise her şey bilinerek, görülerek ve kabullenilerek olduğu için daha sağlıklı, güzel ve gerçek geliyor bana.
Merhaba,
Sevgi gerçek aşk gerçek kişilerin aşkı ve sevgisi sahte ama bu ne aşkı ne de sevgiyi bağlamaz..
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Benim sevgim ihtiyaç ama tercih ettiğim bir ihtiyaç, mecbur değilim zorla değil içimden geliyor. Aşka aşığım sevmeyi seviyorum.. 😅
Cevap
7Cevap
Sevilmek bir ihtiyaçtır. Tatmin olunması gereken bir noktadır insanda, belki egosal belki hissel bilemem ama güzel tercihler sonucu giderilmesi gereken bir ihtiyaçtır. Bir türlü sevilemeyen arkadaşlarımı görünce, bu yaşta nasıl bu kadar saçma işlere bulaştıklarını fark edince hayatımı tekrar seviyorum.
Harika bir soru tebrik ederim.. gerçek Sevgi ihtiyaç olamaz tercihdir..
:)
Yeni nesilde şunu gördüm.. Kendisine iyi gelenden (ihtiyaç duyduğu) alabileceği bütün sevgiyi ve ilgiyi alıp tükettikten sonra tercih ettiği, istediği sevgiye yöneliyorlar. Bence insan tercih ettiği, kalbindeki sevgide karar kılmalıdır.
Tercihe dayalıdır. Günü birinde ihtiyacı kalmazsa ya da ihtiyacını başka biri karşılarsa ne olur sizce?
Tercihe. Sırf baskasini bulamayacagi icin size yuruyorsa uzak durun.
Gerçek sevgi tercihe bağlıdır. Bazen gerçek sevgiyi yanıma tanımadığımız ama gönülden gönüle sohbet ettiğin biri de verebilir
Her ikisi de çünkü yanlış tercih seni gerçek sevgiye götürmez.
Kendini sevmeyi öğrendikten sonra hiçbir şeye ihtiyacın kalmaz bazı şeyleri lütuf olarak görmezsin
Sen de mi o filmi izledin 😇
Filmin adı neydi? Ben sadece Instagram'da gördüm filmin adı yazmıyordu 🙏
Teşekkürler bakacağım 😇
Rağmenlerle sevmek
Bence gerçek sevgi ihtiyaç
Çok mu duygusalsın?
Sorun o tarz bir çağrışım yaptı bende
Ne burcusun
Ihtiyac
İhtiyaca dayalıdır.
İhtiyaç bence
Tercihe dayalıdır