İşte bu der bileye isteye kendimizi bırakır mıyız yoksa pat diye birden hayatımıza mı girer sinsi sinsi mi içimize işler yoksa bu bizim tercihimiz midir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İşte bu der bileye isteye kendimizi bırakır mıyız yoksa pat diye birden hayatımıza mı girer sinsi sinsi mi içimize işler yoksa bu bizim tercihimiz midir?
Aslında şu zaman aşık olacağım bunu ayarlamak ön hazırlık yapmak gibi bir şey yok bir anda seni buluyor içine giriyorsun
hazır olmadığında istemediğin zamanlarda da aşk hayatınıza girer..
Tabi sonrasında sizin bunu kabul edip etmeyeceğinizin seçimi sizde buna direnmeyi seçebilir kabul etmezseniz ya da kabullenir kendinize aşka bırakırsınız bu da tamamen sizin aşkı isteyip istememenizle alakalı
aşk daha çok psikolojik bir olay bana göre.. heyecanlandığımız bize farklı duygular hissettiren sürekli düşündüğümüz birine daha fazla açarız gönlümüzü.. bunu kendimiz bile bile isteriz yani.. uzaklaşmak ve kaçmak istemeyiz..
Aşkın yeryüzünde olduğunu düşünmüyorum insanoğlu bu duyguyu hak etmeyecek kadar kirlendi bence, çoğu insan bir yanılsamanın peşinden koşturuyor her şey kavuşana kadar sonrası ise sonu kötü biten bir film gibi.
O kadar haklısın ki insanoğlu o kadar vahşileşti ki guzelr olan hiçbir şeyi haketmiyor..
maalesef öyle kötülük kazanıyor gibi ama herşeye rağmen hayat yaşamaya değer içindeki ışığı kaybetme😊
:))
Teşekkür ederim hanımefendi 😀
Rica ederim bayım..
Aşk bir aldanıştır. Bazen insan gönüllü aldanır.
Çok kısa ve güzel bir ifade 🎈
Cevap
28Cevap
İçimize sinsi sinsi işler tercih ettiğimiz şey sevgidir
Sevmek zor müessese tercih olmaz herkesin bence bir ruh eşi var
Aşk tercih değil, ansızın çıkar
Evet aşk bir tercihtir
Evet bence bir tercihtir insan doğasınca yanlız kaldigi ve yasamini kendi basina devam ettiremecegini dusunur ve kendini eksik hisseder erkekler üzerinden konusacagim erkek fizyolojik yapısı itibariyle daha güçlüdür ve kadın hayatında füç ile ilgili endişeler yaşar ve bunun ivin bi erkek partner bulur uyuşacağı bir partner ve uzun zamanlı gelecek dusunemye basladiginda aşk der bence bu kadar basit tabi bu verdigim örneğin basit kucuk bir nedeni bunun bu sekilde cok fazla maddi manevi tarafı olacaktir ama boyle felsefi aşk konularina girmek bence insan yanıltmacası
Tercihlerimiz seçimlerimize yön verir. Aşık olmamızı tetikleyen şeyde yine seçimlerimizdir.
Misal, "Aniden kapıldım." laflarını çok duyarız. Aniden dikkatimizi çekecek, duygularımızı canlandıracak tetiklyeciler de tercih kaynaklıdır.
Bundan dolayı, tercihtir.
Tabiiki tercih meselesidir. Nasıl ki tercih kılavuzundan meslekleri kodluyorsan işte aşkta onun gibidir. ÖSYM gibi
😂😂 güzel açıklamışsın..
Aşk değilde buna sevgi desek olur mu? Sevgi nefes almayı bırakmamak gibidir. Aniden olur heves olur sonra bu aşka dönüşür. Ama gerçek aşksa ömürlük sürer bir daha aklını değil beynini alsalar gitmez
Aşka inanmıyorum! İnsanlar, kendilerini tribe sokuyorlar, boş hayaller kuruyorlar ve adına da ”aşk” diyorlar. Ama zamanla bu hisler azalıyor ve hayal dünyasında çıkıyorlar sonra da adına ”aşk” dedikler şeyi sona eriyor.
Bence tercihten daha ziyade benimsediğin kriterlere yönelik oluşan yanılgı
Mantıklı..
🎈🎈
Aşık olacağınız kişiyi belirlemek, hoşlanmak ve o olsun demek bir tercihtir. Ancak aşık olmak, aşkı yaşamak, benim dediğin kişinin ihanetine uğramak, hayal kırıklığına uğramak kesinlikle tercih değildir.
Seçimlerin hepsi birer tercih dir.
Anne ve Baban ailen hariç geri ye kalan tüm her. Şey bir tercih
Kanser gibi insanı ele geçirir
Laflara bak pehhh😂😂😁
Klavyem yazıyor ben zaten susuyorum 😁😂
Tercih değildir aşkı insan kontrol edemez nefret edip düşman olduğumuz birine bile deli gibi aşık olabiliriz.
Değildir. Bir çok insana sor aşık olmayı seçmek istemezler di
Evet, genelde aşık olmak istediğimiz kişiye aşık oluruz. Bazen bilerek bazen fark etmeden.
Aşk tercih değildir kalpten gelen istem dışı Duygu dur hoşlanti kontrol edilebilir ama aşk edilmez
İhtiyaçtır insan illa birine aşık olmak sevmek istiyor
Aşık olacağın kişiyi seçmek tercihtir, sonucta durduk yere ben şuna aşık olayım demiyorsun
Evet SLK olmayı kendimiz tercih ediyoruz birine platonikliği birakmayarak
Sana bir şey söyleyim mi? Aşk denen şey anlamayana gelince ızdıraptır ehline denk geldin mi cennettir😂 Özetiyle nasip. Anlamayana denk geleceksem aşık olmayayım lütfen🫣🥹
Bence tercih değil ansızın gelen bir şey
Ask diye bir şey olmadığı için tercih bile değildir
Değildir.
Bence de ansızın gelir
Tercihlerimizi kendimiz belirleriz, aşk istemsizce olan bir şeydir...
Kendiliginden olan birsey. Dur bu cocuk cok mantikli hadi asik olayim denilebilecegini dusunmuyorum.
Değildir insan aşık olup olmamayı tercih edemez bazen şans eseri sürekli görüp dikkatine çeken birine dahi farkına varmadan aşık olabilirsin bi tercih olsaydı emin olun kimse tercih etmezdi
Genelde %50 etkendir diyelim
Mecburi tercihtir.
Tercih değil, aşk ansızın gelir
Tamamen kader kısmet ve tarifsiz
Ask boktan birseydir.
Şans ve tercih
Hayır tercihle aşık olunmaz
Evet
Görürsün hoşuna gider ve yaşarsın tercih yani
Seçenektir..
Bir vazgeçis
aşk bir tercihtir diyemem tamamen kaderdir.
Yook
Aşk ihtiyaçtır
Bence evet.
Kesinlikle
evet öyle
Onun gibidir evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?