Sevgilimle tartıştık, ben hastaneye giderken 3 4 kez aramış duymamışım daha sonra abimin aramasini duydum ve açtım onunla konusurken tekrar aradi mesgule attim ve abimle konusmam bitince geri aradım. Bana sesini yukseltti bağırdı telfonu acmiyosun ben arayinca mesgulsun takmiyorsun falan diye. Bende sinirle her seyi anlatıp senden bi bok olmaz, bir de evlenmeyi düşünüyorsun ne eş olur ne baba olur hicbisey olmaz gibi seyler soyledim ve kapattim sonuc olarak ayrıldık ama cok seviyorum. Nasıl barisabilriim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Adamın sana sinirle bağırdığı gibi sende ona sinirle kaba davranmışsın. İkinizin de birbirinizden farkınız yok.
Galiba öyle
Senin kurduğun cümleler çok ağır ayrılmakla haklı kusura bakma bana da böyle söylensin bende ayrılırım
Ama telfonu açtığı gibi dinlemeden bagirmaya basladi anlattim neden acamadığımı dinlemeden bagirdi cagirdi suratima kapatti ben de sinirle soyledim
Tamamdır da bu cümle erkeklik gururunu gerçekten çok kırıyor. Sinirli olsan bile bu cümleleri kurmaman gerekiyordu. Yani adamın gönlûnü alman zor
Gercekten bu çok kötü oldu düşünüyorum nasil duzelir onu da bilmiyorum her yolu denedim
Zamana bırakmak en iyisi. Yanında durdukça bu cümleyi hatırlayacak
Ve devamli yuzume vuracak...
...
iyi yapmışsın hayatımda bir tane kız saçma sapan sebepten bağırmışlığım olmadı
Halden anlayan biri hele şükür, ya anlamadan dinlemeden telefonum mesgul diye sırf bana bağırirsa ben de sinjrle soylerim ne yapabilirim pişmanım ama çıktı bi kere agizdan
zorba herifi at çöpe, bugün buna bağıran yarın nelere nelere laf eder, sonra sen ayrılınca başka erkeklere kin beslersin
Kahkaha attım😂 giriş gelişme çok heyecanlıydı finali böyle beklemiyordum 😂
Ama seviyorum nasıl barisabilirim
bunları söyledikten sonra seviyorum demen saçmalık iyi misin ya ben olsm geri dönmem sana
Ama yargısız infaz yapiyorsunuz telfonu actigi gibi bagirip cagirip hakaretler edip sanki yanlış bisey yapiyomusum gibi davrandigi icin sinirlendim
ama ne olursa olsun bunu demen çok yanlıştı nasıl incinmiştir erkekler asırı gururlu bu yönden yani baska bir şeyler desen küfür etsen onn gibi bağırsan daha makuldü
Haklısınız nasıl gönlünü alabilirim sizce
ona normal bir şekilde yaklaşmayı dene ve sonra sinirli misin hala falan yap özür dile başka ne olabilir bilmiyorum sakinlestir düzgünce çocuğu
Ozur diledim falan basta hic. takmadi sonra aradim disardaym geldiğimde konusuruz dedi biraz yumusamis gibiydi eve geldiginde de yorgundu uyudu mesajlarimi. onemsemedi iletisim. halinde hala ama ayrildik bitti diyor
biraz bekle yarın olsun düşünsün biraz olmadı için rahat etmiyor güzel şeyler söyle huyuna gidebilecek sen tanıyon adamı bn değil nasıl olcanı sen ilerlet azda
Yarın sabah biseyler yapmaya calisicam o zaman teşekkür ederim
hadi bakim sen yaparsın
Onu da biz mi dusunelim arkadas agzina geleni saymasini biliyorsun gonul almayi, ozur dilemeyi de bilecen. Ee ne demisler...
GONUL ALMAYI BILMEYENE OMUR EMANET EDILMEZ..
Özür diledim ama tık yok cok aşağıladin beni bu kadarini kaldiramam dedi
Dogru tabi soyledigin basit bi laf mi. Size soylense engel mengel her seyi yapmistiniz...
Ben olsam kapıma gelene kadar aramam sormam seni
Kapisindayim zaten...
Demekki hala siniri geçmemiş
Uyuyor😅
🤦 yav get uyu kadın
Tamam ya
Eski sevgilim bunu dediğinde en son bırakmıştım onu ayrıldık sonra barıştık falan o beni terketti bu kez 😂 2 ay geçmedi keşke affetmeseydim siz kadınlar hiç birşeyi haketmiyorsunuz
Benim ne sucum var ben evde tv izliyorum😅
İnşallah süründürür seni de aklın başına gelir😂 bir kadın bana az cektirmedi sıra sizde şimdide siz çekin 😂
Abi zamaninda cok cektim bari simdi cekmeyeyim olmaz mi ya😅 biz zaten cok cekiyoruz ailem evlenmemize izin vermiyordu simdide basimiza bu cikti artık izin vermemelerine gerek kalmadi terk edildim
O da ailesi beni onaylamiyor diye beni terk etti bu ailelerin aw hayat bizim hayatimiz size ne oluyor gençlerin hayatını s*ktniz mk
Aileler deyince sen gece gece yine tribe girdim
Ben de kac gundur bu yuzden triplerdeydim zaten abim ogrendi agzimiza sictilar annem abim ablam istemiyorlar gerekceleri de cok sacma abi beni kimseye layik görememek ne anlamiyom ki neyim ben... neyse ama ben savaşıcam yine de oyle bırakmak istemyorum gec buldum erken kaybedmeem
O benim hiç savaşması sen bunu deyince hepten dibe vurdum senin gibi kadınlar da varmış..
Savaşmadi*
Bak o kadar asabim bozuldu ki cümleyi bile tam yazamadım psikolojimizi mikti o*rspunun çıkarttığı inşallah gün yüzü gormezsin beyza
Ben ne desem sana dokundu valla hakkini helal et kardesim jqkjwjhw
Senle alakası yok güzelim benim o k*ahpe benim hayatımı mahvetti neyse zaten seninnde yüzün gülmemis rabbim senin yüzünü hemen bugün güldürsün bari sen mutlu ol tatlım umarım barışırsiniz küçüğüm 😇
Baştaki laflarım için senden özür dilerim güzel yürekli saf sevmissin belli
Ayyy tesekkur ederim minnoş kalbim mutlu oldu insallah sen de cok mutlu olursun 🌸
İyki gerçek yüzünü bu aşamada göstermişsin senden de her BK olur
Abi bagirmasi mi lazim
Kardeşim o anlik merak etmiş empati yap sen olsan ne yapardn dürüst olalım
O halden anlayan sana yürümek için o bence herkes objektif yorumlar yapms herkes yalnış o halden anlayan mi doğru
Ama dinlerdim önce.
Kimse dinlemez çoğunluk yorumlar belli ki kadnlar daha fena tepki verir
Adama söv say hadi eş olmaz da tamam ama baba olmaz nedir
Erkeklik gururnu incittim evet biraz agir konustum, zaten bu yuzden gonlunu almaya calisiiyorum uyandiginda tekrar konusmaya calisicam şans dileyin
İyi şanslar mutluluklar ama bir daha yapma
Tamam yapmam tesekkurler
Mesela şu assagıda hakaret yağdıran yalakanın dedikleri zoruna gidiyorsa barış admla gitmiyorsa sevmemissindir
Seviyorum benim cok fazla yanlisimq katlandi o yüzden ben de boyle biseyde onlari soylememeliydim sinirime ofkeme sahip cikamadim barismaya calisicam
Ben olsam şu zorba yazna o sözü sarf ettirmezdim
Çocuğa üzüldüm bence onun sağlığı için barışmamanız daha iyi 😂😂
Aşk olsun
O kadar da cirkef biri degilim damarima asti
Bok seviyorsunuz o halde.
Seviyorum, bağırdığı icin sinirlendim
Senmi kapattın o mu kapattı
Bagirip cagirip o kapatti yuzume sonra tekrar ben arayip sövdüm
İyi yapmışsın eline emeğine sağlık, o koşsun peşinden
Cocuk erken kurtulmus bi de nafakayla ugrasirdi
Yarın buraya barıştık yazarsam napcan peki
Bana ne sanki benim hayrıma barisiyor gdkagdkgakd