Sevgilim kapalıyım diye benden ayrıldı ne yapmalıyım?

Arkadaşlar benim 3 senelik bir erkek arkadaşım oldu aileler vs herkes biliyordu. Öyle çok açık giyinen biri değildim yerine gore giyinir düğünler de vs kısa elbise giyerdim karışırdı onada. Hoslanmadigini söylerdi. Tamam derdim. Gayet anlaşarak konuşarak devam eden bir ilişkim oldu. Ve ben son 6 aydır kapalıyım. Sevgilime bunu söylediğimde iyi sen bilirsin ya vs dedi tamam dedim. İzin almadim asla. Daha sonra bana benden izin almicak misin dedi hayır dedim. Biz ilk buluştuk o kapalı halimle baya soğuk yabancı gibi geliyorsun artik saçlarınla oynayamicak miyim vs dedi. Konuştum yine. Soğuk davranmaya devam etti. Eve gelince ayrılmak istediğini söyledi yıkıldım resmen. Alışır sanıyordum. Konuştum bırakma beni seni çok seviyorum dedim olmuyor dedi gitti engelledi. Bende hergun ağladım nerdeyse. Simdi yeni yeni alışıyorum toparlaniyorum. Ve bana dün gece mesaj attı yazdigi tek şey pişmanım, barışalım. Buydu. Bende görüldü yaptım. Napmaliyim? Çok seviyorum hala ama beni neden bıraktığını düşününce canım aciyor
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi de ilk defa bir kız için agladim ben beni biliyorsun. Bildiğin için geri döneceğini biliyorum yazdı.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj attım senin gibi kırıp dokmucem kalp kırmıcam ama artık seninle ben olamayiz bir daha. Sen benim bir kararim yuzumden hayatımı bozdun simdi o yüzden pişmanım deme bitti bu ilişki 6 ay önce.
Cevap olarak simdi sende beni bir kararim yuzunden yargiliyorsun benim sana yaptığımdan ne farkı oldu şimdi? Bunu deme hakkin olması icin şu an benim daha önce yaptığım bir karar için bu ilişki bitti dememen gerekir. Seni seviyorum. Yazdı
Sevgilim kapalıyım diye benden ayrıldı ne yapmalıyım?