Kocam bir ay önce evi terk etti, bana ne önerirsiniz?

3 buçuk yıllık evliyiz. Bir çocuğumuz var. Çok severek evlendik ama birbirimizde aradığımızı bulamadık. İkimiz de çalışan insanlarız. Eşim benden 5 yaş büyük. Ben 35, o 40 yaşında. Eşim esnaf olduğu için eve gece 12de gelir. Yani evdeki her şey bana ait. Ev onun için otel gibi. Bu konuda yapabileceği çok bir şey de yok. O özgürlüğüne çok düşkün. Kafasına göre yaşamak istiyor. Benim hiçbir sosyal hayatım yok eşimle. Çok bunaldım ve yoruldum. Çocuğum için katlanıyorum. En son ben de patladım artık. Girdik birbirimize. Boşanalım dedi ve gitti. Gidince mesaj attı. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum diye. Ben cevap yazmadım. Bir aydır asla aramadım. Arasa da cvp vermedim. 2 kez kapıya geldi. Çocuğu alıp bir saat gezdirip geldi. Hemen boşanalım bitsin diyordu dava da açmadı. Ailem bilmiyor ayrı yaşadığımızı. Onun ailesi biliyor ve çok üzülüyorlar. Kimseyi dinleyecek bir insan değil. Daha önce de evden gittiği olmuştu tartışınca ama en fazla birkaç gün. Ben dava açayım diyorum ailesi yalvarıyor açma diye. Onları da dinlemez, arayamıyor lar bile eşimi. Bekliyorum öyle boş boş

Kocam bir ay önce evi terk etti, bana ne önerirsiniz?