3 buçuk yıllık evliyiz. Bir çocuğumuz var. Çok severek evlendik ama birbirimizde aradığımızı bulamadık. İkimiz de çalışan insanlarız. Eşim benden 5 yaş büyük. Ben 35, o 40 yaşında. Eşim esnaf olduğu için eve gece 12de gelir. Yani evdeki her şey bana ait. Ev onun için otel gibi. Bu konuda yapabileceği çok bir şey de yok. O özgürlüğüne çok düşkün. Kafasına göre yaşamak istiyor. Benim hiçbir sosyal hayatım yok eşimle. Çok bunaldım ve yoruldum. Çocuğum için katlanıyorum. En son ben de patladım artık. Girdik birbirimize. Boşanalım dedi ve gitti. Gidince mesaj attı. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum diye. Ben cevap yazmadım. Bir aydır asla aramadım. Arasa da cvp vermedim. 2 kez kapıya geldi. Çocuğu alıp bir saat gezdirip geldi. Hemen boşanalım bitsin diyordu dava da açmadı. Ailem bilmiyor ayrı yaşadığımızı. Onun ailesi biliyor ve çok üzülüyorlar. Kimseyi dinleyecek bir insan değil. Daha önce de evden gittiği olmuştu tartışınca ama en fazla birkaç gün. Ben dava açayım diyorum ailesi yalvarıyor açma diye. Onları da dinlemez, arayamıyor lar bile eşimi. Bekliyorum öyle boş boş
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazıları yuvanı dağıtma diye görüş bildirmiş. Ben buna katılmıyorum. Kurtarılacak bir yuva kalmamış görünüyor. Ben olsam kendime şu soruyu sorardım. "Acaba yeniden bir araya gelsek, bundan sonraki hayatımda mutlu ve mesut yaşayacak mıyım?" Eğer cevabın evet olması bir tereddüt doğuruyorsa bile bunu zorlamak mantıklı değil. Çocuk için diyenler var. İnanın mutsuz ve her günü tartışmayla geçen bir evde yaşamaktansa, ayrı ebeveynlerle yaşamak çocuk için daha iyi olacaktır. Çalışan bir kadınsın. Ekonomik özgürlüğün de var. Eşinin evden gittikten sonra kendisini iyi hissetmesi normal. Ama fazla uzun sürmeyecek. Şimdiden tırmalamaya başlamıştır. Kurulu düzeni bozulmuş, rutinleri dağılmış. Sıkılmaya ve evini özlemeye başlamıştır. Yine arar ve sorar. Ama, dediğim gibi, sen mutlu bir şekilde yaşayabileceğine inanıyorsan devam etmek için uğraş. Yoksa da kendine bir hayat çiz. Çocuğunla beraber rahat bir şekilde yaşamana engel bir durum yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi haline bırak. Sinir halinde söylenmiş bir söz. Arada çok küçük bir çocuk var. Yine de çaba gereği bu evlilik kurtarılmalı. Çocuğundan ötürü sosyal hayatın yok. Bunalmışsın. Çocukla da sosyal hayat kurabilirsin. Kız arkadaşlarınla bir kafe de bile buluşsan çocuğu yanına alabilirsin. Çocukla parka gidebilirsin. Sırf değişiklik olsun kafa dağılsın çocukla bile amv’ye gidebilirsin.
Sırf sosyal hayat yok. Ben çocuktan sorumluyum diye kocandan bu kadar sıkılmış olmazsın. Özgürlüğüne düşkün adamı hiç değiştiremezsin. Hele ki hava gurubu, ateş gurubu ise.
Seni bir ay içinde aramış cevap vermemişsin. Erkekler red edildiğinde istenmediğini anlarlar, bu yüzden gurur yaptı. İşlemleri hemen başlatalım dedi. Sakın öfke kararı ile dava açayım deme. Yalvaran bu evliliğin bitmesini istemeyen bir aile var. Onun ailesi olsa bile. Bu işi zamana bırak.
Boşanmayı kolay sanıyorsunuz, fakat sonrası yarattığı psikolojik çöküşten hiç haberiniz yok. Bu yüzden evliliğini kurtaran ol. Çocuğunun hatırına. Ona ne istediğini, beklentilerini konuş. Konuşursanız arada ki problem çözülür.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBana kalırsa son bir defa sakin şekilde konuşmalısınız. Duygularını kesin şekilde anlayabilmek adına. Evlilik terapistini öneriyorum bu sayede eşiniz de kendi hatalarını görebilir. Bunun dışında evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Bakış açılarını değiştirerek suçlayıcı konuşma tarzı yerine "senin o mesajı atman beni çok incitti , beni baskı olarak gördüğün istemediğini bana karşı özgür bir hayatın sana cezbedici gelmesi beni düşündürttü ve üzdü. " Diyebilirsiniz. Böylece o da hatasını anlamış olacaktır. Baktınız ki çok saygısız empatiden yoksun ayrılmayı düşünürsünüz.
00 Yorumla
Çocuğu anneye bırak sıfır sorumluluk al tabi yeniden doğmuş gibi olur.
Arkadaş 40 yaşına gelmişsin yaşayacağını yaşamışsın daha ne olsun istiyorsun. Burada yaptığı kötülük ne sana ne kendine en büyük kötülüğü evladına yapıyor.
Bir çocuk ne annesinden nede babasından ayrı büyümemeli 40 yaşındaki adam 3 yaşındaki çocuğun babaya olan ihtiyacını karşılayamıyorsa evladını düşünmüyorsa yazık ki çok yazık.
Yazdıklarınızı okurken çok sinirledim. Özelliklede yeniden doğmuş gibi oldum sözüne... Evi terketmek kolay giderken çocuğuda alsaydı yeniden doğuyormuymuş bir baksaydık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdakiları boş ver canım, yıkma yuvanı. Benden 10 yaş büyüksün , sen hala seviyorsun ama eşini bekliyorum boş boş demenden anladım.🤣O söyledeği lafı çoktan unutmuşdur bile, bende evliyim. Eşime öyle yaptıb bana böyle söyledin diyince , ne zaman dedim diyor, isteyerek söylememişdir emin ol öfkeli olduğu için demiş unut sende. O , seni kaç kez aramış düzeltmek için , açmamışsın. Sen çekildiğin için temelli gitmiş 1ay diyorsun..
Şimdi uzatma daha fazla, sen ara gerçekten affet düzelt, "akşam eve bekliyorum , birlikde yemek yeyelim, gelirsen sevinirim de , özledim de" söyle bunları ona gurur yapma kocan o senin. Güzel sofra kur süslen onun için , güzel kok, seksi görün, unutur o seni öyle görünce 😍surat asma , romantik sofra kur mumlar yak , özledim de senden de duymak istiyorum de. Güzel giyin bundan sonra farklı görün , o da iyi ki döndüm desin. Okuyunca gece 12de eve geç gelmesi değil de , durum seninle ilgilenmemesini fark ettim... Yatak ilişkiniz ne durumda? Farklı gecelikler al , haftada 2 ya 3 kez yeterli , o da olmayınca tamamen aradaki bağ kopuyor gurur yapma kendine , devamlı yap evliliyin 80 %i cinsellik , çocuk için değil, kendin için yap. Onun sana karşı nasıl değiştiğini görüceksin. Eve gelmek için can atıcak. Yeniden canlanın.🫂
"Erkekler her zaman gördüğünü sever" bunu unutma .
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mert8383e Bu kadın kocasını sevmese gider boşanır inanın , siler atar herşeyi bitiren kadın davranışları değil bu , bunaldım diyor düzeltmek istiyor. Görüyorum ki , üzülmüş ki buralara kadar yazmış yardım istiyor. Kocası onu aldatmıyor. Dövmüyor sövmüyor, sadece biraz boş kalmış. Onu da kadın bağlıycak eve , davranışlarıyla. Yani , bizim ülkenin kadınları kocaslna üzümlü kek oluyor , koca da pervane başında. Bende öyleyim😂1 ay ne demek ya düşüne biliyormusun, sonra da erkekler neden böyle diyorlar. Boşan derdim , ama demiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOturup dürüstçe, etraflıca konuşmanız lazım hemde hiç birbirinizin kalbini kırmadan. Arada ki saygı bitmişse ve sevgi tamamen yok olmuşsa bunu öğremeniz lazım işte birbirinizden. Bence her ikinizde çocuk için üzülmelisiniz, kendiniz için değil. 3.5 yıllık evlilik daha çok çok yeni. Bu kadar düşman olacak kadar birbirinizle ne olmuş olabilir ki? Eşinizin kendini bi sallayıp kendine gelmesi lazım, sizinde onun esnaf olduğunu ve 3,5 yıl önce onun gece 12 lere kadar evinin rıskı için çalışmak zorunda olduğunu kabul etmeniz gerekiyor; bence kendi annenizi yanınıza almalıydınız gece 12lere kadar beklenilmez bu şekilde çünkü. 👍🏻
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Kocanız nereye gitti hanımefendi
Yeniden doğduğuna göre çıktığı yere gitmiş olmasın
Kusura bakmayın lütfen
Evliliğin sorumluluğunu taşiyamıyorsa evlenmeseydi
Esnaflar için durum maalesef böyle olabilir fakat insan ücretli bir çalişan tutup ailesine vakit ayırır
Kendi zevklerine arkadaş ortamına gayet de vakit ayırdığına göre o minicik bebeği yaparken, sizinle nikah kıyarken evliliğin evde sadece onu bekleyip yemek yapacak bir kadından ibaret olmadiğinin bilincimde olmadı.
Ve o adamdan boşanmanız daha mantıklı
Günlerce gelecek mi gelmeyecek mi ailesi üzülüyor vs diye devam edemez
Belli ki gittiği yerlerde yaşam kaynaği bulmuş salıverin lütfen siz de daha fazla yıpranıp yaşlanmadan evlenin gençliğinizi kıymet bilmez, ailesinin dahi sözünü dinlemez bir adamla çürütmeyin
Ailesine uygun bir dille izah edin ki bir torun var sonuçta küslükle bitmesin çocuğunuzu size karşi doldurabilirler büyüdükçe
Allah sabır versin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, demekki evlilik ona göre degil , boşuna zaman kaybetmenin bir anlami yok. Boşanma davasini acmalisin anlaşmali boşanmalisin, ayrica eşin maddi durumu olmqyabilir ve ugrasmak istemedigi icin acmamis olabilir. Senin yerinde olsaydim boşanma davasi acardim hemen bosanirdim , ailesiyle tamamen iletismini keserdim. Numaramida degistirirdim. Severek evlenmis olabilirsiniz ve ilişkide ve evlilikte uyumlu degilseniz, yapamiyorsaniz ayrilmaniz daha sagliklidir demekki eşinde ayrilmak istiyor, attigi mesajlara ve davranislara bakilirsa zorla güzellik olmaz. Bol şans ,
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılFevri davranmış boşanmaya niyeti yok gibi, he sen de boşanmak istemiyorsan biraz süründürebilirsin yaptığının karşılığı olarak sonra devam. Eğer bitmesinin daha hayırlı olacağını düşünüyorsan ne oldu bizim boşanma işi ne zaman boşanıyoruz gibisinden imalarda bulunabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAçar diye düşündüm sormadım. Ben ondan çok soğudum. Sadece çocuğum için katlanıyorum. Hemen boşanalım diyordu açmıyor hayret bir şey. Gelip konuşmayı da denemiyor
Abla gece gece eğlencesine girdiğim forumda sırf içime dert olduğu için hesap açtım. Ne kadar bunaldığınızı söylemenize rağmen gelen yanıtlara inanamadım. Sizin de kendi hayatınız var ve kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Hele ki belli bir yaşa gelmiş ama çocukluktan çıkamamış birini hiç değil. Karşı taraf da kendi ağzıyla söylemiş zaten, öfkeli öfkesiz fark etmez. Seven sevdiğine böyle şeyler söylemez bence.
Zaten çocuğunuzla yalnız yaşadığınızı söylemişsiniz. Ve emin olun sorunlu bir ailede yaşamak boşanmış ailede büyümekten daha zor. Yani eğer evinize huzur geldiyse, kendinizi daha mutlu hissediyorsanız yolları ayırmak daha mantıklı bence. Hele ki kendi ayaklarının üzerinde durabilen biri olarak bu daha kolay olmalı.
Satırları yazarken bence eminim kendiniz de ne hissettiğinizi az çok anlamışsınızdır. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKarar senin, herkesin algı dinamiği farklı çalışır, doğrusu yanlışı yok bu işin, benim doğrum evi terk ettiyse ve bunu açıkça dile getirdiyse bitmiştir. Yüzleşmekten kaçarak evi terk ettiyse yine bitmiştir. Düşünmem. İlişkide güven esasını ortadan kaldırmış ben kendi bakış açımla hayata bu şekilde bir daha devam edemezdim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılPeki neden güzel giden bir evlilikte hemen apar topar boşanma kararı aldı bu adam. Bana nedense çok şüpheci geldi yaptığı hareketler falan. Yani sonuçta severek bir yuva kurmuşsunuz neden bu adam orada hiçbir sebep yokken seni ve çocuğunu terkedip gitsin. Bence onun aklı başka bir kadında ya da başkasına aşık oldu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDava açmak zorunda mısın, yani tek sorun imza mı? Bunu dert etmek istemiyorsan dava peşine düşme, bu şekilde devam edin bir süre daha bakalım ne olacak, herkes hayatına devam etsin bir süre daha ama iletişimi çok koparmadan, yani çocuk için ve zorunlu iletişim devam...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılallah yardımcın olsun zor durum evliliği kaldıracak karektere sahip degil bence bu ilişkide yıpranma sen olursun bosansan önüne bakar düşünüp durmazsın ne olacak ne yapacağız diye ama şimdi belirsizliklerin dolu kafa beyin yorgunluğu içerisinde dertleşmek istersen yazabilirsin. çocuk için katlansan nereye kadar
00 Yorumla
+1 yılYani zaten adam istemiyor sen daha neyi bekliyorsun ayrıl gitsin çocuk için hiçde üzülme nafakası olucak nasıl olsa emin ol kendin daha iyi ayaklarının üstünde durabilirsin zaten kocanın belliki dostu var yoksa imkansız böyle davranması ailesene gelincede sana yalvarma sebebi biliyorlarki oğlu bi bklar yiyiyor ya da geçmişte bi sıkıntı olmuş yoksa neden yalvarır seni mumla arar ailesi sana akıl verene kadar oğluna akıl versinler kulağını çeksinler
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun olmuyorsa olmuyor bizde sizin gibiydik çok ayırlmak istedim çocuklar için kaldım hayat hepimize zehir oldu çocuklar büyüdü keşke boşansaydınız hiçbir çocuk mutsuz huzursuz evde büyümek istemez cinsel anlamda bile arzu istek yoktu genelde sabaha doğru libido tavan yapar uyanırım yap kalk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun kimse istemez böyle bir durumun olmasını ayrılıklar gerçekten de yıkıcı günler getirir. Şayet bitmişse bir ilişki ne yaparsan yap eski seviyeye dönemezsin artık. Eğer imkanların varsa sen aç davayı kendi hayatına bakmayı dene.
07 Yorumla
Soran+1 yılYa ne yapmaya çalışıyor onu da anlamadım. Boşanacağını söyledi gitti, davayı da açmadı. Ben şu an kendi hayatıma bakıyorum o yokmuş gibi.
Cevap sahibi+1 yılEn güzelini yapıyorsun kendini kahredip üzeceğine kendi hayatına bakman senin için en iyisi
Soran+1 yılSürekli durumlarıma bakıyordu. Oradan da çıkardım. Birkaç yakınımız aramış. Adamda kuyruk simit
Cevap sahibi+1 yılboş ver valla ne kadar takarsan o kadar kendine dert edersin o değer vermiyorsa sana sen hiç verme boşan aç davayı
Soran+1 yılTanımıyorsunuz. Dava açınca da boşanmak istemiyorum diyecek. Beni çok yoracak biliyorum
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkabilir misiniz yani isterseniz fikir alışverişinde bulunmak isterim
Cevap sahibi+1 yıl?
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. çocuk yapmasaydınız süreç daha kolay olurdu ama ne yazıkki bi çocuk var ortada. öyle boşan kurtul diyenlere kulak asma. çağır eve oturun konuşun bir orta yol bulun derim. belli ki ikinizde bunalmışsınız bişiylerden. tek yolu var konuşup çözüm bulmak. yetişkin insansınız çocuk değilsiniz. birbirinizden beklentilerinizi yapmasını istediğini yapmamasını istediğin şeyleri kağıda yazın birbirinize söyleyin. bu şekilde bi çözüm arayın. çocuğa yazık etmeyin arada en çok o üzülür çünki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor bir durum allah kolaylık versin. aileler işin içine girip bir arabuluculuk yapmalı, sonrasında da siz karşılıklı bir konuşmalısınız bence. ortadaki çocuğun hatırına Birkaç cümle edin birbirinize. umarım tatlıya bağlanır
01 Yorumla
Soran+1 yılBen buyum diyor adam. Ailesini asla insan yerine koymaz. Dava açacağım açmasına ama çocuğumun hatrına bekliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Iki secenek var onunde. Ya daha kotu olmadan nolursa oksun deyip bosanmak, ya da o nasjl ozgurluk seviyosa sende onu beklemeyi biraip o 3vde kendine bi hayat kurmak. Ikisindede simdikinden daha mutlu olacagin kesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yıl"Ben de yeni ilişkilere yelken açtığımda yeniden doğmuş olacağım." diyerek onu pişman ederdim.
30 Yorumla dişiligini kullan sksjdj saka bi ya da ona sana ilk sefer aşık ettiren neyse o haline dön daha bakımlı ilgili şakaya vur herseyi hemen dağıtma daha 3 sene geçmiş buda demek oluyo ki o adam istediğini alamamış artık her neyse bilmiyorum ama kendine bak eskisi gibi çık eylen sen evde uzuldukce o adam. sende bisi görmez yani pişman ettir onu bi şekilde onsuz da iyi olduğunu göster
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılevi terkeden kişiye boşanma davası açabiliyosun sma sanırım resmi olarak eve çağırman gerek eğer 4 ay içinde gelmezse tazminat davası açarsın, bence bunları araştır
00 Yorumla
+1 yılDönse de olanlar ortadaymış, yani halihazırda iyi bir evlilik olsa düzelsin eski haline gelsin denilir de, zaten öyle bir evliliğiniz yokmuş, yani şu durumda boşanmak en iyi seçenek gibi duruyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bir de evlen evlen diyorlar niye evleneceksin bunu yasamak veya baska seyler yasamak icin mi ortada bir de cocuk olursa ne olacak evlenmeyenler sakin evlenmeyin
00 Yorumla Artık onu bunu dinlemeyecek kadar yaşın olgun. Yapman gerekenide biliyorsun. zaten bitik bir evlilik bu ayrıl tekrar başla hala yaşayacak yıllar var önünde...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt boşanma davası açıp ardına bakmaman kendine yeni ve iyi bir hayal inşa etmen. Çocuğun olabilir ama böyle bir evde büyümesindense senin onu büyütmen daha sağlıklı olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılİt gibi pismna olacak yeniden dogmaz insan sen ac bosanm adavani bak al donuna kadar tazminat vs hak iste nafak aozaman gorrum yeniden dogani
03 Yorumla
Soran+1 yılSinirlenince ne dediğini bilmez o. Ağzına gelen gider. Boşanmak isteyen adam davasını açardı bir ay oldu.
- +1 yıl
Tabi yuvalarin yikilmasini sevmiyorum ama dengesiz kari koca nin kahrini cocuklar cekiyor
Soran+1 yılBiz zaten çocuğumla yalnız yaşıyor gibiyiz
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Hayatta her zaman iniş çıkışlar olur. Sıradan ailede olacak istekler ve tartışmalar olmus. Bence boşanma en son çare olmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kırk yaşında bile adam olamıyorsa yapacak pek bir şeyin yok. Boşan ama bu sürecin çocuğun için sarsıntılı geçmemesi için elinden geleni yap.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Canım aynı yaştayız bana kalırsa cocugun da var iyi düşün yuvanı yıkma derim düzelir belki severek evlendik diyorsun zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. başkalarının lafıyla hala bekliyorsan zaten sende bir sorun var bence ailesi bile kocana laf geciremiyorsa beklemen hata
00 YorumlaBu iş bitmiş neyi bekliyorsun daha seni istemeyeni sende isteme kalan hayatını ve çocuğuna gelecek hazırlamayı planla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılboşan adını koy bitsin seni istemeyeni sen niye istiyosun ki boşanıncada eşşek gibi bakmak zorunda zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO özgürlüğüne çok düşkün. Kafasına göre yaşamak istiyor. ( evli insanlar için öyle bi dünya yok ). ha bu arada çabucak rest çektiğine göre %80 aldatılıyorsun zaten. hali hazırda bi alternatif oluşturmuş durumda bilgin olsun.
00 Yorumla
+1 yılKurtul gitsin uğraşma boşuna bundan sonra adam olmaz o şimdiye kadar olmamış zaten sen ailenle mi kalıyorsun
00 YorumlaCehennemin dibine gitsin, Aç davayı, anasından yeniden doğmuş gibi olsun, dediği gibi.
00 Yorumla
+1 yılSen artık önüne yaşamına neler yapacağına karar vermelisin seninde belki önünde ikinci hayatın olacak bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılsonum böyle olucak diye korkuyorum adam 37 de evlenmiş ama mutlu olamamışlar
03 Yorumla
Soran+1 yılHem de ne çok peşimden koşarak. Bence mutsuz olmamızın asıl sebebi bu. O vakte kadar yalnız yaşamış. Yaş ilerlemiş. Belli şeyler yerleşmiş. Aile sorumluluğu alamadı
- +1 yıl
öyledir 47 yaşında bir amca da aynı şekilde nişan yapıp kaldıramadı vazgeçti evlenmekten, alışıyorlar
Soran+1 yılBu düzene alışamadı. Eski çöplüğüne döndü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun ablam üzüldüm hakkında hayırlısıni diliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bir araya gelip konuşmalısınız. Hep böyle devam edemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne bosancan ya sana baksın sende bul birini keyfine bak ye parasını az kafanı kullan
00 Yorumla
+1 yılNeyi bekliyorsun kuzum evi terk edip gitmiş yol ver bak hayatına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılikiniz sinirlenmissiniz bence bu sebeple insan bosanmamalı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi bekliyosun ki? Çekincen nedir tam olarak? Hukuki olarak da yardım alabilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlliliğiniz bitmiş zaten. dönsede faydası olmaz. aynı olur
00 Yorumla Çocukların için ve sanki o yokmuş gibi devam et hayatına.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverek evlendik diyorsun ….
neden böyle oluyor herkeste ….
sevgi böyle bir şey değil….
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaten çoktan gitmiş senden kafa olarak. Nerde kalıyor bu arada? Hayatında başka biri olabilir diye düşündüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladam 37 yaşında evlenmiş hala mı özgürlüğüme düşkünüm tavırları bu erkekler ne zaman doyuyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl40'ına kadar o adam bekar yaşadıysa Kırkından Sonra onun evlenmesi onu ağır gelir Çünkü alışılmış bir düzeni var bir rahatlık var ondan Kopamam
00 YorumlaSana deger verdi mi vermedi mi bilmem ama yebi bir hayat kurmak artik senin elinde?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Bende her şey bitmiş sonucta calışan ayakları üzerinde duran kadınsın. boşanıp hayatına bak. davanı ac güçlü dur derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evlilik bazılarına göre değil demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver canım ya. Boşan gitsin. Bak benimkisi de karısını benimle aldatiyor senelerdir
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana ne? Zorla adamı tutmuyorum ya :) kaç yaşında adam. Demek ki istemiyor karısını. Zorlamanın anlamı yok ki
Cevap sahibi+1 yılBen ne diye utanacak mişım ki? Kocasına yetemeyen karısı utansın.
Cevap sahibi+1 yılAy ne utanicam Yaa? Hahahhaha :)
Cevap sahibi+1 yılOfff hadi ötede havlayin. Adamla benim aramda olanlar kimseyi ilgilendirmez. Keyfim güzel kimse bozamaz. Kadını zaten ilk kocası boşamış. Bu ikinci kocası bunun da boşanması yakındır
Cevap sahibi+1 yılIlgilendirmezzzzzzzz
Cevap sahibi+1 yılKes sesini. Havlayan köpek ısırmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvi terk ettiyse bu boşanma sebebidir sevgi olmayan evliliklerde en doğru karar boşanmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın yedeği var ve yeni hayatına çoktan başlamış. Sen neyi bekliyorsun onu anlamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki bitmiş gibi. Başkasını mı buldu acaba.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık bekar sayılırsın sevgili olabilir miyiz ilgi sevgi veririm sana
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldavayı aç biran önce. demir tavında dövülür. sonra bakarsın duruma.
00 Yorumla
+1 yılZaten bitmiş ilişki uzatmanın anlamı yok özgürlüğüne düşkün ise gece 12 den önce gelmiyor ise bosanalim diyip gittiyse kafada zaten bitirmiş o
04 Yorumla
Soran+1 yılİş yeri gece 12de kapanıyor. Haftanın 7 günü açık.
- +1 yıl
Bir ay hiç merak etmedimi seni
Soran+1 yılBen onu etmiyorum. O ediyor mu bilmiyorum
- +1 yıl
Sen bir şey hissediyormusun ona karşı
Her evlilikte zaten aşk ararsan 3 yılda bir bosanirsiniz birbirinizin eksiklerimizi doldurmanız lazım. Hersey aşk degil
00 Yorumla
+1 yılailesi madem öyle diyor bi şeyler yapsınlar toplanılsın bi karara varılsın çocuk için en azından
00 Yorumla
+1 yılAcelen yoksa biraz bekle gör yap, ne olacak özleyecek misiniz yoksa herkesin keyfi yerinde mi olacak
012 Yorumla
Soran+1 yılO boşanmak isterse ben asla itiraz etmem bunu biliyor. Çok yorucu bir evlilikti benim için.
- +1 yıl
İşte bu arada dinlen, hayata kaldığın yerden devam et. Hemen karar vermene gerek yok değil mi
Soran+1 yılÇok haklısın. Ben de öyle düşünüyorum. Maddi sıkıntım zaten yok. Yalnız son günlerde keyfim yerine gelmeye başladı. Sanki böyle ev daha huzurlu
- +1 yıl
Kafada bitirmiş gibisin :)
Soran+1 yılEşim çok zor bir adam. Sürekli tartışmak için kışkırtır. Her denileni yanlış anlar. Bazı yaptığı davranışları çocuk bile yapmaz. Aklına ne eserse onu yapar. Ben tepki gösterince de çirkef oluyorum. Şu an ev çok huzurlu. Maddi sıkıntıları da var. 3 yıldır kirayı, faturaları, bakıcı parasını ben ödedim.
- +1 yıl
Heyecan da kalmadı sanırım. Kalmış olsaydı en azından böyle bahsetmezdin. Pek bir tutunacak dal yok sanırım. Yazım kurallarına da dikkat ediyorsun, konuyla ilgisi yok ama ben önemsiyorum :)
Soran+1 yılTürkçe öğretmeniyim. Çevremizdeki herkes ruh sağlığı bozuk diyor ama o kabul etmiyor. Beni rakibi gibi görüyor. Sürekli tartışmaya hazır. Yakınlık da kuramıyor. Bir güzel söz dahi edemez
- +1 yıl
Yanlış anlama geçmiş kararını sorgulamak niyetinde değilim ama sonradan mı bunlar ortaya çıktı? İşler kötü gidince mesela, ya da sağlık sorunları fiziksel sorunlar vs. söz konusu olunca mı denge bozuldu acaba
Soran+1 yılÖnce bir sorunu yoktu. Pandemide iş yeri kapanınca bunalıma girdi. Üç yıldır bütün ödemeler bende. İşi de stresli hiç tatili yok. Ben de her tatilimde ona yardım etmek zorunda kaldım toparlayalım diye. Bu sefer ben çok mutsuz oldum. Komplekslere girdi. Önceden çok kazanmış parayı tutmamış. Şimdi ceremesini çekiyor. Bunalımdan ne yapacağını bilmiyor. Benim, onun hayatını beğenmediğimin farkında
- +1 yıl
Bu durum ağırına gidiyorsa ya mahcup olacak sana karşı, ya da şimdi olduğu gibi duyarsız, düşüncesiz ve kaba-saba maalesef
Soran+1 yılŞimdi bu adam bu eve ne yüzle dönecek. Çok merak ediyorum. Emin olun boşanmak falan istemeyecek. Hasta ya cidden hasta
- +1 yıl
Bu şekilde mutlu olduğunu görünce bence de boşanmak istemeyecektir. Yeniler toksik tip falan diyor ya işte ondan
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat