Ben eşimle kaçarak evlendim aile baskısı felan işte aile'nin gram anlayış göstermemesi felan bu yüzden aldandım 1 yıllık evliyiz benim sorum eşim bana ilgi göstermiyor ve tiktok veya diğer platformlarda açık kızlara bakıyor 2 yıllık eski sevgilisiyle konuşmuş yakaladım telefonunda bunları unutamıyorum ve ayrılma gibi düşüncem var ama ailem bana sonuçta senin tercihin der ve susturur güvensizlik desen var ilgisizlik dese var bilmiyorum nasıl davranabilirim böyle çok sosyal bir insan da değilim yetişme tarzından dolayı of cok uzun oldu inşallah tavsiye veren olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğunuz var mı? Nedense çocuğunun olmadığını düşündüm, çocuksuz ayrılmak daha kolay, en başında düşünseydin keşke, ailen kök ailen sana aile olmamış, elin oğlu olur mu, niye kendini kuvvetlendirmeyip bir başkasına sığınıyorsun.
Öncelikle barınma ihtiyacını karşılamalısın, ailene anlat derdini, belki ailen ardında olur, şayet olmazsa kadın sığınma evine git,6 ay orada kalabilirsin, o esnada bir işe gir, temizlikçilik yapabilirsin, çaycılık yapabilirsin, bir yerden başla,6 ay kadın sığınma evinde kalırsan ve hemen işe girersen bankaya para yatır, altın hesabın olsun bankanda, biriktirdiğin parayla bütçene uygun bir ev tut kendine, sana ait bir barınağın olsun, dışardan da üniversiteyi oku istersen ama mutlaka çalış, kuvvetlendir kendini, iyileştir kendini , şimdiden sonra istediğin hayatı ver kendine, kadın sığınma evine gidersen avukat konusunda da onlar yardımcı oluyor bildiğim kadarıyla ya da ailene sığın ve mutlaka çalış.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhabalar bu sorduğun soru karşındaki adamın karakterine tavrına hatta mesleğine göre bile değişiklik gösterebilir bu sebepten bence soruyu güncelleyerek eşinin yaşını ne iş yaptığını nereli olduğunu nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını yazarsan kişinin karakteri hakkında bir analiz yapıp ona göre sana tavsiye verebiliriz malum Türkiye'de yaşadığımız için çoğu erkek at erkek toplumla beraber yetiştiğinden dolayı bu tarz şeylere sıcak bakmayabiliyor benimki var ifade ile ama sen özgür bir kadınsın boşanmak evli kalmak sevgili edinmek bunlar senin tek elinde olan şeyler eğer böyle bir isteğin varsa en kötüsünü düşünüyorum bunu ona açıkla ailesiyle konuş sonrasında evi terk et ve bir yakınının evine git sonra sen davayı aç ve kendisi tehlikeli birisi ise eski eşin seni bulamayacağı bir yerde bir süre davanın sonuçlanmasını ve zaman geçmesini eski eşinin yeni birisiyle tanışıp duygusal bağ oluşturmasını bekleyebilirsin bu en etkili yöntemdir ama tabii ki de gittiğin yerde gerçek ismini söylesen dahi soy ismini nereden geldiğini ve özel durumunu anlatmayacaksın yakın tarihte haberlerde bununla ilgili bir yüze kezzap atıp oraya yaşandı çünkü bu söylediklerimi ek eksiksiz bir şekilde uygularsan pişman olmazsın eğer gerçekten boşanmak gibi bir düşüncen varsa
10 Yorumla
+1 yılMerhaba
Sizin için üzüldüm ailenizle konuşmanız lâzım bu hata olabilir sevdim aldandım kızsalarda her insan hata yapar büyük hata ama küçük hata ailen senin yanında olur sen dert etme ama bu eşinle mutlu olamazsın ilerde başına daha çok iş açar ama sen bilirsin peki çocuğunuz var mı genelde çocuklar daha çok etkileniyor boşanma olaylarında birde şöyle korkmana çekinmene gerek yok her insan hata yapar ailene dönmelisin08 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 yaşındayım hamileyim şu an
- +1 yıl
Eğer çocuğunuz yoksa boşanman rahat olur varsa boşansan bile sana ve çocuğa nafaka ödemek zorunda sana karşı şiddet varsa tazminat alırsın ve içeri girer ama ailene dönmelisin
- +1 yıl
Kaç aylık hamilesin peki yenimi
Soran+1 yıl14 haftalik
- +1 yıl
Bu karşılıklı çocuk yapma isteğimi yoksa kendisi zorlamı içine boşaldı
Soran+1 yılAslında kalmam diye düşünüyordum ilişkiden sonra zaten isteksiz şöyle ilk başta düşürmek için eylemlerde bulundum ama o benim parçam diye vazgeçtim ona zarar vermekten daha yaşım da çok genç aslında bir şeyler için geç değil ama kendimi ikna edemiyorum bir seyleri basaramam diye düşünüyorum çocuğum oldu artık bir şeye atilamam diye düşünüyorum
- +1 yıl
O nedenmiş hem evli hem eve hem kocasına bakanlar bile var çocuğuna bakanlar bile var sende yapabilirsin
- +1 yıl
Orada mısın
+1 yılEğer kaçarak evlendiyseniz ve eşiniz de sizi kaçırmaya razı olmuşsa demek ki başlangıçta sizin tarafınızdan olmasa da eşiniz tarafından size karşı bir sevgi vardı şimdi size baştaki ilgili göstermiyorsa ve ilgisini tiktok veya diğer platformlarda ki kadınlara yönelttiyse bunun altında ki sebebi bulmak gerekiyor siz boşanmak yerine bu sorunu çözmek istiyorsanız benim size tavsiyem eşinizle birlikte bir aile psikoloğuna gitmeniz, benim bu şekilde yuvasını kurtaran arkadaşım oldu , size çok faydalı olur belki de aranızda ki tek sorun iletişim eksikliğiniz..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizdede durum tam tersı ben doyumsuzum esım ondan once sevgılım oldugunuda bılıyodu cunku ben esımle arkadastım ortaokuldan berı ben ona herseyımı anlattım benım erkeklere baktıgımı bıldıgı halde bana asıktı ve vazgecmedı benden ve sen kacarak evlenmıssın ve en kotusude ne ara evlendınde 19 yasında hamıle kaldın benım esım bırak kızlara bakmayı o tur hesapları bıle yoktur sen bıle bıle cocuk yapmıssın ve dusurmeye calıssın en buyuk gunahlardan bırı bu adam ılgısızse neden korunmadın kı cocukla annenler senı kabul ederse gıt bosan cocugun en azından babasını bılmez aılen bakar sen calısırsın ama kucuk yasta dul kalıp damga yıyeceksın ıyı dusun yerınde olsam gotumu kakıp otururdum senın baska sansın yok bnce ıkınızde bı tamam barı cocugunuzu zıyan etmeyınde ıyı anne baba olun o kalas kafalı esınıde uyar cocuk olunca belkı eve baglanır
02 Yorumla- +1 yıl
Yardım mi ettin taş mi attın belli değil. Ne güzel insanlarsiniz bravo.
Cevap sahibi+1 yıl@düşünmektükenmektir gercekler acı maalesef olan cocugu olucak bosanırsa o cocuk da eksık kalıcak ve babasız cocuk buyutmek kolay olmaz
+1 yılSana ilgi göstermeyen, seni sevmeyen, eski sevgiliyle konuşmaya devam edip sosyal medyada vs başka kızları izleyen birine nasıl katlanıyorsun ki? Ondan boşan ve kendi hayatını kur. Onunla olduğun sürece mutlu olamazsın. Ondan boşan, belki daha iyi birisi karşına çıkar ve onun göstermediği ilgiyi sevgiyi o sana gösterir
30 YorumlaAilen sana destek çıkıyor ise bence boşan ! Bu bir aldatma , aldatma değil ise herşeyi açıkça anlatması gerek. Yalın kaç bilmiyorum ama bir daha bu hataları yapmadan daha doğru bir hayat kurmaya bak. Çocuğun yok ise hemen boşan ! Ama her erkeğe inanma aileni dinle ama lütfen aileni dinle. . Yanlışın senin. Doğru senin doğrun ama aileni dinle. Bu zamanda lütfen aşka inanma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hatanı içtenlikle kabul ettiğine göre bunu samimi bir şekilde ailenle paylaşmalısın, ailendir sonuçta kızarlar suçlarlar ama bunlara göğüs germelisin, kaçarken nasıl ki bazı şeyleri göze almışsan şimdi de bazı şeyleri göze al ve ailenle görüş, onları ikna et ve o şekilde ayrılara ailene dön. Hayatta en güvenebileceğin kişiler yine onlar, onlarda da çekinip gidip farklı yollara girme derim.
00 Yorumla
+1 yılAilenin karşı çıktığı bir evlilik yapmanın ilerde böyle sorunları oluyor. Gerçekten geçinebileceğiniz biriyle olsaydı sorun olmazdı ama sizin durumunuzda olanlar ailesinden de destek alamazlar. Çünkü "bu senin tercihindi" diyeceklerdir. Ailenize gidip dertlerinizi de anlatmakta zorluk çekersiniz...
Ama evlat yine evlattır. Ailenizle görüşün, belki sizi yine bağırlarına basarlar...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkocan ile ilgili bir çok suçlamalarda bulundun eyvallah ama sende bir yorumcu ile hamileliğini konuşuyorsun,14 haftalık hamile olduğunu söylerken sen dürüst ahlaklı ama kocan tu kaka
ulan bi bitmediniz gitti be bi bitmediniz gitti
ya şu gizli üyeleri yok edin artık yasaklayın yahu
@admin @kızlarsoruyor neredesiniz yahu alın şunları başımızdan
00 Yorumla Çok gençsin kimse için aileni karşına alma eşinin bu gibi problemleri varsa düzeltmek için uğraş onunla konuşmaya çalış fevri davranma ailen ile bağlarını koparma ben hemen boşanman taraftarı değilim çünkü anlattığın kadarıyla büyük sorun yok bence yeni bir işe gir kendi paran olsun bu süreçte eşinle ailenle aranı düzelt eğer ki eşinle daha kötüye gidiyor boşan kendi paranı kazan ailene yük olma bu arada sakin eşin düzelir diye çocuk yapma çocuk işine dikkat et senin için üzüldüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonra kendi ayaklarının üzerinde durarak kendi geçimini iyi kötü sağlayabilecek durumda olman bence çok önemli. Ailenden zaten zamanında çekmişsin ve bu yanlış evliliği tercih etmene sebep olmuşlar. Bundan sonrasında da öyle aman aman düzgün bir şekilde iletişim kurabileceğini zannetmiyorum. Hayatının her anında biraz cesaretli olman senin faydana olacaktır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılOyuzden derler hep ailenizin sözünü dinleyin diye çünkü senin göremediğini anneler babalar görürler çünkü hayat tecrübeli vardır aşkın gözü kör dür ama o göz evlenince açılır işte böyle aileni yıkarak o adama kacmissin çözümünü de sen bulucaksin
00 Yorumla Ya bu başta benim eşim olmak üzere erkekleri anlamıyorum evlenmek icn yirtindgnz onca şey e dayandgnz insanları sizle evlendgne pişman etmek zorunda misnz değmiyor valla bu pislikler uğruna dayandgn yaptgn vazgectgn hcbirseye değmiyor
00 Yorumla
+1 yılKeşke kaçmak gibi bir hata yapmasaydın. Tam olarak tanıyıp, karakterini iyice çözdükten sonra ailenle tanıştırsaydın. En kötü aile bile el insanından iyidir. Aileni böyle bir şey için çiğnemeseydin keşke. Hakkında hayırlısı olsun..
00 YorumlaAldatirken yakalamişsin zaten uygun bir dille karşısına geç ve herseyi anlat eğer ayrılmak istemezse ailenin evine git arkadasin varsa git yanına ( umarım çocuk yoktur ve ailen bu konuda destek çıkmalı ) ama anlayışla karşılar ve ayrılmak isterse daha iyi olur
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana 😊👍
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
+1 yılBir mesleğin kasancın vesaire yoksa evliyken bunları az çok halletmeye çalış, kendini maddi olarak boşanmaya hazırla ve sonra boşan. Bu adamdan hayır gelmez çünkü
10 Yorumla
+1 yılSağlıklı karar alamıyorsun ve hamilesin bir aile büyüğüne danış düşün taşın eksilerini artılarını tart doğacak bebeğininde hakkına girme onun anne babalı büyümeye hakkı var
10 Yorumla
+1 yılneyi düşünüyosun? adamın sana gram saygısı kalmamış ki. elalemin ne dediğini umursarsan onlarn hayatını yaşarsın kendinin değil. bırak onlar kendi hayatını yaşasın, sen kendi yolunu çiz. biraz sancılı süreç olur ama sonunda rahatlayacaksın öyle düşün. iyi şanslar.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bence kendine güvenen biri olmaya başla. Kişisel gelişim kitapları oku. Sende onu umursamamaya başla. Kendine değer ver. Onsuz da yaşayabileceğini görsün. Kendine bir iş bulabilirsen çok âlâ olur. İster sana tekrar bağlanır ister incelediği yerden kopar ama sen kimseye yaslanmadan dimdik ayakta duran bir kadın olmaya başla
00 Yorumla
+1 yılEşin bunları bildiği için yapıyordur belki ya da senden ciddi bir adım görmediği için. Konu ile ilgili konuştun mu hiç. Yani ya da ne tepki verdin bunlara karşılık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ve kesinlikle ayrılık düşünüyorsan ailenle arayı düzelt ve maddi olarak bağımsızlığın olsun (iş bul çalış) daha sonra gelişmelere göre hareket et.
00 Yorumla
+1 yılYani geri dönsen ailen kabul eder sonuçta onlar hayatta olduğu sürece bizler birer çocuğuz. Ee birazda olsa söz hakları olsun sonra her şey düzelir dünyayı kendine zindan etme
00 Yorumla
+1 yılÇaresiz olduğunu gösterirsen ilerde daha da kötüye gider. O yüzden tavrını göstermekten çekinme. Sonuçta ailen her ne kadar sana kızmış da olsa yine de en güvenli yer ailen bunu unutma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Valla agacım akılsız başın cezasını ayaklar çeker misali olmuş senin durum... Ailen bu konuda anlayış göstermeseler bile haklılar bana göre... Ne diyim geçmiş olsun...
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz birisimisin sende yeterince ilgi gösteriyormusun eşine sen karşılık vermeyince o da belki ondan uzaklaşıyor olabilir senden
00 Yorumla
+1 yılSenin için yapacak çok bişey yok
Ailenle konus belki insafa gelirler. yok istemezlerse ve durum. kotuye giderse sığınma evine başvur.00 Yorumla
+1 yılAnlattıklarına göre hala yanında kalmak için bir nedenin yok. Çalışıyor musun kendi mesleğin ve gelirin var mı?
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun inşallah düzelir aranız ailene söyle bu sefer onlarsız hareket etme çocukta yapma gelecek göremiyorsan
00 YorumlaYa ailenden özür dileyip geri eve döneceksin ya da bir iş bulup kendi ayaklarının üstünde duracaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu birbirini sevmeyen istemeden evlenen ve eşlerini aldatma meyilinde olanlar ve aldatanlar bir an önce boşansin. Birbirini sevmeyenler evlenmesin kimse kimseyi aldatmasın. En azından dünya birazdaha güzelleşir he ne dersiniz. Şener Şen'in filmi aklıma geliyor hani köye yağmur yagmiyorda yağmur duasına çıkıyorlar. 'Birimiz bir bk yedi ama kim diyo ya' İşte o kişileri bilip susmayalim onları bulalım buna hepimiz dahil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk iki yıl eşimin yaptıklarıyla aynısı ben kaçarak evlenmedim ama severek evlendim ailem geç verdiler bende bırakıp gidemedim eşimi
15 Yorumla
Soran+1 yılya aldatması falan zoruma gidiyor çirkin falanda değilim unutamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBenide aldattı hemde biz severek evlenmemize rağmen nette tanıştığı kıxla aldattı
Soran+1 yılVe ozguven konusunda problemlerim oluştu evde durdukça kilo alıyorum aldattığı için özgüvenim düştü
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı ve eşinle konuştun mu hiç
Cevap sahibi+1 yılYani eşin seni aldattığını söyledin mi ona
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. aileme dönerim deyip ayrılma … tek barına ayaklarının üzerinde durmalısın …
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insan hata yapabilir yaşın çok fazla değil birde eşin ilgisizlik yapıyor diyorsun ya hani sen ilgisini mi çekmiyorsun genel olarak mı öyle yoksa?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılBence iyi düşünüyorsun hayatına zulmetme daha gençsin boşan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. hayat adil değil maalesef ayrıl dostum istesende artık sevemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOna başka kadın ayarla aldatirken baskın yap hayatını kaydır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılkaçarak evlendiysen kaçarak ayrıl mis gibi plan dsnajdn
00 Yorumla
+1 yılİnşallah olmaz aranız düzelir boşanmak zorunda kalmazsınız amin
00 Yorumla
+1 yılAilen seni geri alirmi bilmem çalışan bayan değilsen işin zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşimde benden şikayetçi tiktok falan izlediğim için
00 Yorumla
+1 yılBence sendede sıkıntılar var. Eşinin ilgisini çek. Kadınlığını kullan.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa iş bul ve kendi ayaklarının uzerinde dur ailen kabul etmez etsede burnundan getirie
00 YorumlaBişey yapamazsın aşlen öyle koca dediğin öyle dertleşmek istermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir anlık cinsel isteği aşk sanıp kaçıyorsunuz biraz yatınca istek bitiriyor sonra başkalarına bakıyor. Ailenle de aran bozuldu gerek var mıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru ki ama işte bir anlık nefisle oldu düzelmiyor
Cevap sahibi+1 yılİşte o yüzden cinsel istekleri aşk sanmamak lazım erken yaşlarda oluyor bu sorun maalesef. Biraz sabret eğer eşin düzelmezse sen ailenle arayı düzeltmeye çalış
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tavsiye olmaz buniny, hem cinslerin ile takıl sende
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Çocuk yoksa bu aralar çok sıkı korun ve 1 an önce bu adamdan boşanmaya bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaçarak evlendiğin için yapıyor ve zaten hepde böyle olur. Çünkü ona mecbursun ceptesin ona muhtaçsın diye düşünüyor. Ayrıl gitsin. Zaten aldatiyirdur
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle ömür geçmez ayrıl elbette kolay olmayacak. hiç bir şey kolay değil bu gün açık fotoğraflara bakan yarın gider birlikte olur. Evlilik 2 kişiliktir tek değil 3 günlük ömrümüz var onda da mutlu olmayı seçmeliyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılYani çekilecek çile değil hele çocuk yoksa bence bir dakika bile evli kalma.
00 Yorumla Kendin ettin kendin buldun olacak. Ama aile sayılmayan kaçarak evlendin ise o da seni korumasız ve kendine mecbur hisseder böyle. Kendi ayaklarin uzerinde durabilecek son ayrıl. Yoksa katlanacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır korkma dene belkid ailen saygı gösterecek sana çocuk olmadan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAyrıl lütfen, sağlıksız bir ilişki içindesin. Ayrılman sana çok daha iyi olur. İlk başta çok üzülüceksin belki pişman gibi hissediceksin ama ayrılmazsan daha pişman hissedersin. Ayrıl lütfen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenle otur konuş burdaki erkeklerin amacı cinsellik diye düşünüyorum güvenme
00 Yorumla
+1 yılayrılman uygun olur ama aile evinede gidersen cok sorun yasarsın meslegin var mı bir iş bul ayrı eve cık öyle ayrıl
00 YorumlaAile baskisi. yuzunden evden kurtulma amacli yapilan evlilik ve sonucu iste ayrilacaksin kendine yeni. bir hayat kuracaksin
00 YorumlaÇok kötü bi durum hele ki kaçtıysan aile desteği zor biraz. Olmadı boşan, ailenden de boşanacağın kişiden de bağımsız kendine bi hayat kur.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın eski sevgilisi ile konuştuğunu öğendiğin anda çekip gitmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılBazı şeylerde geç kaldim galiba hamileyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İşin gücün varsa iyi kacmissin birde eşinle konus bunlari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen söylersin sonuçta senin kanındir sevsede sevemede sahip çıkar çok kötü insanlar degilse
00 Yorumla
+1 yılZaman kaybetmemeni öneririm , hayatına kaldığı yerden daha iyi devam etmelisin
00 Yorumla
+1 yılYatak hayatın kötüyse iyileştirmeye bak iyiyse daha iyisini yapmaya çalış kudurt erkeğini
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı anlaşarak boşan gitsin kimseyi düşünme ayaklarının üstünde kalabilirim
00 Yorumla
+1 yılYa kocanın ilgisini çekmeye çalışacaksın. ya da ayrılacaksın.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamdan ayrılma gibi bir düşüncem var. Bana tavsiye verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler