Dikkat çeken bir güzelliğim yok sadece makyajla kendimi biraz güzel hissediyorum. Benim beğendiklerim de beni beğenmiyor haklı olarak dkfjdjd ama beni beğenenleri de sevemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKendinizi çekici bulmamanız, tipsiz erkeklere şans vermemeniz gerektiği anlamına gelmez. Aslında, tipsiz erkeklere şans vererek, belki de hayatınızda hiç beklemediğiniz kadar mutlu olabilirsiniz.
Tabii ki, fiziksel çekicilik önemli bir faktördür. Ancak, fiziksel çekicilikten daha önemli olan, karakter, kişilik ve ortak değerlerdir. Eğer bir erkek, sizin için iyi bir arkadaş, iyi bir sevgili ve iyi bir eş olacaksa, fiziksel görünümü önemli değildir.
Tipsiz erkeklere şans verirken, aşağıdakileri göz önünde bulundurmanız faydalı olabilir:
İlişkide ne arıyorsunuz? Eğer sadece fiziksel çekiciliğe odaklanmak istiyorsanız, tipsiz erkekler size uygun olmayabilir. Ancak, eğer bir ilişkide daha önemli olan şeyleri arıyorsanız, tipsiz erkeklerle de mutlu olabilirsiniz.
İnsanlarla tanışmaktan korkmayın. Tipsiz erkeklerle tanışmak için, kendinizi sosyal ortamlara sokun. Örneğin, arkadaş toplantılarına katılın, yeni hobiler edinin veya çevrimiçi flört uygulamaları kullanın.
İlk izlenimler önemlidir. İlk izlenimleriniz, bir erkeği çekici bulmanıza veya bulmamanıza neden olabilir. Bu nedenle, ilk buluşmada özenli ve bakımlı olun.
Kendinize güvenin. Kendinize güvenmek, çekici görünmenize yardımcı olur. Bu nedenle, kendinize güvenin ve gülümseyin.
Unutmayın ki, herkes için bir sevgili vardır. Kendinize şans verin ve belki de hayatınızda hiç beklemediğiniz kadar mutlu olabilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenip beğenilmemenin dikkat çeken bir güzellikle ilgisi yok, tiple ilgisi yok, boyla ilgisi yok, para ile ilgisi yok, giyim ile ilgisi yok, makyajla ilgisi yok. Bunlar sadece ilk anda dikkat çekmeyi kolaylaştıran etkenlerdir. Bakarsınız ama begenmezsiniz, bakarlar ama beğenmezler. O yüzden beğeni işi kolay gerçekleşen bir durum değil hele karşılıklı olması zor, zaten sonucu ciddi ilişkiye gidiyor. Sanırım kendi görünüşünüze önem veriyorsunuz vede kendinizde beğenmediğiniz yanlarınız var. Öncelikle ideal vücut şeklinizi ve giyiminizi belirleyerek kendinizde değisiklik yapabilirsiniz. Kilo vermek, fit, gergin görünmek gibi evde, spor salonunda yapabileceklerinizi yapabilirsiniz ona göre de en uygun giyiminizi belirleyerek görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Ayrıca küçük çaplı estetikleri de belirleyerek kendinizde değisiklik yapabilirsiniz. Kendinizde cidde kayda değer degişiklik yaparsanız o zaman emin olun, size beğeniden çok saygı duyulacak.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yıl
Kendinizi çekici bulmama duygusu, özgüveninizi etkileyebilir, ancak bu, bir ilişkide karşı tarafa şans verme konusunda karar verirken tek etken olmamalıdır. İlişkilerde kişisel çekim, sadece dış görünüşle değil, bir kişinin karakteri, ilgi alanları ve değerleri gibi birçok faktöre dayanır.
Önemli olan, bir ilişkide uyum ve karşılıklı saygıdır. İlişkinin temeli, samimiyet, anlayış ve iletişimdir. Kimseyi sadece dış görünüşüne göre değerlendirmek yerine, insanların içindeki değerlere ve kişiliğe de odaklanmak önemlidir.
Tipsiz ya da çekici olarak nitelendirilen kişiler de başarılı ve mutlu ilişkilere sahip olabilirler. Önemli olan, birlikte zaman geçirmekten zevk alabileceğiniz, sizi anlayan ve saygı gösteren bir partner bulmaktır. İnsanlar arasındaki çekim karmaşıktır ve herkesin tercihleri farklıdır. Bu nedenle, bir kişiyi tanımadan önce onlara şans vermek ve gerçek bir bağ kurmak önemlidir.00 Yorumla
Boy ve kilo kaç spor yapıyor musun seven biri misin? Öyleysen eğer senin özgüvenin düşük özgüveni kendinden atabilmek için utangaçlık, korku vs. Gibi şeylerden kurtulmak için YouTube arama kısmına "Yeşim Bayraktar korkudan arınma meditasyonu 10 dakikalık" yaz ve dinle iyi hissedeceksin ve kendine güveneceksin
Aslında her insan güzel ama bazıları özgüveni düşük olduğu için kendinden emin olamıyorum bende böyle biriydim spor ve meditasyon bana çok iyi yaradı artık kötü bir şey düşünmüyorum bile05 Yorumla- +1 yıl
Ailesi belirtileri nasıl sende özelden yazar misin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
152Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbalım her insanın bir kriteri olur. kendine saygını yitirme. en başta kendine çirkin falan deme. ya ben dünyalar yakışıklısı bi erkek değilim, 4 uzun ilişkim oldu ve sevgililerim bana asla yakışmıyordu hsdlfkgs çünkü maymun gibiydim yanlarında. afet gibiydi hepsi :D ya da ben çok seviyordum ve gözüme güzel geliyolardı. zaten kilit nokta burası yani, bi insanı huyundan suyundan seversin. seviyorsan güzeldir zaten. tipsiz erkeklere şans verme demiyorum sana insanları tanı ölç biç tart :D ondan sonra karar ver.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bu paradoksvari durum yaygın yalnız değilsin. Hatta İsmail YK bile şarkı sözü yapmış;
Söyle bu devirde kim beni ister
Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim, he?Sen kendini sadece makyajlı beğemiyorsun falan makyajla bile güzel görünmeyen epey kadın var muhtemelen sen güzelsin ams farkında değilsin ki zaten dikkat çekici değil demişsin yani güzel ama dikkat çekmeyecek tarzda demişsin. Bu arada çirkin erkek ne yspaın kızlar makyaj, saç boyası vs afet oluveriyor. Kızların say say bitmez avantajlarından biri de bu. Bu arada şans tanıyıp kişilikten falan gidebilirsin istersen o da tercih. Zaten çoğu zaman hoşlanmadığımız karşı cinsler tanıdıkça çok hoş gelebiliyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Ya iki saattir cicilerini dinliyom a mina
- +1 yıl
@johnnyepp2 ne dedin anlaşılmıyor? İsmail YK şarkısından dolayı mı öyle dedin?
- +1 yıl
Evet cicilerini dinliyordumda o sırada yorumunu gördüm İsmail YK dan bahsetmissin fjfkfkkf
- +1 yıl
@johnnyepp2 vay be 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıdakine sadece tip olarak bakıyorsan sen de kendini ona göre değerlendirmelisin. Ama karakter olarak bakıyorsan. Tipten çok karakterle değerlendirmelisin. Tipin hiç önemi yok demiyorum, karakterine göre değerlendirdiğinde insanları tipin ne kadar önemsiz olduğunu görürsün. Karşıdakine sunabileceğinden fazlasını bekleyemezsin. Bu konuda benim de politikam karşımda çok güzel birini aramak yerine, karakteri çok iyi, sağlam birini aramak. Çünkü sunamayacağım bir şeyi beklemem saçmalık. Kendimi güzel göstermek için saçma durumlara da giremem. Makyaj da kendinizden memnuniyetsizliğinizin işareti haliyle. Kendinle barışmayı öğren.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipsiz değiller aslında yani en azından hepsi değil. Hipergamik olduğun içni sana göre 10 üzerinden en az 9 erkeklerin Tipi var. Aslında ortalama veya Ortalamanın üzeri olanlarda var. Ama ultra yakışıklı erkekler dışında hepsi Tipsiz çirkin senin için mesele bu :D Doğru bir düşünce sen 10 üzerinden 5-6-7 isen 10 üzerinden 10 erkek beklemek boşuna oda seni istemeyecek ve bitmek bilmeyen bir beyaz atlı prens hayaliyle ömür geçireceksin ve elbette şans vermelisin başka özellikleriyle onlarda sana çekici gelebilir. Yeter ki bi bak bi konuş gör
00 Yorumla
+1 yılÇirkin erkekler güzel kiz istiyorlarsa onu bunu beğenmiyorsa kendine bakmadan seninde istemen gayet normal birde yorumlardaki erkekler baya kudurmuşlar tipini beğenmediğin sana çekici gelmeyen etkilenmediğin birisi ile olmaya çalışmak zulm gibi gelir heyecan yok hoşlantı heves yok ben denemiştim görmeye bile katlanamıyordum ve itici irite geliyordu her söylediği rahatsız ediyordu ayrıca ne kilolu veya pek güzel olmayan kızların yanında yakışıklı çekici ve çok seven erkekler oluyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sevdiğim birisi hep "önce sen kendini sevip değer vereceksin ki insanlar da seni sevip değer versinler" der ve çok da haklı önce kendinle barışık ol gerisi illaki gelir zaten üstelik çirkin kadın değil bakımsız kadın vardır her kadın kendince bir güzellik taşır bence
10 Yorumla
+1 yılkadın ya da erkek olsun insanları bir kalıba sokanları hiç sevmiyorum. " çirkin " ne demek ya... zayıf olsun, uzun olsun, gözleri renkli olsun bunlar olunca karsındaki güzel olmayınca çirkinmi oluyor ne ala... benim için karaktersiz, ahlaksız vb kötü huylu kişiler çirkindir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke fotoğrafını paylaşsaydın. Bir de belki seni beğenenler de düzgün ama alıcı gözle bakmadığın için çirkin geliyor. Kendini de asla tipsiz olarak düşünme. Kendine özen göster spor yap illa salona gitmen gerekmez evde egzersiz yap. Yürüyüş yap ama bunları düzenli yap. Bakım yap kendine düzenli olarak. Kıyafetlerini özen göstererek kombinle temiz olsun. Ve hepsinden önemlisi kendini sev önemse iyi düşün iyi hisset. Bu saydıklarımı yapman içinde büyük paralar harcamana gerek yok harcamada zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Güzel olduğun için sana gelen adam, senden daha güzelini gördüğü an gider. Kazanmanın mümkün olmadığı bu saçma yarışa girme. Kendini sevmen önemli. Boyunu, kilonu, makyajını, kombinini sen sev. Başkasının sevmesi, onaylaması bir yere kadar etkilesin sadece. Düzenli spor yap mesela, ama kilo vermek için değil. Sağlıklı yaşamak için, mutlu olmak için. Sen kendine değer verince herkes değer vermeye başlıyor sana.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendinle barışık olmalısın çünkü güzellik algısı görecelidir. Okulun en güzel kızı diye bazı erkeklerin arasında bahsi geçen kızı hiç beğenmeyen, beğenilmeyecek bir tip gibi görülüpte çok beğenen kişiler oluyor. Tamamen göreceli bir kavramdır güzellik. Bu aptal gennelleyici sisteme karşı aldanmamanız gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılşans veeerr erkeğin güzeli çirkini olmaz evladım. karizması olsun, eli yüzü düzgün olsun, işi gücü yerinde olsun.. şans ver karakterini tanı. ısınırsın. belki çok güzel gülecek , çok güzel bakacak ve için ısınacak...
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bence öyle güzel kizları tipsiz erkeklerle goruyoruski bu kız nasil bu adamla iş tutar diye şaşıyorum. Elbette sen iyi kalpli insanları illa yakışıklı olma şartı arama iyi mesleği iyivkazanci iyi karakterli sevecen birini vasat birinde buluyorsan belki yakışıklı olandan daha mutlu olabilirsin. O yüzden şartları gözden geçirmen iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı bulduğun erkeklere yürürsen kıskançlık krizlerine girersin çünkü yürüyenimiz çok oluyor. Sadece yürüyüş yapmakla kalmıyor verende çok oluyor. Psikolojik olarak aşırı derecede yıpranırsın. Sevemediğin itici gelen kişilerle (seni çok sevse bile) beraber olamazsın. Orta halli gideri olan aynı şekilde senin için fena değil olabilir diyen bir erkek tercih et denklik çok önemli 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTipli erkeklere şans vermelisiniz, ama tipli derken de onu anlayın karakteristik özelliklerini falan, ama en önemlisi de evlilik için anlayın yanlış bir adım atmayın. Çünkü yanlış adım atanların hepsi maalesef ki ya dayağı yiyiyor ya da daha kötü söylemek bile istemiyorum serbest bırakılıyor sistem burada bu şekilde işliyor çok yanlış ama yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAcele etme birkac sene sonra estetik yaptirirsin herkes gibi. Sana bi amca tavsiyesi.. hicbir sart altinda begenmedigin biriyle bir yola çıkma. Tipini begenmen, ten uyumu yani kokusunun falan sana guzel. gelmesi bir iliskideki en onemli kirterlerdir. Bunlar olunca hayat cok daha kolay. Begendigin birk sana kufretse ninni gibi gelir. Begenmedigin boro sana şiirler yazsa küfür gibi gelir.
02 Yorumla- +1 yıl
Abi kusura bakma yorumunun altına girmem doğru değil ama sormadan edemeyeceğim.
1. Beğendiğimiz birisi küfrettiği zaman niye ninni gibi gelecekmiş de pardon. Meşrebim geniş mi benim.
2. Eğer konu tipse herkes kendi standardında özelliklere sahip bir tip aramalı. 7/10 tipim varsa 8/10 tip kız aramam küstahlıktır. Bu aynı şekilde kızlar için de geçerli.
3. Ayrıca insanların nitelikli çoğunluğu çirkin/tipsiz değildir. İnsanların çoğu ortalama ya da onun bir tık üstü tiplerdir. Ama günümüz insanları hipergamik olduğu için kendi tipine bakmadan en iyisini arzu ediyor. Ultra yakışıklı yüzler hariç herkesi çirkin/tipsiz görmek gibi bir megaloman patolojisi yaşıyor hepsi. Mesele bu.
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah tabi ki yorumunu yapabilirsin. Ben güzel. ya da yakisikli olsun demedim ki begendigin biri olsun dedim. Begenmedigin biri ile olmaz. Dediklerim tamamen dogru. Cok ornegini gordum. Kufür etsin demiyorum tabiki o lafin gelisi bazen tartisma oluyor ama begendigin biri olunca cok daha kolay alttan aliyorsun ama. begenmedigin birinin hiç şansi yok kavgayi buyutuyorsun. İnsan ic gudusudur. Sen benim. yazdiklarimdan begendigin degil de guzel ya da cirkin diye ayrirdigigimi dusundun cunku hilk. basta soru sahibinin kendini cirkin bulmasi ile ilgili sordugu soruya estetik yaptkr dedim. O aslinda bundan bagimsizdi. Bazen cok. guzel. biri olur ama begenmezsin ya da kokusu hosuna gitmez. Bazrn ortalama biri sana cok hos gelir bu insanlarla birlikte olunmali hayat cok daha kolay oluyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızların zaten güzel olmamalarına rağmen kendini dünya güzeli görüp de kendi denginde birini beğenmemeleri beni ayar ediyor. Ya tutarsa hesabı boş yere zaman kaybediyorsunuz. Yakışıklı adam güzeller dururken ne diye baksın ortalama altı bir kıza?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTipsiz erkek değil tipin olmayan erkek*
Sonuçta aṣk ne tipe bakiyor ne baṣka birṣeye ayrica ṣans vermek ne ya acayip aṣağılayıcı bi kelime. O da insan sende insansın - sen onu beğenmiyorsun diye senden aṣağı bir insan mı?
00 Yorumla Hergün aynı soruyu yolluyorsun sıkılmadın mı aynı cevapları görmekten?
Dengin olan insanlara bak sende. Hatta hepsine bak şansını dene belki tipsiz görsende kendini senin tipsiz halini beğenecek tipli biride vardır :D
00 YorumlaTatlım sana değer veren erkeklere şans versen mesela
lütfen kızlar artık biraz kendimize yönelelim, kendimizi sevelim ondan sonra başkasının da bizi mutlu ve değerli hissetmesine izin verelim hatta bundan düşüğünü kabul etmeyelim !
10 YorumlaAçıkçası tipsiz vs dış görünüşten ziyade önce kişiliğe sonra dış görünüş kriterlerini düzenleyip bir erkek arkadaş araman daha sağlıklı olacak gibi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de güzelsin ama beden algı bozukluğuna sahip olabilirsin. Benim de çevremde kendini beğenmeyen kızlar var ama aslında gayet de güzeller, kendilerinin farkında değiller.
10 Yorumla
+1 yılBir yerden sonra tipin çok büyük bir önemi olmadığını, orta tipli ve güzel karakterli bir insanın çok değerli olduğunu fark edeceksin. İnsan o zaman olgunlaşıyor.
10 Yorumla
+1 yılKime göre tipsiz mesela? Kalıba sokmayın ne kendinizi ne karşınızdakini. Herseyden bağımsız özgür hissedin ve hayatınızı akışına bırakın zorlama ile iş olmaz.
10 YorumlaMübarek şu sizdeki ego da öldürecek beni senide yaratan Allah onuda yaratan Allah neyine tipsiz dersiniz ki sanki siz cennetten gelen melek siniz ya
11 Yorumla
Soran+1 yılÖzür
+1 yılBence direk kişiliklerine bak, tabii ki tip önemli ama zaten onlar sana baksada sen kıskançlıktan ölürsün sana diyeyim.
Bilirsin bazı kızlar sevgilileri olmasına rağmen erkeklere yürüyor yani en iyisi sana karşı iyi, diğer insanlara karşı normal, sadık aşırı yakışıklı olmayan ve seni seven birini bul derim.
Yakışıklılardan hayır görmeyiz sana diyeyim😉12 Yorumla- +1 yıl
ilginc bir tez
- +1 yıl
Sağol karşim
+1 yılBence tipsiz kadın erkek diye bir şey yok ya. O bizim hissettiğimiz çekimin bir parçası. Kendinize yakıştırmıyor ya da içgüdüsel olarak bu adamla tensel olarak uyuşmuyor olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz. Eğer güzellik bir kısım azınlığa mahsus olsaydı bence geri kalan herkesin soyu tükenirdi. İsterseniz şans verebilirsiniz ama şans verirken umut da vermiş gibi olmamaya dikkat edin derim.
00 YorumlaKendin ile barışık değil isen bilinç altın da yaşadığın kötü bir olay dan dolayı olabilir. ya da çevren de sürekli değersizleştiğin için böyle hissediyor olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bu düşüncedeyim😄 ama bazi kizlarin yaninda tas gibi cocuklar görüyorum. Nasıl tavliyorlar, nasil asik ediyorlar bilmiyorum ama cok olmasa da boyle ornekler var. Sonra diyorum kriteri düşürme nasibin nereden çıkacağı belli olmaz😊
01 Yorumla
Soran+1 yılSana foto atsamm
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani tipsizim ama yakışıklılara yükseliyorum. O da olmuyor diyorsun. Şimdi standartlarımı mı düşürmeliyim diyorsun?
Cevap veriyorum: EVET
00 YorumlaSeni seveni bul; pazardan meyve alırken bile en iyisini seçerek alan milletten güzellik hakkında dışa bakarlar meyvenin çürük olduğunu hesaba katmazlar.
00 Yorumlaben de bi dönem böyleydim verdm sansı tipsizlere noldu aldatıldım kendime baktım gzelleşmeye çalıstm oldu simdi de tas gibi manita yaptm beğeniyor benide 😅
06 Yorumla- +1 yıl
@fıtııfıtı aferim sana
- +1 yıl
Sevgilini alırım elinden 5 dk beni görse
- +1 yıl
Benim götüm daha iyi susun
- +1 yıl
@Homelanderr patladım mk dkkskdkf
+1 yılBence öyle düşünme. Herkesin kendine özgü bir nasibi vardır kimse için değmezmiş ben bunu anladım güzel kızlar ızdırap oluyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Tipsiz erkeklerde çirkin şansı var hepsi taş gibi kızları götürüyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine güven ya, işte bu bakmaz etmez demekten ziyade. Bakımlı ol saçın düzgün olsun kafi. Ne tipi olmayanlar var ama hareketleri ile çok başka duruyorlar gözde 😂 biraz ağzı laf yapanlar kazanıyor gibi geliyor bana
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYani evet kriterlerini düşür biraz, denklik ara... gözünü çok yükseğe dikme illa biri olsun istiyorsan...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yakışıklı olup kişiliksiz olup seni üzse daha mı iyi? hem daha az çekici erkekler kendilerini biraz olsun geliştirmiş düzgün kişilerdir ;)
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız tip allah vergisi estetik ol neyi beğenmiyosan kendinde onu revize et düzelir
21 Yorumla- +1 yıl
Yoo
+1 yılÇekicilik farklı güzellik farklı. Güzel olmayan biri de çekici olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler nasip, kısmet ama sırf kendinizi çekici bulmuyorsunuz diye de istemediğiniz insanlara şans vermek zorunda değilsiniz bilin... 🙄
00 Yorumla
+1 yılKarakterinde sorun vardır tipsiz erkekler diye başlamışin yazma şekiln bile itici bence için güzelleşsin
00 Yorumla
+1 yılBelki de giyimin zarif ruhun arzulatici ve dişidir. Görmek lazım seni. Nasılım sorusu sorsana...
00 Yorumla
+1 yılSen önce kendini vegen sonra ztn herkes seni çekici bulacak , kendini her zmn her yerde çekici bulmalısın tatlım 🫣🫶
00 YorumlaKendinizi çekici hissetmediğiniz kişilere şans vermek ilişkilerinizde daha fazla mutluluk bulmanıza yardımcı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSana hangisi uyuyorsa onla devam et aklında hep soru işaretiyle bir ömür geçireceksen tipsizle olma.
00 YorumlaGüzellik çok gelip geçici ciddi düşünüyorsan estetik algını biraz kırmalısın yoksa işin zor. Hem dış görünüş her şey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin estetikle birbirine benzediği bir günde bence kendine has bir güzelliğin olması iyi ya hdjfkkckd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHadi güzelim hadi gargamelim dükkanın önünü kapatma... Tek ve bir senin bacak aranda vajina olmadığını hatırla 3,5 milyar kadın var dünyada. Sen bunların arasından 1. olduğuna ikna et ki evde kal bizden de uzak durmuş olursun 🙏🤲
00 YorumlaKendimi güzel bulmuyorum ile çekici bulmuyorum farklı şeyler. Sorun güzellikse sorun etme ama çekici değilim diyorsan sorun büyük 😊
00 Yorumla
+1 yılErkeklere tipsiz demen hiç hoş değil. Kendin çirkin olduğun kadar karakterin de çirkin. Yazık kafana
00 YorumlaHer insan güzeldir, sadece açığa çıkaramıyordur. Bir şeylerden memnun değilsen estetik ol. Kiloluysan kilo ver.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece kendi değerinin farkında değilsindir. Spotify da güzel podcastler var yardımcı olabilir
00 Yorumlaahahah bence tipsiz erkekler sana şans verecek gibi
10 YorumlaÖncelikle kendini sev sonra seni sevenle birlikte ol seni mutlu eden güldüren kişiyle
10 Yorumla
+1 yılBence şans ver hem onlara çirkin erkek gözüyle bakma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Karakteri güzel, merhametli, iyi kalpli erkeklere şans verebilirsin mesela
31 Yorumla- +1 yıl
Aaa lütfen sakın öyle bir hata yapmasın mazallah mutlu falan olurlar (!) Aksine nerde at hırsızı, varoş, ambalajı güzel görünenler varsa onlara şans versinler ki iyice acı çeksinler, çünkü acı çekmeyi seviyorlar bazı kadınlar.
+1 yılbir insanın dış görünüşüne bakmıycağın döneme girmen gerek bu büyümektir bence
00 Yorumla
+1 yılEn sonunda öyle bir şey yapacaksın gibi sanki 😂
00 Yorumlakarşındakinin tipine bakmassın karekterine bakarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılher şey tip mi?
O zaman bu dünyada hiçbir şey anlayamamışsın.00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünmeye devam ettiğin müddetçe evde kalırsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendimi çekici bulmuyorum, tipsiz erkeklere şans mı vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler