Namaz kılmak, kuran-ı kerim okumak, dini öğrenmek, sünnetlere uymak, harama el uzatmamak vb.
Ben anladımki nekadar düzgün olursan ol bi süre sonra yanındakinin fikri neyse seninde zikrin o oluyor onun için yanınızdaki kişinin kişiliğine çok önem verin bu arkadaş olsun eş olsun komşu olsun.
Birlikte dini ibadetlerinizi yerine getirecek bir eş istermiydiniz?
Dini ibadetleri birlikte yapacağım bir eş isterdim ama sırf ibadet etmekle dinimi yaşıyorum biçiminde düşünen bir eş istemezdim. Vaktinde çok gördüm namaz kılıp, başı kapalı olup, hacca gidip, elinden Kuran düşmeyip iftira edenleri, çocukları arasında ayrım yapanları ve daha nelerini?
fırlamayız falanız toplum olarak ama bu konu cidden değişik durum. belki de esas mutluluk buradadır bilemeyiz hiç deneyimlemedim böyle biri. hayatıma girenler de genelde yukarıdakiyle arası gergin olanlar oldu 😄
Ben beni gerçekten seven bana aşık olan bir kadın isterdim sadece.. karakter uyumu önemli ve birbirimizi gerçekten sevmemiz inancı önemli değil farklı inancı da olabilir. ..
Ben beni gerçekten seven bana aşık olan bir kadın isterdim sadece.. karakter uyumu önemli ve birbirimizi gerçekten sevmemiz inancı önemli değil farklı inancı da olabilir.
kız arkadaşım agnostik. Ben ona o bana saygı duyuyor. Benim için kişiliği önemli dininden ziyade ve kişiliği harikulâde. Yani bu soruya yanıtım arayışta değilim.