Önemli mi kimin ne dediği sen ne demek istediğini bildikten sonra insanların ne dediği sadece onların küçük gelişmemiş algılarını gösterir soru aslında tam filtre lik soru yani çok güzel engelleme yapılır 😂
Ee başıma geleni anlattım maalesef bizim türkler hep daha fazlası daha fazlası daha güzeli vardır kesin diye diye hayatına giren kadına burun kıvırıyor
İdare eder mi ne zaman bi türkle konuşsam beni gömüyor ayrıca gerçekten tipsizler le çıktım gerçekten görsen dersin ki ıy bunlara nasıl baktın baktığım halde beni begenmediler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bizde türk Kadınında bulmadığımızı rusta mı bulalım yani
Bence vizyonu yüksek tut. italya tarafına bak oradakiler 190 :D
seni döverim bir daha duymıcam bak suriyeli vs 😀
Henrynin bi videosunu gördüm adam şarap gibi resmen ya yıllar geçtikçe daha iyi olmuş keşke benim olsaydı 😃😃😃
neden bana atmadın videoyu gözüm şenlenseydi 😂 henry beni gebertecek zaten ya keşke benimde olsaydı o 😀
Soruyla şenlendireceğim gözlerini ama uygun başlık bulamadım 😃
derhal bu hemen acilen günüm güzel geçecek görünce sabah sabah 🤪😬😀😀😂😂
Dur sana bi torpil geçeyim 😃
özel hissettim kendimi ❤️😌😌
🥰🥰🥰❤️
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
2017 yazan görüntü geçmişte ki sevgilimin bir tanesinin birebiri yalnız yaş 34 yazıyor benimkisinin yaşı 31’di 😀😂😂😀 henryyy gebertttin beni be adam 😂
30dan sonra aşırı iyi olmuş 😃😃😃
bazı erkekler 40 yaşlarında çok karizmatik oluyor gerçekten
Üff be şimdi sokaktakilere nasıl bakıcaz ki bi daha 😃😃😃
arada henrynin instagram sayfasına bakıyorum insan mı yedin diyorum mesaj atasım geliyo vs 😂
Yazsan cevap verir mi ki acaba ya düşünsene bi de aşık oluyomuş 😃😃😃😃
ne vermesi ya saçmalama 😂 yazarım işte anca öyle bomboş 😂 he hiç işi yok bana aşık olacaktı 😂
Ya olursa sen aşık olunmayacak kız mısın 😌 hem kader bu belli mi olur 😃😃😃
o kadarda değil be hayal Dünyasında yaşamayalım 😂😂
İnşallah bulursun ama hepsini toplayıp Suriye'ye dönmeniz şartıyla geçerli bu duam.. Kaç kişi dönerse kardır..
Bizde bulunmayan hiç bir özellik başka bir erkekte çıkmaz komplike insanlarız biz doğru sesi almak için doğru notaya basmayı öğrenin bence 😁
Gözlerim şu yorumu aradı hep ama millet laf sokma derdine düştü 😃
Eğlencesine sorduğun aşikar bizim Rus kadını soruları gibi gerçi ben Rus sevmem ama olsun çoğunluk seviyor ;))
Güzel kadınlar ama kabul etmek lazım 😃
Ben soğuk ve itici buluyorum güzel olanları güzeller evet o konu da hakkını vermek lazım
Vay be sen bu dünyadan mısın gerçekten bi konum at bakalım 😃
Ben bizim kadınları seviyorum kim ne derse desin bizi en iyi bizden biri anlayabilir sütlaç getir gelirken atıyorum ☺
Eic gibi eic ama soruyu silicem maalesef 😃😃
Silme nedenin soruyu yanlış anlamalarıysa sakın bu yüzden silme
Baksana neler demişler 🥺
Önemli mi kimin ne dediği sen ne demek istediğini bildikten sonra insanların ne dediği sadece onların küçük gelişmemiş algılarını gösterir soru aslında tam filtre lik soru yani çok güzel engelleme yapılır 😂
Doğru söylüyosun ama yine de ikinci şansı veriyorum onlara bir daha böyle bişi yaparlarsa engellerim 😃😃
Miden bulanmadı mı bunu aklından geçirirken?
Aşırı mantıklı ama hepsi öyle değil be çok temiz nazik insanları da var
Tabiki vardır fakat ne biliyim bana gına geldi artık hepsini aynı kefeye koyuyorum
Şş sakin ol soru trol ama onlar da insan ya heryerin iyisi kötüsü var
Biliyorum trol olduğunuda o trollük bile midemi bulandırmış. Irkçı bi insan değilim ama surileri sevmiyorum
Suriyeli biriyle evlenirsen lütfen ülkeyi terk edin. Bu sayede 1 kişiden kurtulmuş oluruz 😂😂
suriyeli bir erkekle çıkacağıma çöpte yaşayan bir erkekle çıkarım daha iyi
Hayır bulamazsın sakın yapma yanariz😂 onları ülkeden göndermeye çalışıyoruz bak sakın.
Bırak onları onlar Allah bir hatun 4 diyen tipler çoğu iki üç karili
Kizdirma beni ya tc erkekleri kadinlarina tapar
Daha düşük ihtimallere bakıyosun. Sen bilirsin tabi ki
Haaah tam buldun işte suriyeliye git suriyeliye 😂😂
Yapmayın etmeyin nerenize yetmiyor Türk erkekleri 😂
Duymamış olayım 🌶️🔥
🤐
Seni afgan bir erkek paklar :D
SURIYELI DERKEN? UMIT BASKANIM GONDERICEK INSALLAH HEPSINI
suriyelide bulursan lütfen suriyeye tasının da ülkede mülteci sayısı azalsın
Aman aman o kadar da değil ajshshjs
Sadece İtalyandan olur 😋 Suriyeli ve Türk ne ayol
Yabancıya gitme yinede 😄
Hayırlısıyla evereydik.
Afgan kardeşlerimizde bulabilirsin
Bak afgan da olur
Durum o kadar kötü mü yahu?
Kısmetse olur.
Beni denemiş miydiniz
Suriyeli ne ya okadar mı düştün
bulursun
Olabilir insan bu
Bulabilirsin
Kesinlikle ingiliz ya da iskandinav bul
Çok uzaklar nerden bulayım 🥲
Tatile veya yurtdışında veya sosyal medyada yabancı isimleri ekle beni hep yabancılar ekliyor
Sonra diyorum ki bunlar erkekse bizim türkler hiçbişey o kadar yakışıklılar ve kibarlar ki sıfır aşağılama sıfır kötü huy
Türkler le konuştuğumda duydugum cümle şu senden güzelleri de var şu bu şu kızla birmisin vs
Yabancılarla konuştuğumda senden güzel kız görmedim sürekli böyle bebek gibi bakıyorlar prenses hissediyosun ve konforlu
O kadar da gömme kız ne yaptın 😃😃😃
Ee başıma geleni anlattım maalesef bizim türkler hep daha fazlası daha fazlası daha güzeli vardır kesin diye diye hayatına giren kadına burun kıvırıyor
Orası doğru tabi ama yine de idare eder ya 😃
Ve tipleri de bşşeye benzemiyor türklerin
İdare eder mi ne zaman bi türkle konuşsam beni gömüyor ayrıca gerçekten tipsizler le çıktım gerçekten görsen dersin ki ıy bunlara nasıl baktın baktığım halde beni begenmediler
Suriyeliler hayır kurumu mu
Afgan yakışır aplama