Sizce kılıbık erkek mutlu erkek midir? Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda.. Yoksa yoksa erkek dediğin nasıl olmalı?

Sizce kılıbık erkek mutlu erkek midir? Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda.. Yoksa yoksa erkek dediğin nasıl olmalı?

Kılıbık erkek ya da hanımca erkek bana göre jendine saygısı olmayan bir erkektir. Nedeni ise bu tür adamlar karısının onayı olmadan hiçbir adım atamazlar. Sadece konu eşine çok fazla değer vermek konusu değil. Bazı erkekler kendi kişiliklerine bir tarafa koyuyorlar maalesef.
Kılıbık demeyelim ama hanımcı erkek mutlu erkektir diyelim. yani çünkü sevdiğim kadını her zaman mutlu etmek isterdim bu da gayet normal bir şey ama ülkemizde maalesef toplum biraz cahil kaldığı için erkek maço olmalı sert olmalı diye bir algı var zaten kızların da yaşı küçükken bu tür kişilerden hoşlanıp da acı çekmelerinin nedeni bu oluyor. hanımcı erkek eşini mutlu eder yeri geldiği zaman alttan alır dediklerini yapmaya çalışır bunu da mutlu etmek için yapar zaten yani içinden geldiği için. tabi ki de her şeyin aşırısı olduğu gibi bunun da aşırısı kötüdür. ben de mesela ileride evlenirsem mutlaka hanımcı olacağım. eşim mutlu olduğu zaman zaten bende mutlu olurum onun mutluluğu için yaşardım.
Benim eşim olabilecek erkek ne hanımcı ne kılıbık olmalı. Kendi aklını kullanmayı bilip doğruyu yanlışı ayırt edebilmeli yapacağı şeyleri içinden geldiği için yapmalı.
Gel, git, şunu getir, şunu yap diyecek olsam kendime köpek sahiplenirim.. her zaman kendi fikir ve düşüncelerini belirtebilecek düzeyde olmalı tek bildiği laf peki karıcım diyen erkek olmamalı tövbest sinirim bozuldu shsjs
😄😄 Sakin ol sadece bir soruydu.. 😅
Çok gaza geldim😂
Sakiiinn ol.. 🤣
Sakiniimm😂
😄
Teşekkür ederim aşkom
Bak böyle sorular soruyorsun ben de dayanamayıp cevap veriyorum. Sonra kötü ben oluyorum..😂
Neyse sevmem ben kılıbık erkeği, eğer öyle mutlu olan varsa gitsin ötede mutlu olsun..🤦♀️
Yok canım olanı söylüyoruz biz neden kötü olalım.. 😄
Çenemi tutamıyorum..😂😂
Tutma koyver gitsin.. 😅
Sen de az diiillsiinnn hee..😂
İşimiz bu diyor muşum.. 😅
Ahahah.. beni yakma..🙈
Neden ve niçin.. 😄
Teşekkür ederim canım benim..😍
Cevap
11Cevap
Ortasını bulmak gerektiğini düşünüyorum. Tamamen kılıbık olmak da iyi olmaz tamamen maço da, evde kılıbık dışarıda maço olsak bence dengeyi sağlamış oluruz 😄
Neden evde kılıbık da dışarıda maço.. 😅
Başkası görmesin kılıbık halde sadece evde eşimiz görsün 😅
Allah Allah görsün ne olacak.. 😄
Karizmamız çizilir mazallah 😬
Allah Allah sizin şu karizmanız yok mu.. 😄
Karizmamız kırmızı çizgimizdir 😎 😄
😅😅 Karizma önemli.. 🤣
Çok önemli 🤣
😅😅
Toplumun biçtiği rolleri kendine vazife gören gereklilik sanan kalıplara bağlı yaşayan insanlar bence çocukluğunda yeterince sevgi görmemiş kişisel kendinde eksiklik hisseden kendini kanıtlamak için yaşayan yetersiz insanlardır sadece bu konu da her konu da isteyen kılıbık olur isteyen sert olur isteyen her şeyi olur önemli olan kendi istediği mutlu şeyi olması yoksa bir kalıbın insanlar tarafından sevilip onay görmesinin bir önemi yok
Kılıbık erkekler belki kendilerince mutludur ama kadınlar için aynı şeyi söyleyemem. Bir kadının eşi kendi sözünden çıkmayan bir kişiliksizse kadın ona saygı duymaz. Mutlu bir evlilik söz konusu bile olamaz.
Hayır, ailede söz hakkı verilmeyen, konuşurken dinlenilmeyen ve değer görmeyen hiç kimse mutlu olamaz.
evlilikte paylasmali tek bir cinsiyete yuklememeli aslinda butun yuk erkegin sirtinda calisan ezilen yipranan erkek gecimi saglayan erkek
Hayır kadınlar da çalışıyor.. Çalışmayan kadın yok çok fazla..
Eeevet ondan mutlusu yoktur
Hanımını dinlesin mutlu olsun aklın yollu bir eşinizi dinleyin ve mutlu huzurlu olun
kılıbık erkkek nasıl kadını becersin?
böyle bir erkeğin altına hangi kadın yatar?
Ortayı bulmalı öyle çok kılıbk olan tanga giysin tam olsun
Kadın mutlu ise erkek mutludur sdfsd
Ne o sevgilin cokmu kılıbık yoksa
Haddinizi bilin.. Soruya cevap verecekseniz verin..
Kılıbık erkek kadının maşasidir her işin yaptırıldığı
Niye kızıyorsunuz ben kötü bisey söylemedim küfür etmedim sadece espri amaçlı yazdım bu kadar sert mizacli olmayın daha öncede sorunuza espri amaçlı yazmıştım yine sert yaptınız
Demek ki sorun bende değil sizde..
Peki öyle olsun bakalım, sonraki cevaplarımda daha iyi olmaya çalışırım 🤝
Sizin kim olduğunuzu dahi bilmiyorum.. O yüzden diğer insanlara bu şekilde davranmadıysam sıkıntı bende değil sizdedir..
Peki sorun bendeyse bir daha cevap yazmam ama dikkat ettimde sorunuza cevap olarak benden daha ağır cevap yazanlarda var onlara tepki gostermemissiniz neyse sorun bende evet teşekkürler benim sorunum beni ilgilendirsin sizi değil
Bakın sizin kim olduğunuzu dahi bilmiyorum.. Çünkü gizlisiniz.. Benim şahsıma bir şey dediğiniz için bunu anlamak zor olmasa gerek
.
Ya tamam birsey demedim haklısınız teşekkürler
Evet
Hayır değildir
Sanırım mutlu erkek
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?