Kişilik & Karakter Sahiplenen erkek mutluluğunu yaşıyor olabilir miyim şu an? lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Parkta dinlenirken yanıma geldi, mıncırdım. Azıcık susamış gibiydi, şişeden avucuma su döküp içirdim.Şimdi ayak ucumda yatıyo. Galiba o da beni seviyor 😍 Güncellemeler+1 yıl Ay sahibi varmış meğer; çağırılınca koşarak tost yutmaya gitti :D Güncellemeler+1 yıl Kız çocuğuymuş yav, evren yine şaşırtmadı beni asdghfsf :D Sahiplenen erkek mutluluğunu yaşıyor olabilir miyim şu an? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet yaşıyor olabilirsin :D bende zaten ileride dişi bir köepk almak istiyorum beagle o zaman da sahiplenici kadın mutluluğu yaşardım :D 0 0 Yorumla
_SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sokak hayvanları öyle ya azıcık sev hemen mutlu oluyorlar o kadar muhtaçlar ki ilgiye ve sevgiye. 1 2 Yorumla lizaben +1 yıl Ay bunun sahibi de varmış ama nasıl bir sevgi arsızıysa, bana da cilve yaptı bir hayli :D Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl Beğenmiş seni demek ki 😃 Yorumla
Anlamsızlıık Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Hahaha evren seni şaşırtmıyor beni hep şaşırtıyor liza :)) 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Köpekler cidden çok sadık ya 😀 Her sabah yanıma geliyo aynı bunun gibi köpek. 1 0 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Köpecikler biliyor nereye gidip uzanacağını 😌 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olabilir bu senin bakis acin'a baglidir :) 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Mümkün 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Erkek milletinin özeti 😂 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ne güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet yaşıyor olabilirsin :D bende zaten ileride dişi bir köepk almak istiyorum beagle o zaman da sahiplenici kadın mutluluğu yaşardım :D
Sokak hayvanları öyle ya azıcık sev hemen mutlu oluyorlar o kadar muhtaçlar ki ilgiye ve sevgiye.
Ay bunun sahibi de varmış ama nasıl bir sevgi arsızıysa, bana da cilve yaptı bir hayli :D
Beğenmiş seni demek ki 😃
Hahaha evren seni şaşırtmıyor beni hep şaşırtıyor liza :))
Köpekler cidden çok sadık ya 😀 Her sabah yanıma geliyo aynı bunun gibi köpek.
Köpecikler biliyor nereye gidip uzanacağını 😌
Olabilir bu senin bakis acin'a baglidir :)
Mümkün
Erkek milletinin özeti 😂
Evet 😆
Ne güzel