Evlenmeyi düşündüğünüz yaş?
23 ve altı
24
26
28
30
32
33 ve üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenmeyi düşündüğünüz yaş?
olulum bittikten (23) sonra bi iki sene para biriktirmem lazım çünkü ailem bana ev araba alamaz hatta ben onların arabasını yenilerim muhtemelen. neyse mezun olunca 2 yıl yurtdışına çıkmayı düşünüyorum yeteri kadar para kazanınca da dönerim 1 sene içinde de evlenirim. 26 olmus oluyo bence ideal bi yaş
okulum*
Bunu ben de düşündüm. Yaş olarak bakarsak henüz çok küçüğüm. Elimde herhangi bir meslek yok. Kendime yatırım olarak yapmış olduğum bir şey de yok. Lakin diyelim ki gerçekten istediğim başta aklıma yatan birisi var ve bana bazı konularda da destek olacak eğitim gibi 23-24’ümde o evlilik kıvamına geleceğimi düşünüyorum
Şimdiye kadar gördüğüm en yapıcı, en elle tutulur cevap
30 gibi olabilir
Cevap
12Cevap
Ne zaman param olursa
35'ten önce çünkü sağlıklı bir şekilde kız annesi olmak istiyorum
şu an okulum var ve daha erken benim için okul bittikten sonra kariyer felan derken 24-25 yaşımda evlilik düşünebilirim
Henüz ufuklarımda bir ilişki görünmüyor. Solo player devam. Update ne zaman gelirde, multiplayer yaparız bilinmez..
Nezaman evlenirim bilmiyom aşkı gerçek adam gibi adamı bulursam hemen 3 günsonra evlenirim 😂
Belli oluyor
Bilmiyorum hiç düşünmedim, zaten düşündürecek kimsede çıkmadı
23 ve altı diyenlerin ne acelesi var anlamış değilim.
Hep 24 yaşında evleneceğini düşünürdüm 21 yaşında evlendim.
Eğer ki karşıma bu zamana kadar kendini iyi de olsa korumuş feminen biri çıkarsa 30 larımın başında evlenmek isterim de bu çok zor
Evlenmeyi düşünmüyorum ama 26-28 kâfi
Erkekte 30
yaş şartım yok canım ne zaman isterse o zaman
teklıf eden bırı cıkarsa
Sorudan ziyade nick... 🚬
Duyarlı kadın 🥹
25 yaşında evlenmek isterim. En geç 28 .
İnsan öleceği yaşı nasıl bilebilir😂
2 sene sonra
25-28 civarlarda
25 niye yok şıklarda 😀
27 olabilir hoş 25e gircez 2 sene kalmiş
27- 28 yaşımda evlenmek isterdim
Zamanı var daha
Evet acele etmemek gerek. Şöyle bir huzur evine kapağı atalım da
Bu yaşımda istiyorum
30. En ideal.
24-25 gibi.
25-28 arası iyi
Fark etmez
Ama yaşlı olmasın kslddkdj
Hiç düşünmüyorum)))
Elli
35+ iyi ya
O yaşlarda ekstra bir özelliğin yoksa evlenmen imkansız
@NickBırakmadınız evlenme meraklısı degilim zaten, 35inden sonra kimsenin ekstra bi özelligi olamaz hepimiz insanız
Ekstra bir özellik derken ortalama bir kadının üstü demek istedim. Ve acı gerçek şu ki 20 yaşlardaki kızlarla yarışamazsınız yani kusura bakmayın
@NickBırakmadınız 20li yaslardaki kızlarla yarısma gibi derdim yok zaten, ben kendi kalitemi biliyorum bi erkege kanıtlama ihtiyacım yok :DD
Doğrudur, ben sadece gerçeklerin farkına varman için bunları dedim benim için de sıkıntı yok
@NickBırakmadınız böyle bi gerceklik bence hayal ürünü, 35 yasında bi kadın da evlenmek istedikten sonra cok kaliteli bi adam bulup evlenir. en güzel örnegi canan dagdeviren
Ortalama üstü kadındır o. O yaşlarda evlenen erkeklerin de çoğunluğu da muhtaç erkekler zaten
@NickBırakmadınız kendisi harika bir mühendis, tüm gencliğini insanlıga hizmet icin adadı. evlendigi beyefendi de oldukca saygın bir iş adamı, bi kadının elinden gecinecek kadar aciz adamı canan dagdeviren gibi bi kadın hayatına almaz zaten
Tamam işte kadın ortalamanın bayağı üstünde biri 😂
@NickBırakmadınız bu durumda bi doktor da ortalamanın üzerinde olacagı icin benim kaybedecegim bise yok
Çekiciliğin de varsa tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?