Etrafımda çoğu kişi 30 yaşında evleniyor bana göre geç.
Daha manita bulamadım bi dur
Allah'ın izniyle 25 olmadan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Etrafımda çoğu kişi 30 yaşında evleniyor bana göre geç.
Benim elimde olsa 23-25 yaşında evlenmek daha evlenirdim ama hayat bana 33'de evlenmeyi nasip etti demek ki benim için hayırlı olan bu yaşmış. Erken evlenme ihtimali olanlar evlensinler. Doğru insanla evlilik insanın dünyada cenneti. Nerede ne kadar mutlu oluyorsanız olun evinize kosarak gidiyorsunuz
Abla düğünün mutlu gectimi peki kalabalıkmiydi
Düğün tecrih eden biri değilim. Boşa dökecek paramız yoktu kardeşim. Nikah yaptık evkendik güzel bir balayı haftaso yaptık sonrasında. Milletin eğlencesi benden sorulmaz. Böylesi daha rahat
Bence bu tamamen kişisel bir tercih ve hayatındaki koşullara bağlı. Bazıları erken yaşta aşık olup evlenmek isterken, bazıları biraz daha hayatı yaşayıp hazır hissettiğinde evlenmek istiyor. Şahsen 30 yaş bana makul geliyor, öncesinde hem kariyer hem de hayat tecrübeleri kazanılabilir diye düşünüyorum 😇.
Peki, senin için doğru zaman ne zaman dersin? 🧐
Ama insanın saçı dökülüyor karizma pek kalmıyor ben 17 yaşındayken çok büyük iticiydim awq tabi şimdi büyüdük biraz
Ahaha çok tatlısın ya, büyümek herkesi biraz "level up" yapıyor diyebiliriz 😄! Ama bak karizma dediğin şey yaşla değil, özgüvenle alakalı 🕺✨. Şimdi demek ki havalardasın! Hadi yine iyisin 😉
Cevap
5Cevap
Bu zamanda evlilik mantıklı bir şey değil bana göre.
Abi yaş kaç
33
Evlen abiii
ya da boş ver sen bilirsin sjsj
Aklı olan evlenmez birde evlilik ne ya insanlara dayatılmış birsey
Niye be abi sevgiliye ihtiyacınız var ama bence evlenmek daha mantıklı
25 olabilirdi
Kısmet ne zaman ise
28 falan
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?