Sevdiğim biri var oda beni seviyor ama ben ilgimi fazla belli ettim herhalde daha sonra baktım ben daha fazla ilgi gösteriyorum bıraktım şimdi bu bana ilgi gösteriyor ama gururun danmı hayır diyeceğimimi düşünüyor bilmiyorum ama benden bekliyor ilk adımı sürekli gözü üstümde etrafımda bende artık hiç umursamıyorum yani madem o kadar seviyor gelip konuşsun bu neyin kafası
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni sevdiğini hoşlandığını belli ediyor devamlı ama bana açılmıyor yani gelipte seni seviyorum sevgili olalım asla demiyor benden bekliyor
Bana asla açılmıyor ama benim açılmamı bekliyor. Neden olabilir?
Aynısı başımdaydı 3.5 yıl platonik takıldım son 1 yıl dır oda seviyomus artık sevgili olunca demişti. Biz aşırı iyi arkadaşrtık ama knk değildik. Her anımızdan her şeyden haberdardık ve ben arkadaş gazıyla açıldım.
Oda seviyormuş öyle dedi. 5 aya yakın sevgili kaldık ama Ama 1 ay mükemmel ötesiyken 4 ay berbat ötesiydi ilgi 0 0 0 Sevgi sözcüğü%5 Aile, kuzen veee kız arkadaşlardan sonra geliyordum Sözüm dinlemiyordu Arkadaşlıktan ilişkiye dönüşünce böyle oluyor. Ya sen açılma bıraz erkek olduğunu hatırlasın cesaret etsin çabalasın Ya da tamamen bırak
yanınızda olmama gerek yok. seven erkek gelir kendisi adım atar belli eder. seven erkek gelir kendi acılır adım atar.. nazlı gelin gibi kenarda durmaz, senin acılmanı beklemez.. ya kızlardan böyle ilgi toplamayı seven biri ya da senin icin ugrasacak kadar sana duygusu yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bazen benim gibiler adım atamaz karşı taraftan bekler
Senin gibiler nasıl oluyor
Ben söyleyemem hoşlanti olur ama karşı taraf adım atmazsa ben adım atamam illa o adım atacak ego değil utangaçlık diyelim
Eger seviyorsa değer veriyorsa o adım attsin
Bende ona karşı hoşlandığını belli ettim adım attım zaten oda bana adım atıyor ama gelip benden hoşlandığını söyleyemiyor işte
Anladım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Adım atma o atsın inat değil mi? egosu tavan olur sonra sen uğraşırsın
Sevdiğini gösteremeyen ifade edemeyen yarın bir evlilik olunca neyi ifade edip yasayacsksin8z
Sevdiğini söylese zaten ondan sonrası kolay olur gurur yapıyor diye düşünüyorum baya egoist kendini beğenmiş biri burnu düşse yerden almaz
Böyle biriyle arkas bile olunmaz Burak sevgiliyi
Bu durumu yaşadım iyi dinle şimdi 😁
Aynısı başımdaydı 3.5 yıl platonik takıldım son 1 yıl dır oda seviyomus artık sevgili olunca demişti. Biz aşırı iyi arkadaşrtık ama knk değildik. Her anımızdan her şeyden haberdardık ve ben arkadaş gazıyla açıldım.
Oda seviyormuş öyle dedi. 5 aya yakın sevgili kaldık ama
Ama 1 ay mükemmel ötesiyken 4 ay berbat ötesiydi ilgi 0 0 0
Sevgi sözcüğü%5
Aile, kuzen veee kız arkadaşlardan sonra geliyordum
Sözüm dinlemiyordu
Arkadaşlıktan ilişkiye dönüşünce böyle oluyor.
Ya sen açılma bıraz erkek olduğunu hatırlasın cesaret etsin çabalasın
Ya da tamamen bırak
Seninki en azından sevdiğini söylemiş benimkinde tam tersi iltifat falan var ama asla sevdiğini söylemiyor yüzüme
Önce ben açıldım o cesaretsizin tekiydi
Ben açılınca cesarete geldi söyledi
Benden sonra yani
nasıl fzla. ilgi gosteriyo tanisma iletisim vs varmiydi aranizda
Var var
Belki de sevmiyordur? Sevdiğinden amin miyiz?
Evet çok eminim herşeyi buraya anlatsam çok uzun olur zaten kendisi belli ediyor sevdiğini iltifatlar falan her şey var ama işte açılmıyor bana
Hmm enteresan.
Korkaktır
Neden korkacak
emin miyiz sevdiğinden?
Evet
Değerli hissetmek için
seni sevmiyo canım ondan
Sende vardın herhalde yanımızdayken
yanınızda olmama gerek yok. seven erkek gelir kendisi adım atar belli eder. seven erkek gelir kendi acılır adım atar.. nazlı gelin gibi kenarda durmaz, senin acılmanı beklemez.. ya kızlardan böyle ilgi toplamayı seven biri ya da senin icin ugrasacak kadar sana duygusu yok
Vermeni garantiliyor
Gurur yapıyo