Sevdiğim çocuk hamle bekliyormuş benden. Neden benden bekliyor sizce. Dişil enerjisi mi yüksek
2 ay
Neden benden bekliyor da kendi gelmiyor?

Sevdiğim çocuk hamle bekliyormuş benden. Neden benden bekliyor sizce. Dişil enerjisi mi yüksek
sevdiği/hoşlandığı kızla hayallerindeki kadar güzel bir ilişki yaşayamayacağını ve bu seferde hayalkırıklığına uğrayacağını bilir, bu sebeple uzaktan sever. onu hep hayalindeki o kusursuz kız olarak düşünür ve uzaktan sevmek onu daha mutlu eder, çünkü eğer yakınlaşırsa hayalinin bir yalan olduğu yüzüne çarpılır ve mutlu olacağı yerde mutsuz olur. hayalindeki çoğu şey gerçekleşmez. ya da o çok sevdiği kızın hayalindeki kadar kusursuz bir kız olmadığını görünce soğuma dönemi başlar. bunları düşünen biri bu yüzden kıza açılmaz bu bir.
iki, korkar erkek. reddedilmekten korkar, sevdiği halde beraber olamamaktan korkar. uzaktan sever bu yüzden, reddedilemeyeceğini düşünür. bu sırada diğer kızları, olaylarıda kaçırır ve korku iyice büyür içinde. başka birini severse onun da reddedeceğinin, öbürünün de, diğerinin de reddedeceğinin korkusu dolar içine.
üç, kız erkeğe ilgili olsa bile erkek açıl (a) maz. çünkü bilir erkek eninde sonunda kızı üzecek, eninde sonunda ayrılacak, sürekli kendiyle kavga edecek ve hatta belki başka bir kızı sevecek. sadık kalamayacak bir şekilde o kıza. eğer sadık olursa da sonuna kadar sadık olacak fakat ayrılık vakti geldiğinde hiç yaşamadığı bir yıkımla karşılaşacak, bir daha ayağa kalkamayacak ya da baya zorlanacak. bu sebeplerle de uzaktan sevmeye devam eder erkek.
ya da erkek kızı değil, sevmeyi seviyordur aslında. sadece bu kutsal işlem o kızda vücut bulmuştur. aslında sevdiği kız değil, aşktır, sevmektir sevdiği.
birde c. bukowski'nin dediği gibi "kızlar, uzaktan güzellerdi. saçlarına ve bedenlerine vuran güneş... yaklaştığımda, beyinlerinden ağızlarına dökülen kelimeleri duydukça silahlanıp yer altına saklanmak istiyordum." Erkeklerin özeti al :))
Uzmekten korkuyorum demisti
Erille dişille ne alakası var
Yarın birgün evlendiğin adam ev işlerinde sana yardım ediyorsa onun da dişil enerjisi yüksek oluyor bu mantıkla. Madem erkeğe kadına görev biçtiniz bunu da kabul edeceksiniz. Ev işini kadın yapar kardeşim. Ev işi yapan erkeğin dişil enerjisi yüksektir. Kılıbıktır , adam madam değildir ( bu mantıkla 🙂 ).
Ki bu verdiğim örnek en basit örnekti. Kadına daha ne görevler biçilmiş sen benden daha iyi bilirsin 🙂
Medeniyet bize şu an baya bi uzak bakalım hayırlısı.
Cevap
11Cevap
saçma gerçekten
bir erkek istiyorsa gider alır gelir
Kız istemiyosa olmaz
şüphesiz ki kız istemiyorsa olmaz
ama teşbihte hata olmaz erkek bunun için savaşır (gider alır gelirden kastım bu)
Benle geldi aynı dersi aldı. Hiç devamsızlık yapmadı. hep dibimdeydi. Bisiler ikram etti eliyle ama istemedim
😄 senin sevdiğini biliyorsa normal beklemesi
Biliyor
O yüzden bekliyor
Burçların yalan olduğu anlaşılınca şimdi de bu dişil eril enerji lafı moda oldu.
Yaz o zaman kız bende senden hoşlanıyorum ama ilişkiye götürecek gücüm yok. Gel yolu sen aç mutlu olalim
Ne canım düşünce kadın mı teklif edecek o zaman da kadınlara kaşar diyorlar. erkek teklif etmeli bence :))
Onda biraz gerrii zekalilik var sanırım .
Sanki judo yapıyorlar
😂.
yuvayı dışı kuş yapar..
Aman pasif herıf bısver ya da set de evde otursun sen onu ıstemeye git
O mu söyledi senden hamle bekliyorum diye
Evet
Yok artık , bunu diyeceğine soyleseymis 🙂
Di mi aynen ama şöyle oldu.. fake hesaptan yazdım buna. Kendimi belli ettim. Onunla konuşurken söylediği şeyleri aldım söyledim. Özel şeylerdi hepsi. Sonra arkadaşına dedim. Fake ten yazıyorum ona diye. O da bana fake ten çık sana kötü bir şey demicem.. hayat kısa mutlu olalım.. buluşalım görüşelim dedi. Bir hamle yap dedi
Nasıl erkek o, korkanin çocuğu olmaz, yürümesi lazım 🙂
Olursa olur olmazsa olmaz kafasındadır
Sen git o zaman
Dişil enerji derken?
Erkekte eril enerji olur ve bu konunun enerji ile alakası 0. Senden hamle beklemesinin sebebi red edilme korkusu. Kendisi adım attığında belki red edersin diye korkuyordur.
Ben sana yazardım ama beklediğin varmış
Utangaçtır belki
Kendi bilir
En İyi Cevap