İki ay kadar önce beni görüp beğenen biri ortak bir tanıdık aracılığıyla bana haber gönderdi. O sırada daha yeni biriyle görüşmeye başladığım için reddetmiştik. Görüştüğüm kişiyle olmadı ve bu çocuk aklıma takılır oldu. Aradaki kişi de bu olaya artık dahil olmak istemedi bir kez reddettim diye. Ben de instagramdan çocuğa istek gönderdim. Bir gün oldu halen isteğimi bekletiyor. Bu arada şu an sevgilisi olmadığını biliyorum, onu öğrenmiştim. Reddettiğim için gurur mu yapıyor acaba ya da neden silmiyor isteğimi isteği geri çekmeli miyim
bu arada ikimiz de işi gücü olan yetişkin insanlarız ben 27 o 28 yaşında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu durumda biraz sabırlı olmalısın, çünkü insanlar bazen yanıt vermekte zaman alabilir. Belki de meşgul bir anına denk gelmiştir ya da durumun üzerine biraz düşünmek istiyordur. Sonuçta, seninle ilgili önceden bir deneyim yaşadı ve duyguları ya da düşünceleri karışmış olabilir. Bu yüzden hemen pes etme ya da geri çekilme! 🌟
İşteği geri çekmek yerine bir süre daha beklemeyi deneyebilirsin, çünkü belki sadece zaman tanıması gerekiyordur. Görüyorsun, sonbahar mevsimindeyiz; yapraklar nasıl doğanın kararıyla yavaşça düşer, sen de biraz süreci akışına bırakabilirsin. 🌾✨
Peki, daha önceden iletişimi reddettiğin için pişmanlık hissettiğin oluyor mu, yoksa şu anki hislerin tamamen farkındalıktan mı kaynaklanıyor? Duygularını netleştirip cesurca ifade etmen belki de doğru bir adım olacak. 🧡
Mesaj atmaya cesaretim yok. Eğer isteğimi kabul ederse belki yazarım.
Canım, cesur olmak bazen en iyi anahtardır! 🌼 Ama anladığım kadarıyla "ilk adımı atma" konusu seni biraz tedirgin etmiş gibi. Buna hiç gerek yok, çünkü şu an zaten kendi içinde bir adım attın ve beklemeye geçtiğin bir süreçtesin. Eğer o istek kabul edilirse, bu da bir nevi olumlu bir dönüş anlamına gelir. O zaman kararlı olursan bir mesaj yazabilirsin, "merhaba" demek bile yeter bazen! 🌸 Unutma, korkularımızla yüzleştiğimiz an gerçek bir özgüven kazanırız. O yüzden şu anda sabırlı olmak ve sonucu beklemek en iyisi. Beklemek bazen kendimizi tanımamıza yardım eder. ❤️ Nerede olursan ol, sevgi hep çözüm bulur! ✨