Esim cok cilvesiz, misafirlige gidince kimse görmeden kacamak opuckler atiyorum el kol hareketleri sakalari yapiyorum oda yapsin istiyorum ama hic. Ne yapiyorsun biri görecek diye kiziyor. Ya benim oyle seyler cok hosuma gidiyor neden boyle isteksiz. Hep ben yapiyorum ama artik biktim itiyor beni devam ettirmiyor.. bu normal degilmi her evli insan boyle seyler yapmaz mi? Kacamak opuckler misafirlikte?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Farklılıklar da yaşanmalı en azından dışarıda öpüşmeler dokunmalar, farklı mekanlarda çılgınlıklar zevk vermeli.
Bende boyle dusunuyorum ne guzel oluyor bence
Açık havada farklı bir mekanda extra zevk ve haz duyulmaz mı?
Cinselliği bir odaya hapsetmek, zevke, şehvete hapis cezası vermek demektir bence.
Bunu bile abartan esim oyle bir sey sunsan beni ahlaksiz olarka göruru
Zevklerin ortak olmaması gerçekten kötü.
Neden ahlaksız olsun. Zevk ve şehvet ön planda olmaz mı? Sıradan zevklere esir olmak sıkıcı olsa gerek.
Evet cok kotu ne yapacam bilmiyorum
Zevk uyumu çok önemli.
Senin farklı isteklerini, zevklerini sormalıydı.
Bunları konuşmalıydınız.
Evlenmeden once ne diyecektim ki ona? Ben misafirlikte oynasmayi seviyormuyum cok sacma olurdu bu spontane gelisen bir sey sonucta bende farkinda degildim ki ilerde biyle heyecanlar ariyacagimin
Hayır sadece sen değil. Birlikte cinselliği yoğun biçimde konuşmanız daha iyi olurmuş dedim. Sadece misafirlik olduğunu düşünmüyorum. Daha renkli bir cinsel hayat beklentin olduğunu düşünüyorum. Ama bunu yaşayamıyorsun çünkü daha monoton cinsellik seven biriyle birliktesin.
Evet oyle de ben evlenmeden once cinseligi tabu gibi gören bir insandim, asla konusunu acmazdim
Bunların sıkıntısı yaşanıyor.
Tabular tabular tabular
Ya oyle yetistirildim..
Anlıyorum seni.
Tabular ve toplumsal baskılar.
Baskılanmış cinsellik sonuç olarak bu tarz sorunlar.
Toplumun; Konuşmanın bile çok ayıp olduğu cinselliğin yaşamın bir parçası olduğunu kabullenmesi gerekli.
Umarım cinselliği tüm çılgınlığınla yaşama konuşma fırsatın olur ✅
Tessekur ederim benim biraz kendimi asmis bulunuyorum ama esim hic yeni fikirlere acik degil, umarim oda zamanla acilir
Umarım bu farklılıkları renkleri özel zevkleri yaşar ya da konuşabilirsin. Düşlemek, konuşmak bile farklı zevkler ve hazlar yaratır.
Aynen oyle Tessekur ederim 🙏🏼
Rica ederim 🤝
çok düz biri eşin fantazi sevmiyor kaçamak sevmiyor belli ki ☺
Ama ne guzel heyecan oluyor neden sevmiyor ki
ben isterim şahsen ama eşini bilemem
Bir zaman ver zaman aktıkca farklı yerler asansör vs oo
Yeni evliyiz simdi olmasi gerekmezmi
Biraz zaman ver yani mıknatıs hesabı
Yani bakışlar hal hareket belli bir zaman olunca zaten ikiniz de olacak istediğin gibi
Şimdi biri görecek diyor misali her kelimesin de bir anlam cıkar
Bir erkek dişisini öper iken kimse görmesini istemez
Yabanci gibi takiliyoruz baskasinin evinde nerdeyse yanima bile oturmiyacak nisanliyken boyle degildi evlendigimizden beri evden baska yerde karisi degilmisim gibi hissediyorum
Öyle hissetme ancak sende hak ver eşine her şey de empati yap kendi gibi düşünme böyle şeyleri sorun etme yanıma oturmuyor gibi
Karısısın ama her şeyi bekleme bir anda
Yani biraz olgun ol onun gibi düşün zaman ver yani
. Misali araba varsa
Ama uzuluyorum sevilmedigimi hissediyorum beni ittikce istemedikce 😔
Öyle hissetme ama anlayış göster
Bak şu an kafana göre kendin yargılıp kendin ceza veriyorsun kendi kendine sevilmediğimi düşünüyorum diyorsun oysa iş öyle degil
Yanlış anlama da
Burdan konusalim sizin icin de sakincasi olmazsa özelden konusamam
Isin asli ne peki? Nisanliyken opmek istiyordu beni nerden olursa olsun
Özelden akıl vermek için konuşalım dedim
Anliyorum ama hos olmaz
Bende sapık değilim zaten
Biliyorum ama yorumlara bakarsaniz herkes ozelden konusmaya devam edelim demis simdi ben hepsine tamam desem dogru olurmu?
Tabi hepsi tamam desen olmaz ama ben hepsi degilim olgun insanlarız ama öyle aklı farklı insanlar dan degilim
Eşini cıldırtman İcin tattik verecek tim
Iste bilemem kim farkli veya degil cogu kisi ozele gecelim demis sizde görmustursunuz herkeqe yok dedim sadece size karsi olan bir sey degil. Ve burdan yazarsaniz cok sevinirim hem baskalari da yararlanir
Zaten ben cogu seyi yapiyorum ama o hoslanmiyor herseye bir magnasi oluyor
Erkek adama yakismaz yaptigin seyler diyor mesela
Konuşalım işde 😐
Öyle mi diyor ama zaman bence
Bende akıl almak için konuşalım tek siz degil hayat edasında
Neden yazmadın
Bayiliyorum boyle gizli seylere.
Cogu da yanlis oldugunu soyluyor iste 😓
Oyleleri yanlis oldugunu soyler ama sadece soyler 😉 Kacamak dokunuslar misafirlikte falan cok guzel seyler
Bence de cok guzel ama hep ben yapiyorum ve yaptigim icin de azar isitiyorum
Gercekten guzel seyler bunlar, dilersen ozelden konusabiliriz sorun kalkma ihtimaline karsi
Anladim takmiyorsun 😂
Hayir da dogru olmaz kusura bakmayin
Sonucta konusacaktik, pekala nasil isterseniz
Oldu olacak seksde yapin. Ne var bunda demi. Misafirlikte..
Ne alakasi var sadece yanagindan opuyorum mutfakta yanliz yakalayinca veya banyoda oda sizin gibi tepki veriyor aynen boyle ama ne var bunda ya anlamiyorum
Bunları yatak odanda yapsan daha iyi değilmi. Demekki sevmiyor. Hem uygunda değil. Orda burda ufak kaçamak yapma. Kendi odanda sinirsizliklar yapta. Azginligin gitsin. 😏
Azginlikla alakasi yokki benim hosuma gidiyor yakalanma duygusu, ve yaptigimda kotu bir sey görmuyorum ki esler zaten disarda herkesin icin de bile bir birini opuyor biz baskasinin mutfagin da yapmisiz cokmu gerci esim de sizin gibi dusunuyor
Aramizda yas farki 9 acaba ondan olabilirmi
Yaş farkını bilmem. Ama senin heyecanın farklı. Bana sorarsan bunların daha fazlasını kendi odanda yap. Anlaşılan fantazi seviyorsun. Değişiklik istiyorsun. Normaldir ama eşin istemiyor. Bunun için evde farklı yollar dene
Peki Tessekur ederim..
Ben teşekkür ederim. Mutluluklar
Mesela giyim kabininde yakalanma tehlikeli şeyler güzeldir
Ya da misafirlikte böyle çaktırmadan bacakları popoyu filan ellemek
Guzel olurda esim ahlaksizca buluyor bu davranislari
Bence çok heyecan verici bir şey 😀
Mesela misafirlikte birden banyoya girip kapıyı kitleyip biraz sevişilse rujun ve saçın dağılır ama olsun 😀
O kadar istemem dikkar ceker ayip olur ev sahibine karsi ayrca esim bir yanaktan opmeye dayanamiyan adam yani
Sonrasında düzeltir çıkarsın ne olcak 😀
Sen en çok tehlikeli olarak nerde yapmak isterdin
Ben cidden sapık biri değilim onun için sormadım yanlış anlamayın
Esimi buna ikna edemiyorum kardesim baska seyler dusunup kendimi derdemi sokayim 😂
Düşünmek güzeldir cidden nerde filan yapmak istiyorsun en cesur şekilde 😀( burda çekinirsen yaz sonra engellersin 10-15 dk konuşup)
İstersen buraya yaz en cesur neresi isterdin
Bir erkek nasıl sevmez anlamadım hiç ben sevgilimle yapmasını çok seviyordum kesinlikle ayrı bir tutku oluyor genel olarak fanteziyi sevmiyor mu
Beni sevmiyor ozaman ne biliyim ya da cok mu olgun birisi
Cinsel fantezileri olan biri mi peki
Mesela örneklerle sana bir şeyler anlatmak istiyorum ama burdan yazamıyorum profilimde soru cevaplarında görürler sapık filan sanarlar amacım cidden sapıklık değil konuşup sonra engellersin olur mu?
Eski sevgilimden örnek vercem burda onla ilgili şeyleri yazmak istemiyorum
Ev daha mahrem bir ortam
Evey oyle ama biraz degisiklik heyecan olsa guzel olmaz mi
Erkek çekingen olur biraz :)
Evlenmeden once oyle degiller ama
Bana kqlırsa öpücükten bir şey olmaz ya. Olabilir ama herkes uyuyunca filqn :)
Ya genciz hayatimiza biraz heyecan felan katalip farklilik olsun
Ev içinde deneyin bence heyecanı
Ev icinde oyle heyecan olmuyor ki
Olur bence :)
Ne mesela hep ayni oluyor ben gidiyorum skistiriyorum onu evde bile onun bildigi bir yatak odasi
Mekan değişikliği, kıyafet değişikliği vb.
Hmm peki Tessekurler
Rica ederim
utangaç biriyse normaldir.
Nisanliyken boyle degildi ama
Ortalık yerde pek hoş olmuyor ama arada yapıyorum gerçekten yakalanmayacağımı biliyorsam
Biraz yakalanacagimizi hissediyorsam daha heyecanli oluyorum ama zaten hizli oluyor ve masum seyler yapiyorum ona bile yok diyor deliriuorum ya
Herkesin yetişme tarzı farklı yakalanınca laf yemekten çekiniyordur
Ya kim ne diyecekki, sadece guler gecerler teyzemin evinde ya da kaynanam gilde felan oluyor anliycaginiz akrabalar da yapiyorum
Yani arada olur tabii abartmadan
dimi arada olsa keske
Ya ilişkiye girmedikten sonra öpme falan olur
Bence de veya el sakalari da guzel oluyor abartmadan
Aynen olur
hayır taciz bu yapmayız
Adam esim ya ne alaka
istenmeyen cinsel davranışlar tacizdir.
Jdhdjdhshd
Ne yani ben isterim esimin beni sıkıştırmasını felan oda bundan mutlu olsun ben yapiyorum ona resmen
adamı taciz etmeyi acilen bırakman gerek
Inadina devam edecem 😂
Sen de misafirlikte rahat dur azgın misin ya
Ya ne alakasi var mutfakta oluyoruz akrabalarimizda felan kimse gelmeden normal degil mi heyecan katar iliskiye diye dusunuyorum
Dm gelir misin bi
Niye
mısafırlıktekı ev sahıbı sıkıstırırsa gorursun
Bizimi
senı
Ne alaka niye oyle bir sey yapsin ki
işaretı kendıne anlarsa
Ben esime yapiyorum o nerden cikiyor ya 😂
hıı ben olsam sıkıstırırdım senı fena bu kadın deyıp
Beyfendi ozaman sizde sorun var yani kusura bakmayin da
kocanda yok yanı
Onda da var gerci
kac yıllık evlısın yaslar kac
evde napıyo yatakta falan ordadamı çekiniyo
Sen arabada yapmakta istiyorsundur
😂😂😂
Neden diye sormadnmi
Biri görur ayip olur evimiz dururken ne gerek var bu tur sacma sapan seylere diyor
Ama onun zevki orda demedinmi
Ben oyle seviyorum heyecanlaninca felan dedim ne sacma isteklerin var ne kadar ayip ya biraz olgunlas dedi
Kocanın içi geçmiş gibi kac yaşnda
Benden 9 yas buyuk 31 yasinda
Birkaç şey sorcam hem
Burdan sorabilirsiniz cevaplarim
Burdan soramam özeldi
Ustu kapali sorun
Burdan soramam iyi günler
Siz bilirsiniz 👋