Çok sevdiğim sevgilimden +18 görsel istemiştim ama çok pişmanım. Kendimi nasıl affettiririm?

Ben canım bir erkeğim ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmamıştı ama işte ilk okuldan beri sevdiğim kızla sevgili oldum hiç daha önce sevgililik yaşamadım ne olduğunu flnda ne yapmam gerektiğini bilmiyordum her neyse asıl konu biz çok iyidik işte ama uzak mesafe ilişkisindeyiz ilişkimizin 6. Ayları falan ben bi gece kendime yenik düşüp veya canım bir mal olduğum için bu konulara girdim ve bu bi 10 gün devam etti ben o sıralar hangi kafadayım inanın bilmiyorum deprasan kullandığım zamanlardı ve 1 ay ara vermiştim ilaca o yüzden kafam çok karışıkti sonra işte bi 10 gün öyle geçti ben işin aslı çok rica etmiştim işte azıcık azıcık diye öyle aşırı şeyler yok neyse sonra benimle konuştuğu birgün ağladı telefonda o günden sonra kendime çeki düzen verdim birdaha konuyu bile açmadım çünkü bu türlü şeyler normal değil biliyorum kızı çok seviyorum ama işte canımsın ne kadar seni affediyorum sen öyle birisi değilsin seni hala çok seviyorum desede ben çok korkuyorum travma yaptıysam ya ona ne yapmam gerek bir fikriniz var mı

Çok sevdiğim sevgilimden +18 görsel istemiştim ama çok pişmanım. Kendimi nasıl affettiririm?