Sevdiğim kişiyle aylar önce dost zannettiğim bir parazitin oyunları yüzünden aramız bozuldu. O beni çok kırdı, ben de ona çok kırıcı bir şey söyledim. Söylediğim o sey için çok pişmanım, affedilmesi zor bir şey söyledim. Olaylar daha da büyüdü ve sevdiğim kişi beni her yerden engelledi. Geçenlerde engeli kaldırdı, fakat yine bir parazitin araya girmesi yüzünden beni engelledi. Mesaj attığımda da bu şekilde konuştu. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce kendimi nasıl affettirebilirim ona? Lütfen bir akıl verin..
Sevdiğim kişiye kendimi nasıl affettirebilirim? Fotoğraflı?
Seni istemeyen biri için kendini yorma. Cidden sevseydi aranıza kimse giremezdi. Ben anlıyorum seni çok yakın bi zaman önce aynı hatayı yaptım, affetsin diye yalvardım ben üstelik haklı olduğum halde. Şimdi çok pişmanım keşke yapmasaydım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben ona çok ağır, affedilmesi zor bir şey söyledim.
Selam, Özür dilemeyi hiç deneme parazit dediğin kişide yakın arakdaşındı senin galiba öyle zannediyorum buradan onu anladım. Yani buradan bir ders çıkar kendine kimseyi kolay kolay kolay hayatına alma. Artık sevdiğin mi diyeyim sevgilin mi diyeyim eski sevgilin mi diyeyim bilemiyorum da sevdiğin adam diyeyim hadi. Şimdik dostum sen ona yara açmışsın oda kendince yaralarını sardığını zannediyor ama seni düşündükçe o acıyı düşündükçe sebebi geliyor sen geliyorsun güzel anılarınız geliyor. Bu yüzden arkadaşça yaklaşmanı öneririm bu olaylardan sonra. Olacağı varsa olur olmayacağı varsa arkadaş kalırsınız :) zorlamaya gerek yok olmuyorsa olmuyordur. Gönül ister ki tekrardan olun ama onu artık zaman gösterecek :)
Bir erkeğe asla o cümleleri kullanmıyacaksınız arkadaş anasına söv babasına söv ama gururunu kıracak sözler sarf etme. O nasıl bir cümle yahu ben olsam çok saşık da olsam bu durum beni kahrımdan öldürür
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok haklısınız ama hayatım boyunca en pişman olduğum şey bu olabilir.
Ona "bir bana bak bir de kendine. Seninle sırf yalnız olduğum için görüştüm, normal şartlarda seninle görüşmezdim" gibi bir şey söyledim. Nolur yargılamayın ama, çünkü çok pişmanım.
Şayet kendimi yerine koydum çok kırılırdım. Sevgililikte böyle diyen evlilikte neler demez diye düşünürdüm. Ayrıca tamam herkes hata yaparda bi dediğini iki kez düşünmeli insan. Anlıyorum pişmanlığını eminim bu mesajlarda sende çok kırgınsın. Umarım affeder ama pekte sanmıyorum.
Sen ona boyle yalvardikca o seni yalvartmaya devam edecek. Biraz kendini frenliyip önüne baksana. Senin de bi gururun onurun var. Hata yaptiysan bile bu normal bisey. Insanlarin hata yapmasndan daha dogal ne olabilir? Onunda erdemlilik gosterip seninle barismasi gerekirdi. Barismamis. Bu da onun tercihi. Simdi sen ona yalvariyosun o da seni yalvartiyo ve egosunu tatmin ediyo. Daha ne kadar bu oyunun parcasi olacaksin. Kendi hayatina dön derim.
Bana ulaşabilir misiniz? Size bir mesaj yazacam o mesajı olduğu gibi atın ona ve bekleyin. Sadece bekeleyin kendisi gelir. Sadece tek bir mesaj ama olduğu gibi atın ona
O küçük beyinden ağır şey nasıl çıkmış hayret. Sen ve senin gibiler üzülmeye mahkum hep. Adam seni kovmaktan beter etmiş sen hala bir şey konuşacam diyorsun. Azıcık gurur be
Hakaret etmeden konuş bence, aksi takdirde senin konumuna düşmek zorunda kalırım, bu bir. Benim gururuma laf edecek en son insansın, bu iki. Onunla aramızda geçenleri detaylı bir şekilde bilmiyorsan bu şekilde sırf moral bozmaya uğraşmak için efor sarf etmene de gerek yok, bu da üç.