Çok sevdiğim biri var nasıl affettirebilirim kendimi?

Herkese merhaba 10.01.24 te Van'dan birisini sevdim oda beni sevdi konuştuk baya 6 aya yakın vardı heralde, ama o biraz korkuyordu evdekilerden, kızın telefonundan mesaj'larımızı görürler diye bazen yazmiyodu engelliyordu sırf görmesinler diye ama seviyodu cidden, sevgisini de belli ediyordu bende aynı şekil yapıyodum, sonra ne olduysa bi anda arkadaşlıktan çıkardı konuştuğumuz uygulamadan, bunlardan 4 ay sonra bi hata yaptım çokta pişmanım başka kızla çıktım eski sevgilimle, sonra kendime yakıştıramadım Van'daki aklıma geliyodu ha bire uyuycam kafamı yastığa koyunca ha bire aklıma geliyo onu düşünmeden uyuyamıyorum hâyla'da öyle kız arkadaşı bende ekli Snapchat'ten, bazen diyorum kız arkadaşına diyim ki aramızı yapsın diye sonra ezik duruma düşerim diye korkuyorum çok büyük hata yaptım ki başkasıyla çıktım. Ama aklımda hep Van'daki var çok ciddi seviyorum birbirimize söz vermiştik (ya senle evlenicem ya da hiç kimseyle) yazsam ne der acaba af eder'mi yoksa yüzüme mi vuracak cesaret etsem yazıcam ona
Çok sevdiğim biri var nasıl affettirebilirim kendimi?