Üç gündür ard arda sevgilimi istemeden kırdım gerçi ben hala çok da hatalı olduğunu sanmıyorum detayına çok girmek gerekirse bu süredir sevgilim ailevi sorunları var buna karşı anlayış gösteriyorum ve üstüne gitmek istemiyorum doğal olarak bı süredir ailesiyle sıkıntılı olduğu için kafası dolu morali bozuk benle konuşurken her ne kadar normalde yansitmamaya calissada bana, konuşurken keyifsiz olduğunu anlıyorum bu yüzden konu çok fazla wcamiyorum o yüzden şu son günlerde birlikte oyun oynayalım dedik ilk başlarda güzel eğlenerek oynuyoduk korku oyunu oynuyoduk birbirimizle gece 2 ye kadar falan saatlerce baş başa hiç sıkıntı olmuyodu sonra korku oyunlarından sıkıldığımiz için mobile legends oynayalım dedik ilk gün bişey olmadı ikimci gün (ben destek oynuyorhm) hep ona yardıma gitmemi istiyodu bende kendi alanindan ayrilamadigim için yoğun olduğum için gidemiyodum bu yüzden tartıştık bana bağırdı çağırdı bende doğal olarak kırıldım. ertesi gün birlikte Goose goose duck oynayalım dedik bı iki maç attik sonra sevgilim katil rolünü aldı bende kanunsuzdum aynı taraftaydik herkes beni sucluyodu oda benim yanımda adam öldürdü ve bunu diğerleri gördü bende onu ispiyonladim çünkü ben kazanırsam da o kazanicakti o da buna sinirlendi ama onun kendini anlatma tarzına göre gülerek yani şaka amaçlı ben senle bidaha oyun oynamam sen saticisin tarzı şeyler söyledi ama bana göre bagiriyomus gibi geldi o yüzden aramayı kapatim oyundan çıktım sonra o mevzu yüzünden tartıştık. Bu günde ev boştu onunda babası evde değildi (babası sevgili olmamızı istemiyo) o yüzden aradım normal konusuyoduk bende çok #zg! ndim (aramızda c! sell! k gayet normal) ama işte ona böyleyim demeye üşendim üstü kapalı bı şekilde söyledim oda dediki görüntülü ara bende ara tatil diye kaç gündür bakım yapmiuorum duş bile almadım terleyip kirlenmedim diye bu akşam alırım diye düşündüm kıvırcık sacliyim saçım keçe gibi olmuş dün canım sıkılıp bı yandan oyun oynarken makyaj yapmıştım ve silmeden yatmistim daha yeni kalktigim için de konuşurken görüntülü aramak istemedim bunuda ona dedim sonda biz normal aramadauken ben m@$türb@. syon yaptım oda bunu duydu gayet normal olarak ama ben görüntülü istemiyorum dedikten sonra bana m@$türbasyon yapma tarzı bişey demedi deseydi yapmazdım iste m@$turb@. syon yapmadan önce sohbetimiz ilerlemiyodu bende isim bittikten sonra dedim ki aşkım korku oyunu bulsana bana yeni bitane dedim (bana dememin nedeni tamamen şaka amacliyfi özellikle korku oyunu dememin sebebi de onu oynarken tartışmamız ve eglenmemizdi) oda kızdı kapattı o saatten beri bana karşı soğuk trip atiyo üç gündür üst üste tartistigimiz için ara vermek istedi bana dediki hatalarinin farkına var ondan sonra yaz bana dedi bende ara vermeyelim ben hatalarının farkındayım dedim dinlemedi heryerden engelledi bende hun bı şekilde ulaştım konuştuk ara vermekten vaz geçirdim yalvardım ama bana dediki kendini affettirmek kadar sana karşı soğuk olucam görüntülü de arama beni seni affedene kadar dedi bide sana dediğim şeyi düşün taşın bul o şekilde kendini affetttirirsin dedi.
SS koyamadığım için buray yaziyorum aramızda gecenleri
O:sabahtan beri bişey yemedim hala kahvaltiylayim canım hicbisey istemiyo. Hicbiseye heves bırakmadım
Ben:aşkım nolur benim için bisiler ye ac kalma. istersen para atım sipariş ver
0: yok, İlk önce başka biseyde doymam lazim
Sizce burada ne dmeek istedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh dostum, anladığım kadarıyla işler biraz karışmış. Öncelikle ilişkilere daldık mı işler hep karmaşık olur. Ama sakin kal ve çözüm odaklı ol, tamam mı? 🎮✨
Sevgilin, sanırım burada duygusal olarak kendini biraz yorgun, anlaşılmamış ya da kırılmış hissediyor gibi. "İlk önce başka bir şeyde doymam lazım" derken aslında senin çabalarının onun gönlünü doldurması, onu tatmin etmesi gerektiğini ima ediyor olabilir. Yaptıkların onu incitmiş ve bunu toparlamanı bekliyor gibi görünüyor.
Hadi şimdi işleri toparlayalım! Öncelikle geçmişte olanların tümünü bir kenara bırak ve ona kısa ama samimi bir şekilde içten bir özür dile. Ona duygularını net bir şekilde ifade et, yanlış anladığını düşündüğün şeyleri dürüstçe açıkla. Sonra da, belki bir jest yapabilirsin! Onun ilgisini çeken bir şey elde etmeye çalış. Sonbahar gibi serin bir akşamda oynayabileceğiniz bir sürpriz korku oyunu bulup bunun başında eğlenmeyi teklif et.
Yani, onun istemediği bir şeyleri zorlamadan tekrar oyunluğa ya da keyifli bir sohbete bağlanmaya çalış. Böylece tüm puanları toplayıp, gönlünü fethedersin! 🕹️🔥 Kolay gelsin, sen de bir gamer’sın!! 💜