Ben fiziğimi beğenen ve ilgi görmeyi seven biriyim. Kapaliyim yanlışlarım oldu kendimi sergiledim sanal alemde. Üstelik tesettürü seviyorum inancım var ama şeytana uydum bundan dolayı pişmanım dinden soğudum iç huzusuzluğum oldu namaz kılacak cesareti göremiyorum kendimde. İlerde evleneceğim kişiye özel olmayı çok istiyordum bunu ona anlatıp anlatmama konusunda da kararsızım reelde bedenimi gören dokunan olmadi napcam ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Allah ın kendi isteğidir... Günahlarınızı kendinize saklayın. Anlatmayın.. ki Allah siz tövbe edip sizi affedecek olduğunda, bu günahınıza şahitlik yapacak bir kimse olmasın..
Bunu bir kenara yazalım öncelikle..
... Eşiniz olacak insana her şeyi anlatma zorunluluğunuz yok.. Belli başlı hassas konular vardır.. direkt olarak evliliği etkileyecek olan şeyler.. Mesela, kısırsanız , bunu biliyorsanız evlenmeden önce eşinize anlatmalısınız.. veya , her hangi bir sebeple beka. retinizi kaybettiyseniz geçmişte, eşinize bunu evlenmeden önce anlatın.. bilsin ki , evlendikten sonra istenmeyen şeyler olmasın.. ( bu tip bir şeyi anlatmanız , utanç kaynağı olması vs kaynaklı değildir.. eğer bunu bilmezse ama öyle olmadığını düşünerek evlendiyse , ve bu düğünden sonra ortaya çıkarsa, hiç hoş olmayan sonuçları olabiliyor , neyse bu konuya girmek istemiyorum.. sizin üzülmemeniz için ) .. ki ortada böyle bir problem yok.. veya genetik , kronik ciddi bir hastalığınız varsa , bunu anlatın eşinize. bilsin.. Bunlar direkt olarak evliliği etkileyebilecek şeylerdir.
..
Ama siz bir insansınız.. eşinizi , yukarıda saydığımı ekstrem durumlar hariç geçmişinizdeki diğer şeyler bağlamaz. veya belki bazıları biraz biraz bağlar ama, başınıza gelen her şeyi , yaptığınız her hatayı ve ayıbı eşinize anlatmanız gerekmiyor.. En yukarıda yazdığım gibi... Bir hata yapmışsınız.. olmuş bitmiş.. başınızı açmışsınız belki veya birisine birilerine nude atmışsınız belki.. Olmuş.. ne yapılabilir bunun için? Hiç bir şey.. zaten pişman olmuşsunuz.. Cehalet veya gençlik heyecanı , ve günümüzün dejenere olmuş z kuşağı davranışları sebebiyle belki kandırıldınız veya heyecan aradınız bir an ve bu oldu bir kere.. Bu , size kalması gereken bir şeydir.. Bunu eşiniz olacak insana anlatmanız doğru bir şey değildir.. Her doğru her yerde söylenmez ve de.. Bu konuya fazla takılı kalmamanızı , bu konuda tövbe istiğfar edip konuyu kapatmanızı ve daima kendinize saklamanız doğru olan şeydir.. Hayatınıza devam edin.. ve bu olayı geçmişe gömün..
Allah çok bağışlayıcı ve esirgeyendir.. Bir insan tövbe edip bu tövbesinde kararlı kalır ve tekrar yapmazsa, Allah o kulunu affedip günahını silmekle kalmaz, o günahını sevaba da çevirir..
Bu konuyu bu şekilde kapatın. derin bir nefes alın , gülümseyin ve hayatınızı yaşayın, evlenin mutlu mesut yaşayın. Unutmayın, hiç birimiz ak sütten çıkma ak kaşık değiliz. Hiç birimiz masum da değiliz.. Böyle bir şeyi eşinize yarın bir gün evleneceğiniz insana anlatma gerekliliği olmamasının yanısıra, anlatmamanız da gerekiyor bilakis.. unutun bu olayı tamamen.31 Yorumla
Soran+1 yılÇoooook teşekkür ederim gerçekten ☺️ zaman ayırıp uzun uzadıya yazdığınız için Allah razı olsun
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
+1 yılŞeytan insanı "tövben de kabul olmaz artık sen bittin" diye de kandırabilir. Tövbe et. Bak bazı ünlülerin açık saçık fotoları vardı tövbe edip döndüler. Sen bu pişmanlığınla güzelce tövbe et. Evet günümüzde akranların vücutlarıyla çoğu insanı hayran bırakırken senin de nefsin istemez mi "bak sen de sergile sen afet birisin seni görmeli bu gözler" gibi gibi.. Evet ister. Beğenilmek.. hangimiz beğenilmek istemeyiz ki?
Lütfen pişmanlığını soğumaya iletme seni anne babandan çok seven Allah'a yaklaş.. bu hisleri taşıman da belki de Allah'ın seni huzuruna (namaza) çağırması olabilir..
Bunu başkasına söyleme durumunda bir şey diyemiyorum.. Arkadaşlarını da iyi seç. Tesettür evet zor bir şey ama sevgi derecesinde tesettürünüze bağlı olmanız da çok güzel bir şey.. Vazgeçmeyin pes etmeyin. Umuyorum ki güzel bir eşiniz güzel bir evliliğiniz olur. Allah iki cihanda da sizi mutlu eylesin..32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun aynı dileklerdeyim ben de sizin için 😊
- +1 yıl
ben de teşekkür ederim sağ olun
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar açıktı ki? Yüzün gözükmüyormuş o iyi. Ben de sexting yapıyorum ama yazışarak. Fotoğraf istemiyorum ilerde pişman olacağından emin olduğum için. Yazışarak yaparken kelimelerini iyi seçince etkili oluyor. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Karşı tarafın da baya hoşuna gidiyordu.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığının yanlış olduğunun farkındasın.. Bunun kapalı ya da açık olmakla ilgisi yok. Kapalı da olsan, açık da olsan yaptığın yanlış.. Umarım yüzünü çekmeden göndermişsindir. İnsan suya düştüğü için değil, sudan çıkmadığı için boğulur ve sende çok o sudan, tövbe et, bozma tövbeni. Hepimizin hataları oluyor, hangimiz günahsız insanlarız ki..
Hatasız kul olmuyor. En azından sanalda yaşanmış ne yaşanmışsa, kimseyle reelde münasebetin olmamış, günahını kimseye duyurma, seninle Yaradan arasında kalsın, kimseye söyleme ve tekrarlama17 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılPeki sizce bunu eşime anlatmalı miyim
Soran+1 yılFikirleriniz mantıklı geldi de bu yüzden soruyorum görüşünüz değerli benim için
- +1 yıl
Eşine de söyleme, bu sır seninle mezara kadar gitsin ve lütfen tekrarlama
Soran+1 yılSağ olunn 😊
- +1 yıl
Sende sağol 💖
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Günümüzde inanç konusunda kafası karışık olan çok insan var. İnançlarını sorgulayıp, din ile ilgili detaylı araştırma yapan çok sayıda insan deizme kayıyor. Senin kafanın karışması da normal. Bu konuda ne yapacağına kendin karar ver. Kimse seni yönlendirmeye çalışmasın. Örtünme konusu çok hassas bir konu. Bu konuda hala ilahiyatçılar bile net bir sonuca ulaşmış değil.
Açık fotoğraflarını atmak çok insanın yaptığı bir olay. Doğru ya da yanlış olmasını tartışmak bir yana, sana zarar vermemesi önemli. Bunları kullanacak insanların eline geçmemesi bence daha önemli. İleride evlenmeyi düşüneceğim kişiye her konuda açık olmalısın. Arada gizli saklı olmamalı. Seni seven kişi seni hatalarınla kabul etme olgunluğunu göstermeli. Yoksa sevgi nerede olur? Bunu kabullenmeyecekse onunla evlenmenin de anlamı olmaz.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Pişman olup tövbe edicen ve bidaha tekrar etmicen Başka yapacak bir şey yok samimi tövbe edersen rabbim neden affetmesin.. bak inancında var ne güzel önemli olan hatalardan ders çıkarmak insanız beseriz sasariz kimse dört dörtlük değil öyleyim diyen yalan söyler burası sınav dünyası sende imtihanda sin nefs ile şeytan insani yoldan çıkarır ama önemli olan yol yakınken anlayip o hatalardan dönüp tövbe etmek... soyleyip soylememek konusunda bir şey demiyorum o sana kalmış... Allah affetsin cümlemizi 👍🙂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle yaptığının yanlış/doğru olduğunu anlaman çok güzel
tabi yani öznellik gösterir yanlış/doğru olması
şimdi unutmayı öğrenmelisin
ilgi görmek istiyorsan benimle tanışabilirsin mesela
ama bir insan ilgisini vucuduna değil kalbine vermesi gerektiğine dikkat etmelisin.
şimdi tövbe et diyenler olacak burada tövbe etsen bile için rahatlamayacak bunun bilincindesin çünkü bu duygu bir azap olacak sana
tövbeni et öncelikle ama çokta abartma bu olayı içinde amaaan millet neler yapıyor boşver
evleneceğin kişiyle belki de aynı durumu yaşamış olacaksınız o sana bunu sormazz sende ona sormazsıjn içinde bir ukte kalır ama olsun.
her şeyin bir bedeli var sonuçta
çok değerlisin iyiki varsın.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa millet neler neler yapıyor şimdi, öyle bir çağdayız ki artık aşk işi olmuş seks işi yatan yatana ve bunlar kendilerini temiz olarak kaka biliyorsalar bir kerizin üstüne kalıyorlar. Ha çoğu o pişmanlığınin bedelini de çekiyor o da ayrı mevzu.
Bana sorarsan sen çoğu kişinin bu devirde yaptığı şeyi yapmışsın birine çıplak fotoğrafını atmışsın bu çağda bu (yine normal değil) artık çok normal karsilanan diğer durumlara göre çok çok ahlaklı bir iş. Dua et daha kötü şeyler yapamamışsin. Belli düşüncen temiz kalma niyetin eğer niyetini temiz tutarsan birine bu durumu hiç anlatma. Herkesin küçük yanlısı oluyor bir dönem10 Yorumla
+1 yılTövbe etmelisin. Tövben kabul olduğunda ve rabbim seni affettiğinde zamanla kalbindeki bu suçluluk duygusu da kaybolacaktır. Ve işlediğin günahlardan kimseye bahsetme. Kusurlarını ve ayıplarını yalnızca Allah bilecek ve yalnızca kusurlarımızı ayıplarımızı Allah örtüyor
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılanlatırsan ne olursa olsun yanlış anlar ya da bağınız kopar , ama anlatmayacaksan da bundan sonra kendine net bir çizgi çekip o adama çok bağlı olmalısın , ayrıca ne olursan ol gene gel denilen bir inanca sahibiz gittiğin kapı sana daima açık tek yapmamız gereken dua :)
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce flörtlestigim kadinda senin gibiydi, bende öyleyim yani önceden inancimin üzerine düşerdim. Çok detaylı söylemeyeyim ama yazdıklarının aynısı. Bende ona ilgi duymayı onu şımartmayi seviyordum ve aramizda kaldığı ve sanal da olduğu için rahattım.
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye bitti
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılBir başkasıyla da konuşmuş ve artık benimle konuşmak istemiyormus.
Soran+1 yılAnladım yeni actim burayı
Insan hata yapar yaptığı hatanın farkına varır pişman olur tövbe estagfurulla deyip bildiğin yoldan devam edersin neden dinden soğumak için sebep yok ki bin kere tövbeni bozarsan yine gel diyor dinimiz çok abartma bur kere oldu bitti bu seni kötü yapmaz hele hatanın farkına varıp pişman olmuşsan çok iyisin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılher koyun kendi bacağından asılır demek istediğim hata yaptım şeytana uydum diyosunda yaptığın o hatayı yapmayan insanlara ne demeliyiz tebrik mi etmeliyiz sen söyle
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
evleneceğin kişiye özel olamazsın bu arada çünkü özel olan bedeninin özelliğini fotorafı paylaşarak yitirmiş konumundasın söyliym baştan inşallah seninle evlenen adam o fotorafı ordan burdan görmez
Soran+1 yılGörmesi mümkün değil
- +1 yıl
hadi bakalım umarım
+1 yılEe bunun üzerine ne yapsan, yorumlar yapsak ne olacak ki. Sonuç değişecek mi?
O yüzden sonucu değişmeyen şeyleri düşünerek kendini üzme. Kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin. Sanki erkek çok temiz olacak. Dert ettiğin şeye bak40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 öncelikle ifşa olmuş musun onu öğren nasıl mı bir program var ona tıklıyorsun ip adrsinden atılmış ne varsa sitede varsa gösteriyor varsa hangş sitede diye göteriyor
bunu kontrol et sonra dıgerlerını söyleyeyım @soran12 Yorumla
Soran+1 yılNerden bakicam ona
Cevap sahibi+1 yılmüsait isen msaj at anlatayım programın nasıl indirildigini veya direk ben bakayım
Anlatma tövbe et Allah’a sığın ona bırak. Tövbeni içten edersen inşallah kabul olur. Namazını Bırakma daha da bağlan yaptığın seni suçluymuşsun namaz kılsam da temizlenmem gibi düşündürüyor sana ama vazgeçme olur mu?
10 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun bidaha yapmazsın olur biter. şu an kaç yaşındasın?
19 Yorumla
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
çok küçüksün zaten. beğenilme isteğiyle mi yaptın bunları?
Soran+1 yılEvet ve istek
- +1 yıl
anladım, burdan mı tanışmıştın?
Soran+1 yılSayılır
- +1 yıl
sürekli bunu kafana takarsan harap olursun ama. yapmayı sevdiğin bi hobin var mı?
Soran+1 yılTüm gün tel
- +1 yıl
:) başka neler hoşuna gider?
- +1 yıl
?
Allahtan af dileyip, istediğin şekilde yaşamaya devam edeceksin.
Hiç kimse masum değil. O yüzden kendini hırpalamayı kes, nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa.20 Yorumla
+1 yılBuradaki çoğu pisliğin yorumuna bakma. Önemlidir olan pişman olup bir daha yapmaman gerçekten uzak dur böyle yerlerden namazlarına başla tövbe et bir daha da asla yapma bunu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. bence sıkma canını dinden de soğumanı gerektiren bişey yok herkes şeytana uyuyor önemli olan çıkartılan ders... içten yapılan eylem gerçekten iyiyse 😅 Allah günahını affeder zaten
10 YorumlaKimseye anlatmak zorunda değilsin. Zaten sen kendi kendine doğru yolu bulmuşsun. Dert etme artık. Herkes hata yapar, önemli olan bundan ders almaktır.
20 Yorumla
+1 yılİleride eşine anlatmak zorunda değilmişsin eğer tövbe ettiysen Allah ve senin aranda kalmaliymis geçen bı hoca anlatıyordu
32 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/1I02mTdiV3w (disklike atan cahillerin dinlemesi için link bıraktım)
Soran+1 yılİyi yaptın teşekkürler bu arada 😊
Samimi sekilde tovbe edersen Allahta namazi nasip eder.
30 Yorumla
+1 yılTövbe edin tekrar yapmayın pişmansınız zaten bir kere bilmeden istemeden herkes hata yapar önemli olan farkına varıp tekrarlamamak.
10 YorumlaYa takılma boşver dünyaya bir defa geliyorsun! Bu gençliğin yaşlılığıda var insan oğlu içinden nasıl geliyor ise öyle davranıp yapmalı ki ilerde aklında kalıp keşkeleri olmamalı doğal ol içinden ne geliyorsa öyle ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhatalarından ders çıkardıysan eminim ki bağışlanırsın
10 Yorumla
+1 yılÇok pişmanlık duyuyorsun bu güzel birşey biliyor musun hiç olmazsa yaptığının farkındasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olan olmuş ders çıkarıp bundan sonrasına karar verip hayatına devam edeceksin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. tövbe kapısı her zaman açıktır. madem pişmansın gerçekten bir daha yapmayacaksan tövbe et o zaman yanlışını da kabullen suçu şeytana atma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılKötü düşünme önce benzer şeyleri yapanlar olmuştur ama sen farkındasın en azından
10 Yorumla
+1 yılbir hadis var bu konu hakkında ama şu an kaynağını bulamadım; yazayım mı?
24 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
adamın birisi zina etmek için bir kadının yanına gitmiş ama hiçbişey yapamadan inzal olup orayı terketmiş sonra peygamber efendimizin yanına gelmiş olanları anlatmış o sırada orda olan ömer ra. sinirlenerek Allah senin günahını örtmüş neden açık ediyorsun demiş. peygamber efendimiz de bunu doğrulamış
senin durum buna benzer tevbe kapısı herzaman açıktır.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimm ☺️
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılPismansin. Evet yanlış şeyler ama çok ileri gitmemissin. Tövbe et bir daha bulaşma böyle şeylere. Kimseye anlatma hatta kendin bile unut bu yaptığını
20 Yorumla
+1 yılAynı hissettiklerini ben de yaşadım ve sevgilimden ayrıldım ilişkiye haram karışmıştı. Şimdi şükür kendime geldim namazlarımı kılıyorum istersen bana ulaş muhabbet edelim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. kendine saklayacaksın bu macerayı.. deli olma. anlatayım deme
10 Yorumla
+1 yılşimdi namazla bunun ne alakası var olabilir hata sadece bu kadar yüklenme kendine
10 YorumlaDindar cevrelerin gozunde cogu acik kiz o... Kapalilar cici kizlar anlayisinin dogru olmadiginin ornegisiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmışsın suslumanlar yalan bir din için hayatını yaşamıyor sakın anlatma kimseye
10 YorumlaAnlatma evleneceğin kişiye ve önemli olan tobe etmen pişman olman Allah affedicidir namazını kıl dua et af dile
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Soyleme partnerin olacak kisiye, boyle bir hata da yapma..!
00 Yorumla
+1 yılHazır soğumuşken dinden çıkarsan bütün sorular kendiliğinden çözülür ve ileride bu paylaşımına bakıp gülersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ahh ah ne sen erkegine neden ben kadinima cattim simdiye kadar
00 Yorumla
+1 yılHer genç kızın başına gelebilir. Sorun yapma iyi etmişsin, bu seni yalnış biri yapmadı, yapmayacakta.. 🙂
10 Yorumla
+1 yılPişmanlık ta bir tövbedir
60 Yorumlatövbe et o kişibulunduğun yerde değilse konuşma hiç
11 Yorumlason pişmanlık neye yarar :) sağa sola dağıtmaması paylaşmaması için dua et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe kapısı her zaman açıktır
30 Yorumla Olan olmuş bir daha yapmazsın
30 Yorumla
+1 yılBenzer durumu yaşayan çok tanıdığım biri var burdan birbirimizi bilmeden öyle resimleştik en son yüzümüzü paylaşınca ortaya çıktı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamazini birakma tovbe et namazina devam et bu olaylari esine anlatma madem reelde dokunan goren olmadi.
Son kez bende gorebilirmiyim guzel fizigini kapali bayan ❤️00 Yorumla
+1 yılTovbe et ve Allaha birak
10 Yorumla
+1 yılYüzün gözükmüyordu umarım
14 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
İyi bari
- +1 yıl
En azindan o iyi
- +1 yıl
@elagozluezooo aynen öyle şantaja uğruyorlar malesef
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılyapmışsın birşey ama pişman olman bile birşey
10 Yorumla Açik fotonu bana at Bı bakım, ona göre yorum yapayım 😜🤪🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatmaya gerek yok, tövbe et yeter.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAtacak misin?
Soran+1 yılSana mı atayım 🙄
Cevap sahibi+1 yılTakip atacaksan gizliden çıkayım
Soran+1 yılGit işine
Cevap sahibi+1 yılNeden dinlerim seni?
+1 yılüzüldüm ama fizini görmeyi isterdim :D
00 Yorumla
+1 yılZebanilere ell salla xd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılBişi olmaz takma kafaya
00 Yorumla Seni kiniyorum hic paylasimci degilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılolan oldu yapacak bişi yok kendine sıkıntı yapma.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatma boş yere çıkmaza sokma ilişkini
00 Yorumla
+1 yılresmin üstüne bas geri al resmini ahajsjsnd
00 Yorumla
+1 yılkendine gelicen aynı hatalarını yapmıyıcan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın kime attın
00 Yorumla
+1 yılanlat eşine de boşasın seni
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında