Benim hoşuma gitmez. Ben şahsen bu kadar pahalı bir hediyeyi üzülerek kabul edemezdim. Ben paha hediyeler karşısında mahçup olan bir insanım o yüzden kabul edemezdim. Yani onun yerine daha anlamlı olan küçük bir hediye olabilir diye düşünüyorum. Bu kadar pahalı ve gösterişli bir hediyeyi ben kabul edemem. Sevmiyorum pahalı hediyeleri.
Düşünceli davranışı hoş ama böyle birşeyi kabul etmeyecegimi bildiği halde bu sürprizi yapmasi beni biraz gererdi. Evlenene kadar maddiyatını kendine harcasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim hoşuma gitmez. Ben şahsen bu kadar pahalı bir hediyeyi üzülerek kabul edemezdim. Ben paha hediyeler karşısında mahçup olan bir insanım o yüzden kabul edemezdim. Yani onun yerine daha anlamlı olan küçük bir hediye olabilir diye düşünüyorum. Bu kadar pahalı ve gösterişli bir hediyeyi ben kabul edemem. Sevmiyorum pahalı hediyeleri.
Düşünceli davranışı hoş ama böyle birşeyi kabul etmeyecegimi bildiği halde bu sürprizi yapmasi beni biraz gererdi. Evlenene kadar maddiyatını kendine harcasın.
Sorudan çok fotoğraf ilgimi çekti. 😂😂Adam araba, ben de dötümü mü vereceğim? O nasıl bir fotoğraf? 🤷♀️
İnce düşünmüş ama kabul etmem böyle büyük birşeyi
Kabul etmem.. eşi olana kadar maddi bi şey kabul edemem..
Kalp krizi geçirir ölürüm sevinçten ama hayal yani bu kimse bana böyle hediye almaz
Kesin beğenmem dkdk
Böyle avuçlarım :D
Kabul etmezdim
Sevinirdim ama ehliyetim yok 😅
Teşekkürler hayatm derm cok mutlu olurm
Kabul etmezdim.
Oha derim
Boynuna atlarım
Kabul etmezdim
Hayır tabi ki
kabul etmezdim
Etmem hayır