Sevgililer Günü Sevgililer Günü'nde sevgiliniz size SUV türünde bir araba hediye etse tepkiniz ne olur? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Sevgililer gününde sevgiliniz size SUV türünde bir araba hediye etse tepkiniz ne olur 🤔#SevgililerGünü #ArabalarAh hayaller 🙄🥺 Sevgililer Günü'nde sevgiliniz size SUV türünde bir araba hediye etse tepkiniz ne olur? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok bu sene de sevgilisiz sevgililer günü geçiriyorum. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yanarız. O nasıl hediye öyle. :) Kamera şakası sanarım. 1 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Pahalı takıları kabul ettim bunlar beni utandırır ya da satıp ortak yatırım yaparım 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şüphe uyandırır, bana babam bile araba almaz. Sevgilim niye alsın ki 😂 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Geri verirdim 🤔 pahalı hediyelerden nefret ederim kendimi borçlu hissettirir 😑 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Çıtayı o kadar yukseltmesınler aw. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kabul etmem ben böyle bir hediyeyi 2 3 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Neden ucuz diye mi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kabul edip kendimi onun önünde farklı bir kadın profiline sokayım ki Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Şaka diyorum haklısın 👏👏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu işte bir bokluk var derim
Kabul etmem böyle bir hediyeyi
Sevgilim yok bu sene de sevgilisiz sevgililer günü geçiriyorum.
Yanarız. O nasıl hediye öyle. :) Kamera şakası sanarım.
Pahalı takıları kabul ettim bunlar beni utandırır ya da satıp ortak yatırım yaparım
Şüphe uyandırır, bana babam bile araba almaz. Sevgilim niye alsın ki 😂
Geri verirdim 🤔 pahalı hediyelerden nefret ederim kendimi borçlu hissettirir 😑
Benden uzak Allah'a yakın ol derim
Sevinirim ve alır satarım...
İnşallah çok umutluyum 😅
Çıtayı o kadar yukseltmesınler aw.
Kabul etmem ben böyle bir hediyeyi
Neden ucuz diye mi 😊
Neden kabul edip kendimi onun önünde farklı bir kadın profiline sokayım ki
Şaka diyorum haklısın 👏👏
Mutlu Olurum