Sevgiliniz size araba alsa ne yapardınız?

Herkes dürüst olursa sevinirim. Beyler, kız arkadaşınız size araba alsa kabul mü edersiniz red mi edersiniz? Ve kızlar, erkek arkadaşınız size araba alsa ne yaparsınız?
Kız bana araba alacak olsaydı, 2.0 lt ve altında olması şart olurdu; ama bütçesini zorlamam. En pahalı Hyundai i20 N, en ucuz Suzuki Maruti aldırırdım. Bunları seviyorum. 2,0 litre altı neden şartlı? İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle büyük motorlu araç kullanmam yasak. Bir Tofaş Şahin'e bile razıyım. Kız kendisine kafasına göre alsın.
Cevap
13Cevap
ya kem küm etmesinler. ben kabul ederdim ama altta kalmayacak bir hediye de bir müddet geçtikten sonra ona alırdım.
Evet ya, pahalı bir hediyeye karşılık pahalı bir hediye alınmalı. Birak sevgiliyi, ablam bana pahalı hediye aldığında hemen ona pahalı hediye alıyorum ki mahçup olmayayım. Ama internet aleminde bile insanlar aşırı gururlu davranıyor, kabul etmem derler ilk kabul eden de bunlar olur :D
reelde neysen sosyal medyada da öyle olmalısın bence. insanları kandırmanın lüzumu yok :D dediğin de mantıklı ki mantıklı olmasa bile benim içimden böyle geçtiği için böyle yapardım.
Araba sürmeyi bilmediğimden, kendisi ile zaman geçirmek istediğimden şöförüm kendisi olursa olabilir
kız arkadaşım yok ancak olsa bile aldıgında kabul etmezdim
Ama zengin kız, yani araba almak ona koymaz
ben istemem şahsen
Her iki günde bir onu gezmeye götürürüm. Alsın mk bana alınan onundur sonuçta...
Sevinirim, hediye hediyedir sonuçta.
Reddetmek ayıp olur, üzmemek gerekir
Etmem kız arkadaş bide arabayla başlar bir bakmışsın boynunda tasma var.
Araba sevmiyorum. Paramotor alsa yok demem 😍 dual 2 de olur, elektrikli longboard ta olur
Arabayı kendim alacak kadar maddi durumum var , reddederdim.
Araba sürmem etmem o yüzden kabulde etmem kızds bana almazdı zaten
Kabul ederdim. Hemen ardından bende kendisine alırdım arabası varsa başka bişey de alabilirim ama karşılığını veririm
şu dönemde öyle enayi insanlar olduğunu düşünmüyorum. iyi akşamlar
Eski sevgilim bana kredi çektirip telefon aldırdı, bu da enayilik midir
Artık sevgilim değil kocam yapardım
Waov turnayı gözünden mi vurduk
Kimse kimseye araba almaz boş soru
Farz edelim ki kız arkadaşın sana o kadar aşık ki tam hayalindeki arabayı aldı
Benim aracım var çok şükür, kızın alacağı veya hediye edeceği arabaya ihtiyacım yok almam da zaten.
Bende ona alırdım.
Alsın ben gezdiririm onu da
Kabul ederim
Karşı cinsten hediye almayı hiç sevmem
Kabul etmezdim.
Reddederdim
En İyi Cevap