Aşk İlişkileri 2 ay Hiç flörtüm olmadı. Olabilmesi için nasıl bir yol izlemeliyim sizce 🫠? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Hiç flörtüm olmadı. Olabilmesi için nasıl bir yol izlemeliyim sizce🫠?#mutlugünler Hiç flörtüm olmadı. Olabilmesi için nasıl bir yol izlemeliyim sizce 🫠? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öncelikle kriterlerini bir yere yazmakla başlayabilirsin. Sonrasında seninle tanışmak isteyen birisine şans verebilirsin. 😄 1 11 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay O kadar çok soru paylaştım ki işte geldim diyen olmadı 🤷🏻♀️ Yorumla ZurafaninBiri 2 ay Buradan mı bekliyorsun 😄 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Her yerden olabilir 🤪 Yorumla ZurafaninBiri 2 ay Kendini betimle yazı ile o zaman soyleyim kriterlerim bunlar diye onlar seni bulur ahzhshs Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Onu da yaptım aşırı güzel ve akıllıyım dedim ama korkuttum herhalde 🤪 Yorumla ZurafaninBiri 2 ay Allah Allah 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Biraz abartmışta olabilirim tabi 😃 Yorumla ZurafaninBiri 2 ay Valla ne deyim bilemedim sjshshs başka mecralar denedin mi? Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay 😃😃😃 sabırla bana öneriler sunduğun için çok teşekkür ederim sende ışık var kesin evlendirirsin beni 😃 Yorumla ZurafaninBiri 2 ay Ahahah valla elini tuttugumun kısmeti açılıyor istisnasız sjdjdhd olabilir yanii neden olmasın 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Nerde yaşıyodun sen bişey denicem 🤪 Yorumla
Maşukaaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Flört demek birgün o birgün bu netsizlik , amacsizlik ve senden çok erkeklerin işine yarara sanki... flört etmesen mi 😀 1 9 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Görseldeki beyaz kedi benim şu an 🥲 Yorumla Maşukaaa 2 ay Evlen kız 😀 doya doya eşinle flört et Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Yok ben almim onu Allah isteyene versin inşallah 😃 Yorumla Maşukaaa 2 ay Niye kız evlen kimsenin benden daha mutlu olmaya hakkı yok dermişim 😅😅 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Şu devirde iyi birini bulmak çok zor kalan yetişememiş hıyarları da ben yetiştiremem 🤪 Yorumla Maşukaaa 2 ay Hepsi aynı terane dert etme. İlla bir yerde öküzlukleri çıkıyor..😅 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay O yüzden böyle devam 😃 Yorumla Maşukaaa 2 ay Devam keeeee 😀 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay 😍😃😃👌 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 120b cevap paylaştı. Benimde hiç olmadı. belki de kriterler çok yüksektedir. ya da seni sevene şans vermemişsindir. ya da çevre yoktur bulacağın 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Evet çok yüksek 190 filan 😃 Barış_LonelyForever 2 ay İşte ondan olmamış :D
guapomorena Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doğru yerdesin.Bir iki soru daha sor. Eleyebileceğin kadar çok sayıları rahat ol. 1 6 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Nasıl olcak bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ Yorumla guapomorena 2 ay Senin hiçbir şey yapmana gerek yok. :) Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Yıllardır hiçbişey yapmıyorum 🤷🏻♀️ Yorumla guapomorena 2 ay ahahaha senin işin çok zor, görücü usulu versek olmaz mı Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Olmaz ben aşık olucam Yorumla guapomorena 2 ay Hadi inşallah Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 23,9b cevap paylaştı. emin misin? flört demek çokluk demek ama yine de sen bilirsin 😒 1 6 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Bizim zamanımızda flört mü vardı kız 🤪 merakettimmişte 2 ay hep z kuşağının uydurduğu gevşeklikler TokEvinAçKedisi_ 2 ay Aynen başımıza ne geliyosa hep onlar yüzünden merakettimmişte 2 ay bizim çocukların yetişkinliğine kadar ne hale gelecek ortalık kimbilir TokEvinAçKedisi_ 2 ay Şimdi tüm dünyada lgbt dayatması var ben ondan çok korkuyorum 🥺 merakettimmişte 2 ay evet ya 🥺
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doğru insanı bulana kadar bekle derim. Sosyalles veya bilemem daha fazla ortamlara girebilirsin. Ama her gördüğün ile konuşma yani bekle. Sonra çok uzulebilirsin. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 36 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Flört bulman lazım :D 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Nasıılll 😬 Yorumla
Realangler1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Cirkin misin sisko musun yoksa imkansiz 32sine kadar 1 4 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Zayıf ve aşırı güzelim Yorumla Realangler1 2 ay İmkansiz kesin olmustur ya da lezbiyensin bilemedim. Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Tövbe de Allah korusun Yorumla Realangler1 2 ay O zaman yaniti sen bulacaksin baska bir secenek yok. Yorumla
Mrengineerac Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boy kriterinden vazgeçebilirsin misal 😂 1 6 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Yalnız kalmayı tercih ederim 😃 Yorumla Mrengineerac 2 ay Ben bilmem yolunu söyledim 😂😂 Yorumla Mrengineerac 2 ay O değilde senden kısa birine aşık olursan amma gülerim 😂😂 dilimden kurtulamazsın😂😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Allah korusun inş öyle bişi olmaz hem ben aşık olsam da o komplekse girer 🤪 Yorumla Mrengineerac 2 ay Belki özgüveni vardır belli mi olur 😂😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Yoktur yoktur 😃 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel bir yol izlemelisin 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gel pisi sana gazoz ismarlayayim 1 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. gerçek gibi gelmedi 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öncelikle kriterlerini bir yere yazmakla başlayabilirsin. Sonrasında seninle tanışmak isteyen birisine şans verebilirsin. 😄
O kadar çok soru paylaştım ki işte geldim diyen olmadı 🤷🏻♀️
Buradan mı bekliyorsun 😄
Her yerden olabilir 🤪
Kendini betimle yazı ile o zaman soyleyim kriterlerim bunlar diye onlar seni bulur ahzhshs
Onu da yaptım aşırı güzel ve akıllıyım dedim ama korkuttum herhalde 🤪
Allah Allah 😂
Biraz abartmışta olabilirim tabi 😃
Valla ne deyim bilemedim sjshshs başka mecralar denedin mi?
😃😃😃 sabırla bana öneriler sunduğun için çok teşekkür ederim sende ışık var kesin evlendirirsin beni 😃
Ahahah valla elini tuttugumun kısmeti açılıyor istisnasız sjdjdhd olabilir yanii neden olmasın 😂
Nerde yaşıyodun sen bişey denicem 🤪
Flört demek birgün o birgün bu netsizlik , amacsizlik ve senden çok erkeklerin işine yarara sanki... flört etmesen mi 😀
Görseldeki beyaz kedi benim şu an 🥲
Evlen kız 😀 doya doya eşinle flört et
Yok ben almim onu Allah isteyene versin inşallah 😃
Niye kız evlen kimsenin benden daha mutlu olmaya hakkı yok dermişim 😅😅
Şu devirde iyi birini bulmak çok zor kalan yetişememiş hıyarları da ben yetiştiremem 🤪
Hepsi aynı terane dert etme. İlla bir yerde öküzlukleri çıkıyor..😅
O yüzden böyle devam 😃
Devam keeeee 😀
😍😃😃👌
Benimde hiç olmadı. belki de kriterler çok yüksektedir. ya da seni sevene şans vermemişsindir. ya da çevre yoktur bulacağın
Evet çok yüksek 190 filan 😃
İşte ondan olmamış :D
Doğru yerdesin.
Bir iki soru daha sor. Eleyebileceğin kadar çok sayıları rahat ol.
Nasıl olcak bilmiyorum ki 🤷🏻♀️
Senin hiçbir şey yapmana gerek yok. :)
Yıllardır hiçbişey yapmıyorum 🤷🏻♀️
ahahaha senin işin çok zor, görücü usulu versek olmaz mı
Olmaz ben aşık olucam
Hadi inşallah
emin misin? flört demek çokluk demek ama yine de sen bilirsin 😒
Bizim zamanımızda flört mü vardı kız 🤪
hep z kuşağının uydurduğu gevşeklikler
Aynen başımıza ne geliyosa hep onlar yüzünden
bizim çocukların yetişkinliğine kadar ne hale gelecek ortalık kimbilir
Şimdi tüm dünyada lgbt dayatması var ben ondan çok korkuyorum 🥺
evet ya 🥺
Doğru insanı bulana kadar bekle derim. Sosyalles veya bilemem daha fazla ortamlara girebilirsin. Ama her gördüğün ile konuşma yani bekle. Sonra çok uzulebilirsin.
Flört bulman lazım :D
Nasıılll 😬
Cirkin misin sisko musun yoksa imkansiz 32sine kadar
Zayıf ve aşırı güzelim
İmkansiz kesin olmustur ya da lezbiyensin bilemedim.
Tövbe de Allah korusun
O zaman yaniti sen bulacaksin baska bir secenek yok.
Boy kriterinden vazgeçebilirsin misal 😂
Yalnız kalmayı tercih ederim 😃
Ben bilmem yolunu söyledim 😂😂
O değilde senden kısa birine aşık olursan amma gülerim 😂😂 dilimden kurtulamazsın😂😂
Allah korusun inş öyle bişi olmaz hem ben aşık olsam da o komplekse girer 🤪
Belki özgüveni vardır belli mi olur 😂😂
Yoktur yoktur 😃
Güzel bir yol izlemelisin
Gel pisi sana gazoz ismarlayayim
Bir uzman desteği şart 😄
gerçek gibi gelmedi