İş ev arasında bir hayatım var, en büyük etken bu.
yaşım 26.
utangaç biriyim, bu da bir diğer etken.
Ne tavsiye edersiniz?
İş ev arasında bir hayatım var, en büyük etken bu.
yaşım 26.
utangaç biriyim, bu da bir diğer etken.
Ne tavsiye edersiniz?
Benim de iş ev arasında bir hayatım var. Ben de utangaç biriyim biraz ve hiç sevgilim olmadı. Benim de sevgilim olsun isterdim ama ilerisini düşünüyorum hep. Nasıl evleneceğiz, nasıl ev geçindireceğiz, çocuk istersek o çocuğa nasıl bakacağız. Her şey para olmuş. Para kolay kazanılmıyor. Ülkenin hâli de gittikçe kötüleşiyor. İleride ne olacağı belirsiz. O yüzden kimseyle flört, sevgililik amacıyla konuşmuyorum. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. Bir kıza göre sevgili yapmak kolay ama erkeğin sorumluluğu daha fazla ilişkilerde. Erkeğin durumu iyi değilse bu büyük bir sorun. Bu bir sorun olmamalı ama maalesef Türk toplumu böyle. Biraz da haklılar gibi. Bilmiyorum ne olacak hâlimiz.
Benim maddi kaygım yok, belki cinsiyetimden dolayıdır
Erkeğin maddiyatı önemli midir sana göre?
Benim maaşım ile aynı olması kafi. Fazlası olmasına gerek yok.
Maaşın ne kadar? belki 30K alıyorsun 😄😄
Ne önemi var? 34-35k civarı alıyorum
İnsanların %80'i o maaşları alamıyor maalesef 😄😄
Benim çevremdeki çoğu kişi bu maaşı alıyor.
Nerede yaşıyorsunuz, ne işler yapıyorsunuz acaba, çok merak ettim.
Şehir hastanesinde sağlık personeliyim. Memurum yani. Maaş, döner, nöbet vs 34-35 oluyor ama çok yoğun çalışıyorum. 88 saat fazla mesaim vardı misal bu ay.
Hayat, kader, nerede doğduğumuzu, nasıl bir ailede doğduğumuzu, bize neler yaşatacağını seçemiyoruz maalesef. Kendimizi bir anda bu durumda buluyoruz. Herkes istese de, çabalasa da, yeteneği olsa da 30-35K maaş alamayacak. Bu ülke, asgari ücret veya 15-20K gibi ücretler almak zorunda olacak insanlarla dolu. Belki çevren öyle ama bunun arka yüzü karanlık. Hele ki doğu gibi yerlerde bildiğim kadarıyla iş bulamayıp batıya geliyorlar, Antalyaya gidiyorlar, kimileri askeri liselere yazılıyor, çavuş, astsubay ya da subay olmaya çalışanlar var. Tüm bunlar parasızlıktan, maddiyatsızlıktan, imkansızlıklardan kaynaklı. Maaş konusu tartışılır bir konu ama bir insana güvenmek zorken, bir insana kanın ısınmak, onu sevebilmek, o enerjiyi alabilmek zorken, bence maaş yüzünden kendine engel koymamalısın. İnsanların çoğunluğunu elemiş oldun böylece. Tabii bu paraları kazanıyorsun, kendi düşüncene göre her şey dengi dengine olsun istiyorsundur. Hoşlanabiliyorsan, sevebiliyorsan birilerini ne âlâ. Nasıl bir kişiliğin, karakterim var bilmiyorum. Kendi hâlinde, sessiz, sakin biriysen, pek dikkat çeken biri olmazsın. Biraz bu konuda aktif ya da tabiri caizse cilveli olmak lazım. Kendi hâlinde olan kızları da sever tabii erkekler ama hoşlandığın biri olursa samimi davranmaya çalış ki, etrafta sürekli herkese karşı kırmızı ışık yakan biri gibi gözükme.
Ya işte bende de maalesef pek o yok, biraz muhafazakar biriyim, bunun etkisi de azımsanmayacak kadar fazla.
Maddiyat öncelediğim bir konu değil fakat ben ataerkil bir toplumda (genelleme yaparak konuşmam gerekirse) erkeğin gelirinin kadının gelirinden az olması durumunda sorunlar olacağını düşünüyorum. Fazlasını veya zengin birisini istemem gibi bir durum yok, denklik veya aynılık bekliyorum sadece. Aynı entelektüel kapasiteye sahip olmak, aynı değerleri paylaşıyor olmak da çok kıymetli benim için.
Cevap
13Cevap
Ben kibar biriyim
Şu ânâ kadar kimseyle kavgaya girmedim ama sevdiklerime zarar gelicekse beni tanıyamassın
Ben 180 boyundayim ortalama bir kas yapim var
Kibarım bir sürü kız ve erkek arkadaşım oldu ama kızlarla hiç sevgili moduna giremedim arladaşlarım benim terazi burcu oldugum icin kibar oldugumu söylüyor inanmam pek
Buna rağmen sevgilim yok olsa bile keko olup terk ediyoalr sevgisini göstericek birini ariyorum
Seni beğenen illaki oluyordur ne yapıyorsun böyle bir durumda mesela onu bir açıklar mısın ilk önce?
Olmadı. Olduysa da söylemedi.
Abartma illaki olmuştur sen farketmemişsindir. Bu ülke de ortalama tipi bile olan her kadının bir kaç alternatifi var emin olabilirsin. Muhtemelen adım atmak isteyenlere de fırsat vermemişsindir. 26 yaş da çok büyük değil tabii ama yine de şimdiden birilerine karşı açık olman da fayda var. Bana sorarsan eğer iş ortamında şöyle bir bakın hoşuna giden biri var mı, varsa bir iki defa incele senin gözlerini kendi üstünde yakaladığı anda bakışmalar başlar o da sana bakar ve seni incelemeye başlarsa karşılık verdiğini anlarsın. He olmuyorsa beğendiklerinle beklentini düşürüp en azından idare eder olarak görebildiğin birine yüz ver böyle yap. Bir ilişki yapıp ciddi ya da ciddi olmayan ilişki nedir ne değildir, erkekler nasıldır yakınlaşınca bunları görüp öğrenmen lazım.
Yani, bir kişi niyetini belli eder gibi oldu ama onunla ds çok farklı frekanslardaydık. İş tempom biraz yoğun, biraz da buna vakit ayıramıyorum ama öneri ve tavsiye için teşekkür ederim. Dikkat edeceğim
Azalmaz. İş tempom yoğun maalesef
Sağlık memuruyum
Anladım zordur tabii ki. Benim de hiç tatilim yok mesela haftanın 7 günü çalışıyorum özel hayatım olduğu pek söylenemez seninle aynı durumdan muzdaripim ama kendime güvenim mi dersin egom mu dersin yalnız kalacağımı pek sanmıyorum illaki birini bulurum diye düşünüyorum. Tabii kadınlar da olay farklı teklif bekleyen taraf olduğunuz için. Benim de demek istediğim buydu aslında teklif eden taraf ol diyemem ama en azından bir adım at beğendiğin birine o da karşılık verirse gerisi gelir illaki.
Nasip, benim özgüvenim düşük belki de etkenlerden biri budur, bilmiyorum.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için
Özgüven düşüklüğümün fiziksel bir temeli yok. :) teşekkürler öneriler için ama dikkat edeceğim dediklerinize
Spor fizik iyi diye ya da kötü diye değil, sürekli olarak yapılması gerekilen bir hobidir dediğimi yanlış anladın kardeşim sen. Sürekli olarak spor yapan bir birey hem genç kalır hem özgüvenli hisseder kendini gördükçe, spor beyni de fiziği de geliştirir, diri tutar. Belki de oradan biri denk gelir bilemezsin.
Fiziksel özelliklerin nasıl hiç hoşlandığını söyleyen olmadı mı yani ya da senin hoşlandığın illaki olmuştur
insanlarla tanışmasan daha iyi senide üzerler kal öyle bir gün bir şeyler olur muhakkak
Basvuru yapanman gerek
Sana yaptım başvuru, sen çözersin bence
Bakımsız ve güzel değilsen işin zor
Özgüvenli olmalisin pasif olma az aktifleşmelisin
Bana selam yazarak. d
İş yerinde yok mu
Yok maalesef
Konuşabiliriz
Buradan böyle bir arayışta değilim. teşekkürler
Rica ederim. Güzel yaklaşımın için ben teşekkür ederim iyi akşamlar
Ne demek, rica ederim. İyi akşamlar
Sağlık ve memur az çok benimle aynısın
Arkadaşlık teklifini kabul etmen lazîm
nerde yasiyorsun?
İllaki olur ya
Dış görünüşüne dikkat et, ve güler yüzlü ol.
Kriterler neler
Maddi ve manevi denklik.
Meslek ne
Memurum
Aa meslek ne
Sağlık
Bulurusn
😅😅😅
Gizliden cıkıyımı konusur derslesirix olur mu😂
Maalesef
Olur artık
Nasip