Tc kizinin hepsi degil ama geneli böyle bi erkek mesaj atinca sanki hemen skcekmiş gibi davraniyorsunuz neden sebep ne güvenmezsin anlarim. Normal derim nefret edersin anlarim. Moralin bozuktur anlarimda tanimadan etmeden ne diye adama sapik gözüyle tacizci gözüyle bakarsiniz ki?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben oyle bakmiyorum normal herkesle konusabilirim
Aferin kiz sana helal olsun
Ama erkekler de öyle davranıyor, kızlar biraz fazla naz yaptığı için erkekler de buna oranla abaza oluyor işte çok saçma bir döngü
Kanka ben yazmiyorum. hic ugraşmam
Aynen ben de öyle, karşı taraf yeşil ışık yakarsa belki, ama şuanda herhangi bir platformadki kızın dm kutusu full dolu mesela,
Kanka aciz bi cinsel aclik var cözemedim bi türlü memleketce aciz agg
Yabancı filmleri izliyor erkekler gaza geliyorlar, burada uygulamaya çalışıyorlar, kızlar bunu görünce Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannediyorlar, erkekler de daha çok Zorluyor, kısïr bir döngüye giriyor, ha bide evlenmeden olmaz muhabbeti var o apayrı bir sorun
Kanka vermesin bi sekilde cozeriz onuda adam gibi davranilmasi lazim be saygi ske ske saygi duymak zorundalar herkes hersey
Ahahaha aynen öyle
Ben istemiyorsam cevap vermiyorum sonuçta konuşmak zorunda değiliz ki.
Sana zorundasin yapacaksin diyen var mı yok. İnsan gibi muamele yapabilirsin. İstemiyorum diyip konusmayi bitirebilirsin ya da karsindakinin seklime gore konusursun hemen herkese sapiksin tacizci demeye hakkin yok ellenmedigin sürece
Ben istemiyorum teşekkürker diyom
Tamam iste bu. olmasi gereken
Konuyu hemen oraya çektiğiniz olabilir mi daha arada samimiyet yok bi şey yok hemen o konuları açıyorsunuz
Yoo ben kokusmus mina kalmam da yapan vardir illaki zaten yolunda olan kizla muhabbete oyle baslarlar ayrica normal merhaba yazan birine yaptiginiz icin diyorum bunu anladinmi
Normal merhaba yazana kimseye bi şey demez ama merhaba nasılsın diyip hemen bel altı muhabbetleri açanlar oluyor ondan bahsediyorum
E memlekette tonlarca ondan var o konuda haklisin ancak bazilari varki nalet varliklar merhaba yazinca sanki bisey yapmissin gibi davranıyor
He yok o kadar da değilim ben diğerlerini bilmem
Cok fazla var böyle girtlaguni sikasim geliuor
😂😂
Valla elimden gelse ekrandan ceker kafasini vura vura yok ederim
Abart
Yoo abartmiyom yanimda olsa temiz döverim. Ayrica niye gizli yorum yaptin sen haa savaş ariyodun bulamadın demi
Yoo ben sessiz sakin biriyim be hep gizli takılırım 😂😂 Ama altta yorumlarda bi tane çocuk var az önce nikah basalım falan diyordu bana şimdi gelmiş küfrediyor
Eee öyle olur yüz vermemişsen. Bizde bu boyle yüz vermeyince hemen deliye dönüyor
Sadece ağzın bozuk biraz düzeltsen iyi olur dedim halbuki
Benimde agzim bozuk ama gerek yok hosuna giden böyle sevsin beni. degistiremem. isine gelmemistir
Yani bence de ama karşındakinin isteğine saygı duymuyorsan da konuşmayı kesmelisin
Saygi olarak kufur etmezsin ama seni bu sekilde sevdiyse de degistirmeye çalışamaz bu haksizlik olur. Zaten ozamnda iletişimi kesersin ayriyeten agzimiz bozuk karakterimiz degil.
Karakterinize laf eden mi oldu be 😬 sadece hoşlanmıyorum küfür kullanan birinden bu kadar
E simdi hak etmisse de sövmeyelimmi bilimsel olarak da kanitlanmis rahatlatiyor
😂😂 Pekiiii
O kadar yazdin soruyu begenip takip alirim banada eziyet etmeee
Ağzın bozuk
He he agzim bozuk emege saygiiii birazzz
Soruna cevap vererek uzun uzun bu konu üzerinde konuşarak bende emek veriyorum zaten 😄 ödeşiyoruz yani
Vay vay vay. Agzinda iyi laf yapiyor he
Tabi 😌
Tamam sagol allah razi olsun yapma
akşam 8 oldu mu konuşmazsan mesaj atmazsan ve adece gündüzleri konuşursan kadın öyle düşüncelere girmez. Uyudun mu mesajı attığın an seni öyle anlar
Ne anlarsa anlasin usta bunun da bi şerefi var heryere girmez aga her seyede kalkmaz.
Tc burası nefes alana yüründüğü için kendilerini bişey sanıyolar
Aynen öyle burun havada bi egolar bi havalar sanirsin ingiltere prensesi. habeş maymunu
Herkes öyle yazdığı için koruma moduna almıştır kendini
Koruma modu da bi yere kadar be.
Ben öyle değilim
Hepsi degil dogru ama genel olarak böyleler.