AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
155 kizin 190 aramasi kadar komik bisey yok b0k bulur bu arada 177yim 178e bile okeyim bos konusmayin
Herhalde 19'20'likle denk geldin, çünkü o yaştaki çoğu kız böyle düşünüyor en iyi olanı seçmek lazım demek ki nasibine göre değilmiş.
İsterler her zaman en mükemmel erkeği ararlar statüsü yüksek zengin yakışıklı aynı dizilerde filmlerde ki gibi kendilerinde en üst mankenler ile bir tutarlar kusursuz sanarlar o yüzden çok kafana takma boş ver
Senin billurlarını yesin lan o kız. Ceviz gibi çocuksun kralını bulursun.
sağolasın abim eksik olma
1 90 erkeklerinde minyon kadin sevdikleri gerçeğini kimse inkar edemez. ajajaj
Dogru minyon olsun bizim olsun
canım başka bişey değil kardeşim.
Bende sen 155 sin sandım. Yahu 1.75 kısa mı ki
boy beğendiremedik hanfendiye abi yapacak bir şey yok
kız 1.55 boyuyla 1.90 istiyor 1.90 erkekler de zaten onu bekliyordu :D
Kardeş sen kendi boyunda daha iyisini bulursun
aynen öyle
Kendi kaybeder kanka. bende 175 im. Red edecek kizi ben istemem.
aynen öyle
Kral seven insan böyle şeylere takılmaz yüksek ihtimalle kız seni ya sevmiyor ya da beğenmiyor boy sadece bahane
Bende böyle bir nedenden ötürü reddedildim bir zamanlar. Üzülmekten daha çok gülmüştüm. Tercih meselesi. Sonuç olarak gösteri toplumunda yaşıyoruz.
Boyu 1.90 uzun olupta karaktersiz biride olabilir karaktere kafa yapısına iç güzelliğe önem verceklerine anca boyu kafaya takarlar öyleleri
Sevince boyun önemi yok yeni nesil aptallar boy yüksek olunca bazı şeylerin daha büyük olacağını düşünüyor ve daha cool gözüktüğünu sadece aptallık.
Benim anlamadığım 1.90 lık erkek 1 55 lik kıza niye baksın skdkdkd
onu bende çözemedim abi bu nasıl bir egoluk anlamadım 1.55 boyuyla :D
boş ver kardeşim elini sallasan 50 si djjd
50sine gerek yok abi :D 1 tane olsun beni olduğum gibi sevsin başka bir şey istemiyorum
Gelir gelir merak etme 😃
hayırlısı :D
Bencede çok saçma takılma demek ki karşındaki kişi basit zevkleri olan biri
ayn verilmiş sadakam varmış
Bu yaşına kadar bilmiyormuydun kızların tuhaf varlıklar olduğunu neyse bu olay sana öğretmiş oldu kızların nasıl enteresan bir varlık olduğunu nu sana hiç değilse ilerdeki yaşamına tecrübe olur
maalesef abi tecrübe edindim
Kızların kaideye alınacak hiç bir söz tutumu yok eğer bu duruma moralini bozuyorsan seninde onlardan aşağı kalır yanın yok demektir 😄
yok moral bozmadım gayet iyi modum tecrübe edindim dersimi aldım yani :D abi
daha gencim böyle şeylere çok kafamı takmam
hayat devam ediyor
Ha iyi o zaman gerkesiz insanlara üzülme yeterli sende biliyorsun çok SLK inslarlar var gül geç SLK insanı görünce bitmez çünkü
Ona deki lan şıklık 190 ları benim gibi 172 kızlara bıraksın napacakmıs popodan bacak
boş ver. Çok kısa değilsin. Seni olduğun gibi kabul eden birini bul.
Aslinda 175 bence gayet ideal bir boy 167 olarak tsbi
Benim boyum da 1.75 erkek içim de bu kısa değil ki … bahane etmiş o kız
176yım eşim 167 falan. Hatta flört zaman boyumu sorarken "Yanında topuklu giyebilir miyim düşüncesiyle soruyorum. Sana aşık olursam ayakkabı umrumda olmaz zaten" gibi bi şey demişti. Şimdi sadece özel günlerde giyiyor.
155 boyuyla 190 istemek 🤔
Napcak omzuna çıkıp ampul mu değiştircekmiş?
mükemmel bir eş bulmuşsunuz Allah daima mutlu etsin
belki başka fanteziler yapacak bilmiyorum :D
ne yapıyorsa yapsın biri gider biri gelir sorun yok
hayatta bisürü kız var elbet benide olduğum gibi seven biri çıkar
Teşekkürler kardeşim Rabbim herkese hayırlısını nasip eylesin.
Nasıl bi fantezisi varsa artık...
Olay boy değil kızlar bazı şeyleri dolaylı yoldan söyler seni beğenmemiş demekki
Kardeş yakişiklisin İnşAllah en güzel ve en iyi kalbe hasip kizi bulursun
Boşverin o kizi demek iyu birisi degil sana da layik degil
Knk boş yapıyorlar utanmadan 1.90 istiyormuş ulan sen 1m55 sin 1.90 senin neyine allahin tavugu
1.75 boyumla 1.90 erkek bulamıyorum kizdaki lükse bak hdjxmx
Kısacık boyuyla 1.90ı ne yapacakmış aq bazı kızlar niye böyle
Benimde 1.72 eşimin 177 topuklu giyemiyorum yanında 😂
175 bile o kız icin uzun aslında ama tercih meselesi tabii ki
Uzun erkek önemli ama çok kısaymış sana uygun o zaman
1.93 üm sence çogu kız sever mi
Sever
Teşekkürler
178 im kimse sevmez beni yani
1,5 mt boyuyla 2 mtlik erkek talep etmekte ne bileyim.
Kardeşim acı çekeceksin elbet üzüleceksin ama bir an önce toparlan çünkü o kızdan ne köy olur ne kasaba ulan siz dünya liderimisiniz mk ünlü bir kişiliğiniz mi var erkekler sizden uzun olup koruyacak sizi a, m, k vasfınız ne ki uzun istiyorsunuz
üzülmedim bile kralım dünya da bisürü kız var hayat devam ediyor :D
Aynen öyle bir bok olsalarda uzun isteseler
yaktım sigara mı baktım keyfime giden gittiği yeri mutlu etsin :)
Uzun daha güzel geliyor ama aşık bir kızın gözüne bunlar görünmez.
Benim Polonyalı Türk karışımı bir kadın arkadaşım yatakta herkes aynıdır der di boy konusunda 😁😁
Bence hiç problem değil onu boş ver aramaya dewam knk
hiçbir şey olmuyor, aradığını gönülde bulmadiktan sonra ne önemi var.
Bende 1.85 im ama reddedilebiliyorum bence boy falan hikaye kardeş
Ya onların beyni yok zaten birader sen neyi soruyorsun ki
Kanka hiç bişi olmuyor bana bile kısa diyorlar boş ver kız milletini kızlar kötüdür ben 181 im
Bence boyunu bahane etmiş başka beğenmediği bi şey vardır da kırmak istememiş yoksa boyun iyi
anlamadım bende kızlara karşı kibarımdır efendi serseri biri değilim neyimi beğenmedi anlamış değilim
Zaten çoğu kız kibar efendi erkek sevmez kardeşim sen yolundan şaşma birak o kaybeder
aynen öyle
Türkiye şartlarından kısa bir kızın 175 olan birini reddetmesi ayrı bir ironi bir de 190 istiyor şaka gibi
valla 1.55 kızlar kendilerini aştı kanka zxczxc
Boşverin sizin için hayırlısı buymuş daha ne İnsanlarla karşılaşırsınız
ayn daha iyileriyle karşılaşırım inşallah
179 um ben de. Boyum ondan uzun diye eski erkek arkadaşım terk etti geri döndü terk etti sonra yalanı ortaya çıktı falan. Sevince boyun bir önemi yok. Kilo, boy bunlar sevmeye sevilmeye engel değil. Üzülme sen
Keşke herkes senin gibi düşünebilse o erkek arkadaşın karaktersizmiş
Boşverdim
Senin gibi değerli birisini haketmemiş sen ne güzel boya önem vermeden onu sevmişsin o ise Senin sevgini haketmemiş keşke beni de benden uzun bir kız sevebilse çok isterim ❤
162 ben 162 nisanlim ustelik benden kisa dursa bile onu cok seviyorum
Helal olsun bacım
Onun sevgisini 185 boyunda kendini bulunmaz hinter kumasi sananlara degismem valla
İns böyle kısmet cıkar bana. Sevgiyle kalın
senin gibi kadınlar var mı helal olsun
helal olsun abla, Allah mutluluklar nasip etsin ikinize de
Tesekkür ederim insallah karsina cikar
Amin rabbim gönlünüze Göre versin
teşekkürler inşallah
amin
Bence çok haklisin.. ama boyun yüzünden olamayacağını söyleyebilecek kadar ham, çiğ bir insanmış demekki salla geç bence.. çünkü seni hiçbir zaman insanliginla ya da baska bir vasfınla değerlendirmezdi bu kişi..
Bu kızların poposunu çok kaldırdınız ondan böyle oluyor, bak hiç erkeklerin boy takıntısı var mi
haklısın kral g*tlerini baya kaldırdık artık indirme vakti nasıl kaldırdıysak öyle de indiririz
bak gör o kız bana geri dönecek 1.90 erkekler ona koşa koşa geleceğini sanıyor :D
yazsın bana noldu cüce 1.90 bulamadın mı alay edicem :D
Bulur ya niye bulamasin
1.90 erkekler neyine baksın bunun çocuk mu bakıcılığı mı yapacaklar 1.75 bulduğuna şükretmesi lazımdı ama beğendiremedik boy da :D
inşallah evde kalır
Var tabi erkeklerin de minyon takıntisi var
@tastethat_ olsa bile abes durur :D
Erkeklerin öyle bir takıntısı olsa bile uzun boylu olmak zor genlerimizden dolayı ama kısa olmak kolay
Arkadaşımın boyu 187 sanalda tanıştığı kızlara boyunu kızla aynı ya da kızdan 1 2 cm fazla söylüyor, kız kabullenip okeylerse devam ediyor, kız uzun naraları atmaya devam edersede yol veriyor. Velhasıl kelam ne demek istediğimi anlamışsındır.
Ciddi ciddi şu an yazdığını okurken sesli güldüm Allah da seni güldürsün
güldürdüysem ne mutlu bana :D
Bence kız biraz atmış sebep bulmak için. bende 157 yim tamam uzun erkekler tipim ama bence kimse uzun değil diye reddetmez, ya da ayrılmaz. Eğer sırf böyle bir sebep yüzünden ayrılalım diyorsa mutlu ol derim.
dostum benim boyum 1.89, 1.50 yer cüceleri bana kısa diyor. tipik kezban türk kızı tribi çok kafaya takma. kızların alternatifi para ve vücuttur. öyle iç güzellikmiş falandır filandır geçecekler o işleri.
190 boyu olanin s*ki büyük olacagi zannediyor 🥴
of bu çok ağırdı abla :D
eig seni seçiyorum :D
Tesekkür ederim 😂😂
rica ederim :D
Uzun boylu erkeklerin penisi kısa boylulara göre daha büyük olmuyor mu zaten?
Herkesin kendi tercihine kimse karışamaz kanka
1.55 boyla 1.75 bulduğuna şükretmiyor 1.90 bulacak zxczx
Örnek verdiğin boy kisa baua benim 1 72 mesela kadinlar kendini minyon hissetmek ister çoğunlukla o yüzden uzun boylu olsun isterler ama 1 55 baya kısa
ayn
Erkekler için 1.75 ortalama, 1.90 ise uzun kategorisine girer, kızlarda ise boy 1.55 kısa, 1.60 ortalama ve 165 uzun oluyor ülkede. Kız pick me bence 😀
awq beyin hücresi kadar boyuyla sana mı artistlik yapıyor sqtr et kanka sana kız mı yok 😅
Bunu söyleyen kesin 1,55 lik bir kadındır
benim boyum 157 bana göre her erkek uzundur ama ben takılmıyorum 154 arkafaşım takılıyo mesela boya 1.80 üstünü istiyor fakat sevdigin zaman bence boyun önemi kalmaz
Ben de 185im bazıları kelim diye reddediyor çok takma kafaya kanka
Bu tur kizlardan uzak durmayi ogrenmeniz gerekiyor beyler gercekten hadi ordan edin geri donse bile hadi ordan uzak dur bu tarz insanlardan ve sevinmelisin karakterini ogrendigin icin
Argo kullandigim yerleri hadi ordan diye sansurlemis sistem
Kızlar nicel yani sayı düşkünüdür niteliğe bakmazlar ondan aklı kısa diyorlar
Kadınlar uzun erkeklerin yanında kendini küçük bir kız çocuğu gibi hissettiği için uzun boylu erkekler daha çekici geliyor ama dış görünüş sevgili olmak için bi kriter olmamalı bence
Kızın boyuna göre iyi, seni sevip beğenseydi bu önemli konu olmazdı.
Bi kız uzun boylu olsun ister öyle seviyoruz biz ama kendisinden uzun olması yeterli bence
Seni sevmiyor olay boy takıntılığı değil reddetmek için makul bir zemine oturtmak istemiş sadece sevseydi 170de olsan kabul ederdi
olabilir bilmiyorum yolu açık olsun o gider başkası gelir sıkıntı yok
👍
Kanka sikitir et ya kızların boy takıntısı saçmalık ya gerçekten boy değil işlev önemli ya şunun bı farkına varın artık
s*ktir ettim zaten o gider başkası gelir sorun yok
Boy uzun olunca başka şeylerinde uzun olacağını zannediyorda ondan