Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Bence boyu bahane etmiş, bu ülkede 1.60 erkekler var ve 1.70 ve daha uzun kızlarla birlikteler, çevremde çok var bunlardan. Ayrıca senin tipinde iyi fotoğraftan gördüğüm kadarıyla.
Bence olay şu, maskülen davranmıyorsan kızlar erkek olarak algılamıyor.Boyu 1.80 olan arkadaşım olan çok güzel bir kızın 1.65 bile olmayan bir sevgilisi vardı, çocuk kel ve şişmandı ayrıca ama çok maskülen hatta hafiften maço davranıyordu, kız bunu çekici buluyordu.
Bu anlattıklarım şu demek değil bu arada, boy önemsizdir demiyorum, boyun mutlaka pozitif bir etkisi vardır, ama sırf boy yüzünden vazgeçen bir kızsa zaten şükret bence çünkü takıntılı bir tipten kurtulmuşsun, bunlar uğraşılacak tipler değillerdir genelde.Kadınlar senin davranışına ve bu davranışla verdiğin enerjiye bakar, 1.90 istiyorum dediğine bakma sen onun, yarın bir gün kendisinden daha kısa ve tipi senin kadar iyi olmayan bir çocukla görürsen hiç şaşırma.
Bak Dr. Redpill diye biri var youtube'da bu konuları çok detaylı anlatıyor, izle mutlaka.
https://www.youtube.com/@DrRedPill02 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir kadın zaten kucakta … seviyordur anladın mı?😂😂😂
- +1 yıl
Boyun onemi kişiyi ilgilendirir. Saglikli bir boyda oldugu sürece problem yok. Kadın icinde öyle erkek icinde. Saglikli degilse bile kişi, bunun hakkinda gelipte, kimse kategorize edemez, edende yanlış! yapmış demektir. Insanlar baska insanların bedenini "kullanmayı"ne zaman birakacaklar bilemiyorum.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılPsikiyatriye görünsün tedavi olup iyilessin ondan sonra iyilesipte iyilestikten sonra, insanlarla iletisim kursun o hasta düşünceli insanlar. Lise ergenliginden cikamamis o tarz velet tayfası. boş ver kafana takma.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok abim takmıyorum iyiyim gayet yaktım sigara mı topladım kendimi zaten ilk defa gittiği yer değil normal değil o da ben imkansız birini sevdim olacağı buydu
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Kızlara gizli bur bilgi vereyim. Boyu uzun olanın şeyi uzun olur miti tamamen şehir efsanesi 😀 dostum sende bundan dolayı red edildin
04 Yorumla
Soran+1 yılulan koptum ya :D 2 ci eig seni seçiyorum abi hiç güleceğim yoktu Allah da seni güldürsün
- +1 yıl
Bunu izleyin konuyu özetliyor. Gibi den kisa kesit
uploadnow.io/.../02b0c073-592d-4949-80b3-6874aeb2469b - +1 yıl
Bahsettigin yerde kemik bulunmaz. O yüzden daima butün bedenden hersekilde apayrı bir yerdir. Vucudun hicbir yerinin boyuyla alakası yok.
Tarkan'a benziyorsun aman o kaybetmiş boş ver 😄 seni olduğun gibi kabullenmeyen insanın , dış görüntün için sevecek insanın sevgisine ne kadar güven olur ki? Biri seni güzel yahut yakışıklı olduğun için övüp duruyorsa bunun için aşık olacaksa güzel bulduğu başka biri için de terkeder. Maddeyi sevmek bu, fazla çıkarsal bir hareket. Maddeyi seven insanın önceliği çıkarlarıdkr her zaman. Başka bir güzel için vınnnnn sonra 😂
015 Yorumla- +1 yıl
Benim de mesela 170 175 civarı kısa boylu erkekler ilgimi çeker hep. Ama ben 160ım kısa boyluyum. Bence 175 erkek de kısa boylu tanımına giriyo, orta boyu seçenekler arasından kaldırırsak eğer uzun ve kısa olarak düşünürsek sadece 175 kısa bu durumda. Fakat şöyle bi genellemeden bahsedebiliriz ki, kısa boylu erkekler uzun boylu kızlardan hoşlanıyor çoğunlukla. İstisnalar vardır da geneli böyle. Uzun boylu erkekler de tam aksine kısa kızlarla ilgileniyor gibi. Benim de uzun boylu erkekler ilgimi çekmiyor. Öyle bi tezat durum var ben de şikayetçiyim 😂 uzun boylu kızlar 175 erkeklerden uzak dursun 😂😂
Soran+1 yılbaya dolmuşun sen :D
Soran+1 yılgiden gittiği yeri mutlu etsin dünya da başka kız mı yok yani :D
Soran+1 yılçok haklısınız
- +1 yıl
Ya bu senin yaşadığın ne ki daha neler neler var😂 eski erkek arkadaşım benimle birlikteyken başka bi kızı seviyormuş mesela neyini sevmiştin diye sorduğumda gözleri yeşilmiş falan filan kendimi yırttım ama öğrendim 😂😂 benimle flört ederken renkli göz sevdasını hiç çaktırmamıştı hiç çakmadım. Takıntıymış adamda meğer. İnsanlar böyle 😂😂
Soran+1 yılahaha sorun değil ama şaka maka devran dönüyor he
- +1 yıl
Bazen dönüyor😄 valla ben kimsenin şeytan üçgenine dahil olmam. Bi yerden Leyla'ya bi yerden Mevla'ya oh ne alâ 😂 neyse konu bu değildi konuya geri dönecek olursak 😂 ben de karşı cinste görüntüyü önemserim ama kimseye de uzun boylusun senle olmaz yaa demedim. İlk tercih kısa boylu biri benim için ama gönül bu belli olmaz, uzun boylu biriyle de olabilirim. Maddeye körü körüne bağlı insanlardan uzak durmak lazım
- +1 yıl
Bence bu konuda yanlışın var 1.75 kısa değil kesinlikle orta diyene rastladım uzun diyene de ama 1.75 e kısa diyen ilk kes sana rastlıyorum benim 1.80 boyunda arkadaşım var inanmazsın dışarıdan bakıldığında aynı boyda gibiyiz sadece onun omzu çok az şekilde geçiyor iyice metreyle ölçüp hesapladık tam 5 cm var kafalar o kadar yakın ki zor ayırt ediliyor omuz hizasından cm farkı belli oluyor uzun erkek kategorisi 1.75 1.85 arası oluyor hatta tanıdığım birisi var kendisi 1.87 boyunda bana senin boyun uzun demişti çok fazla uzun olmak iyi değil demişti hatta uzun boylu kadınların fazla çekici gelmediğini 1.60 1.65 boyundaki kadınların daha çok çekici geldiğini söylemişti buradan da anlaşılacağı gibi uzun boylu kadınlar erkeğe fazla çekici gelmiyor özellikle 1.75 1.80 abartı diyebilirim max 1.70 kadın boyu ideal kesinlikle şu an bende 1.75 im yani 1.87 boyundaki yakınım bana sen uzunsun dediğine göre senin 1.75 boyundaki erkeklere takıntın var anlamadığım durum ya sen kesin 1.50 1.55 boyundasın ya da 1.70 1.75 boyundasın bu yüzden kompleks durumundasın psikolojik olarak bence hiç kafaya takılacak bir şey değil ben 1.75 olup vücut yapımda iri olduğu için gerek erkek kadın fark etmeksizin insanların dikkatini çekiyorum inceleyip bakıyorlar kendi kendime sorduğum oluyor bu insanlar neden bana dikkatlice bakıyor diyorum içimden vücut yapısı iyiyse birde tipin varsa boyun pek bir önemi kalmıyor ki ben bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum inan bu hayatta büyük konuşmaya gelmez bi bakmışsın 1.75 boyundaki erkeğe aşık olmuşsun sevip evlenmişsin nasipte varsa neden olmasın mesela Liseden mezun olalı 4 yıl oldu arkadaşlarım bana senin nasıl sevgilin yok diye şaşırıyorlar bende ben kendim şimdilik düşünmüyorum zamanı var diyip çıkıyorum istesem bulurum ama herkese de güven olmuyor işte arada güven sevgi aşk olduktan sonra boyun hiç bir önemi kalmıyor gerçekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzun oluncada bişi değişmiyor seni olduğun gibi seven biriyle ol
32 Yorumla
Soran+1 yılumarım inşallah denk gelir öyle biri
Soran+1 yılpek umudum kaldığı söylenemez artık bilmiyorum nasip bu işler
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEh uzun erkeklerin de minyon kadın takıntısı var bir yerde djdj
415 Yorumla- +1 yıl
Veee.. minyon seviyorsun? 160-
- +1 yıl
@Hasanxycx istisnalar kaideye dokunmaz djsj
- +1 yıl
Yoo nefes alsın yeter bizim için 😂😂
- +1 yıl
Evet uzun erkekler kisa kızları tercih ediyorlar. Onlar tercihlerini gözden geçirsin. Hiç yakışmıyorlar
- +1 yıl
1.80. im uzun boylu kız seviyorum. Benden uzun bile olabilir ama kızlar sevmiyor
- +1 yıl
Oha soru sormadım arkadaşlar yorumumdan kış kış 😃
- +1 yıl
195 im hayatımda sadece 1 kere 155 kız arkadaşım oldu ilk ve sondu
- +1 yıl
@Jüpiterimsimisin başka kız arkadaşın olmadimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim reddedilmen aşırı saçma olmuş kız zaten 1.55 sen 1.75 arada o kadar fark var ki. Kız harbi grizekalı. Ben 1.75im bu zamana kadar hep kısa erkekler denk geldi bana hep benden kısaydılar. Ve beni rahatsız ediyordu ama takmıyordum karaktere önem veriyordum ama şimdi öyle bir an geldi ki bende boyumdan kesinlikle uzun olsun istiyorum 1.85 ve üzeri olmasını isterim ama bu kız abartmış zaten 20 cm var aşırı fark. Şimdi karşıma aşırı seveceğim biri çıksa 1.75 1.80 olsa onu da kabul ederim. Cidden kızlara bu konuda kızıyorum. Hakkı olmayanlara göz dikiyorlar uzun uzunla olur kısa kısayla ama zaten ne denk ki dimi şu hayatta? Sende 1.55 çok kısa ben 1.65 üzeri istiyorum diyebilirdin. O seni ezerse sende onu ezeceksin. Normalde hep erkeklere kızarım ama bu konuda sizlere hak veriyorum. Benimde kuzenim 1.59 1.80 üzeri erkekleri seviyor geçenlerde 1.70 mi 1.75 mi ne erkek denk geldi her şeyleri uyuştuğu halde onu istemedi kısa diye. Allah akıl fikir versin. Herkes kendinde olmayanın peşine düşmüş. Ondan bir halt olmazdı zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Bırak boyu görünüş için insan mı terk edilir nasıl bir çağa denk geldik ya 😂 ama erkeklerde boy konusunda çok sallıyor 175im diyor bir geliyoruz yan yana ya aynıyız ya da ben uzunum ne gerek var yalan söylemeye ben red ettiğimde yalan söylenildiği için ediyorum genelde. 175 olsan ne 190 olsan ne. Kaldı ki 175 bana göre de uzun kalıyor arada 10cm var yani. Amaaan ne demişler devede de var 😂
53 Yorumla
Soran+1 yılvalla çoğu yalan atıyor doğrudur :D
Soran+1 yılboy falan tip önemi yok bence insan sevdikten sonra
+1 yıl1.75 kısa bir boy değil ki, zaten kadınların boy ortalamasi da 1.60+
Benden kısa olmadığı sürece sorun etmem. Kısa olmasını tercih etmiyorum ama yine de gönül bu ne halt yiyeceği belli olmaz tabi.
Uzun boylu erkek kadında "bu güçlüdür beni koruyup kollayabilir" iç güdüsünü tetikler ve uzun boylu erkeği çekici görmesini sağlar
212 Yorumla- +1 yıl
Savas Cebecinin mevzusundan sonra bir düşün uzun boyluluğun birini koruyabilmeyle ne kadar alakasi oldugunu. xD
- +1 yıl
@SasukeUchihaxD atik olmak daha önemli evet ama yine de görsel olarak heybetli olması bahsettigim duyguyu veriyor
- +1 yıl
Hmm valla insanın nefsi senin dedigin gibi derken kalb gercekleri söyler. Kimin koruyucu olup olmadigini yasarken gorur insan.
- +1 yıl
Ayrıca uzun boylu olmayıp iri yarı olanda var. İriligi buyuk oranda kas belirler. Yani sonuc olarak irilik iskelet boyuyla değil, birini korumakta iskelet boyuyla değil.
Koca bir ulkeyi korurken iskeletinin boyuna bakmiyorlarken daha dün gördüğün 1 kadının veya bir kadının boyuna bakan erkeğin ne haddine. İskeletlerimizin boylarını rahat birakin. O bir kıstas değil. Uzun veya kısa veya orta farketmez. Genel diyorum Pilli, alınma. - +1 yıl
@SasukeUchihaxD boyun kısa sanırım çok dert ettin görüşümü
- +1 yıl
Yok sadece böylelerini çok görüyorum vicdanen rahat olamiyorum.
- +1 yıl
@SasukeUchihaxD aşk kişisel görsel beğenilere sahip bir duygudur. Kimi kısa kimi uzun sever çokta takmaya gerek yok hani. Ben sadece genel ve yüzeysel bir görüş belirttim ayrıntılara dalmadan..
- +1 yıl
Ayrıntılarda saklı şeyleri henüz sorgulamadiysan, ileride ne dogrultuda bir insanla beraber yasayacagini geç ögrenirsin. Psikolojinin etkiside aşka dahil olur. Bu etkiler, ileride sevecegin insanda aranacak dogru seyler mi ya da aranmayacak dogru seyler mi diye insan bu beklentilesmis sartlarini sorgulamasi gerekir. Yoksa aranmayacak sartlasmis seylere takılıp daima o beklentiyi arar, kişinin kendini yanlışlara sürukleyecek kisilerle beraber olmasi durumu yasanabilir. Allah'ın bi sınavıdır. Nefse göremi kalbe göremi birini sececegiz diye bizi sınar Allah. Yani hayattaki tüm kılcal cizgileri okumak gerekir.
- +1 yıl
@SasukeUchihaxD arkadaşim sadece sorunun çercevesinden çıkmadan cevap yazdım diyorum
- +1 yıl
🤫🤫🤫
- +1 yıl
- +1 yıl
🥱🥱başka konularada bakayım, canım sıkılıyor
O kız emin ol boş biridir. Kucaktan kucağa gezmeyi kendine meslek edinmiş, ulaşması kolay, cinsel pazarı gelişmiş bir hatun olduğuna eminim. Hani sosyal medyada istediği erkeği elde etmeyi marifet zanneden birisi gol attığını düşünürken gol yediğini ileride anlayacaktır. Neyse yumurtalar omlete dönmeye yakın ki bu da 30 civarıma tekabül edecek. İşte o gün en saf en canım erkeği kendine kurban seçip koca yapacaktır. Kısaca kız en iyisi diyerek arayışına devam ediyor. Bırak geç.
Sende bir sorun yok, piknik tüpü gibi kızların hayatını alt üst etmesine izin verme.00 Yorumla
çok doğal bir içgüdüdür. bu düşüncenin altında darwin'in ortaya attığı doğal seleksiyon olduğu aşikardır. çünkü bireylerin bilinçaltında ilkel bir güdü vardır ve bu sebeple sezgisel yolla partnerlerini seçerler. amaç: çiftleşerek dünyaya kendilerinden daha iyi, daha güçlü, daha sağlıklı bireyler getirmektir. aksi taktirde ileride doğal seleksiyona uğrayarak yok olacak bireyler üretmeleri olasıdır. Son cümlemden sonra bir sanayi devriminden, makine gücünden, seri üretimden bahseder gibi hissettim kendimi. ama bilim dünyası da romantizm akımından pek etkilenmemiş zaten.
Dediğim gibi durum bundan ibaret ama yine de abartılıyor. Seninki abartmış. Yoluna bak.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimin ne istedigine biz karar veremeyiz. Ben şahsen boya çok takılmam benden kısa olmasın sadece. Ama 175 boy erkek için normal bir boy kısa degil. Ayrıca 1.55 kadın kısadır çirkindir algısıda yanlış güzellik ölçütü kadında boy değildir. Minyon kadınları beğenen uzun erkekler var.
Siz , size boy üzerinden zorbalık yapıldıgından şikayetçisiniz ama sizde karşı tarafı hatta tüm kısa kadınları boy üzerinden zorbalıyorsunuz.
Boy için reddedebilir , maddiyat için reddedebilir, istemiyordur demek ki.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok şanslı birisin sen öyle kızdan hayır gelmez
71 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah kralım
+1 yılBu boy kompleksi genelde 1.50 1.55 liklerde oluyor çoğunlukla. Daha uzun kadınlarda bu kadar takıntı yok. Muhtemelen ben bunun bir aşağılık kompleksi ve savunma mekanizması olduğunu düşünüyorum kendi eksikliklerini komplekslerini partnerinin olumlu özellikleriyle kapatma veya bağdaştırma olayı denebilir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bence boyundan ötürü red yememişsin
Boyun kısa sayılmaz zaten
Karşı cins boyu bahane etmiş olmalı
Aslında senden hoşlanmamış veya bir şekilde senden etkilenmemiş.
Bunu yüzüne söyleyemediği için boyunu bahane edip seni başından savmış diyebiliriz01 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur çoğu sizin gibi düşünüyor yolu açık olsun dünya da bir o kız değil daha iyisi denk gelir
+1 yılBir şey değişmiyor bence
Yer fıstığı gibi yerlerde gezen tipler aralarında 40 cm olan birilerini istiyor
Lennn sen onu hakediyor musun ki bir de boyun kısa diyon
Muhtemelen kısa olup uzun erkek isteyen kızlar bana sataşacak ama neyse hak olanı konuşmak gerek🙄12 Yorumla- +1 yıl
Akıl var Mantık var 1.75 erkek kısa değil ki bende 1.75 boyundayım hiç kısa gibi hissetmiyorum kendimi uzun olduğumu hissediyorum daha çok birde vücut yapım kemikler iri olduğu için insanların dikkatini çekiyorum erkek kadın fark etmeksizin inceleyip bakıyorlar ben kadın olsam 1.75 bir erkek karşıma çıkacak huyunu karakterini sevdikten sonra boyu da 1.75 olsa bile kabul ederim 1.75 i kısa diyene kahkaha atarak gülerim gerçekten kimi kız 1.75 1.80 arası erkek olsun ister kimisi de öyle aptalca konuşur işte ben şahsen 1.75 boyunda biri olarak 1.60 1.70 boyundaki kızları tavsiye ederim karakteri de güzelse daha ne olsun
- +1 yıl
Aynen öyle katılıyorum
Şahsen ben max 175 boyunda birini istiyorum uzun olsun istemiyorum
Kanka bence boy etkili bı faktör ama kişilik bı yere kadar daha önemli o buldumda bulacağımcı biraz mesela benim 170 civarı çok arkadaşım var ilişkisi olan ben 1 87 falanım şu an ilişkim yok çokta öyle bakmaya gerek yok kafan uyyosa gerisi çok fazla önemli değildir bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBende boy falan çok gereksiz şeyler. Yani sevince bir insani herşeyi ile sevmek gerekir diye düşünüyorum. Ne kadar saçma bir durum ya. Boya göre insan seçiyor herkes. Hem uzun boylu erkek isteyen kızlar genelde kısa oluyor bence kısa boylu kızların uzun boylu bir erkeği istemeye hakları yok diye düşünüyorum ben.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim bu toplumun kızları kültürlü olmadığı için ne yazık ki böyle oluyor sen o değersiz için kendini üzme o seni kaybettiği için üzülsün. Uzun olunca başın göğe ermiyor kardeşim ben de 170'im kendimden uzun kızları seviyorum ancak ben Türk kadınları ile evlenmem!
Boyu neden bu kızlar bu kadar sorun eder anlamıyorum yıl olmuş 2023 halen konuştuğumuz konulara bak!
Kadın eşinden uzun da olabilir kısa da önemli olan sevgidir aşktır00 Yorumla
+1 yılNasil yani kiz sana geliyor diyorki kusura bakma boyun 1.75 o yüzden ben istemiyorum seni mi diyor :D Bir kere ole niyetli olan bir kiz bastan bakmaz sana öyle ucuz muhabbetlere girmez o tarzda konusmaz senle. Asiri sacma algi yapmişin ve olmus gibi davraniyorsun.
00 Yorumla
+1 yılHer kızın belli başlı hayalleri vardır nasıl bi erkeğin varsa. Yok 1.85 üstü olsun iri olsun vs. Lakin sevgi demek sadece dıştan ibaret değil bunu yaşadım. Benim de belli başlı kalıplarım vardı ama 1.70 ile de sevgili oldum 1.90 ile de. İnan bahane gibi bir şey oluyor bi noktadan sonra. Sırf boyundan ötürü ise boş ver gitsin
00 Yorumla
+1 yıl😂😂Boyuna bakmadan seni mi beğenmedi? Yanında çocuğu gibi durmak istiyor galiba Adam bacak kadar boyu ile kaybetmeyeyim diye daha sıkı tutar artık elini. Şaka gibi sahiden. Hadi ben istesem 1.90 boyda erkeği neyse de o boydaki birini 1.90 boyundaki adam acaba görebilir mi? Bir tabir var "yerden bitme" diye. Tam olarak boyuna bakmadan seni beğenmediyse ona göre bir tabir.
00 YorumlaBeni seven şişman bir kız vardı lisede obezdi kendisi bende onu reddettim bir yerde bunu dile getirince insanlar beni linçlemişler di dış görünüşe bakıyorum diye o zaman kızlar sende olduğu gibi neden kısa boylu erkekleri reddediyorlar buda dış görünüşe bakmak değil mi
00 Yorumla
+1 yılBen tam 184’üm güncel olarak. Üniversite yıllarında senim kız arkadaşından kısa olanlar bana hep 185 altı olmaz diyordu. Zaten ülkenin erkek ort. boyu 1.72 cm, ortalamadan 12 cm uzun olmama rağmen sadece 1 cm fark için benden uzaklaşan oluyordu. Ancak boyu 165-173 arasındaki kızlar bana boyumun gayet sağlam olduğunu söylüyordu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReis kız 181 e kısa dedi düşün. Artık 181 i de kısa sayıyor hanımefendiler. 190 oldu heralde yeni çıta. Kızdan 20 cm uzunsun zaten senin onu kabul ettiğine şükredeceği yerde 175 kısa 190 istiyorum mu dedi:) Çok ilginçler ya gerçekten. Neyse kişisel tercih de böyle mallarla tekrar karşılaşmamamız dileğiyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılamin avrupaya gitmeyi düşünüyorum tc kızlarından uzak durcam artık kezban bunlar kral rus kızıyla evlenme hayalim var
- +1 yıl
Valla kardeşim ben 2018 yada2019 da falan Ukrayna gittim. Mükemmel. Sovyet kadınları harika. Rus Belarus Ukrayna hiç fark etmez. Bu ırktan kafa denk bi kız bulman çok olası ve kral gibi yaşarsın harika ilişkilerin olur. Planını yap kurtar kendini
Bence boyunuz normal. kısa değilsiniz. Kızdan kısa olsanız belki kız istemese bir yere kadar anlarım da bu çok saçma. 1.90 lik erkekler onu mu bekliyormuş?
31 Yorumla
Soran+1 yılbende anlamadım gitti 1.90 erkek hemen ona koşacak zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelleme yapmamak lazım. Her kız böyle düşünmüyorum. Kaldı ki bazı erkeklerde de var bu durum. Benim boyum 155 karşımdaki 185ti başta yok ben insanların boyuna kilosuna göre şeyapmam dedi ama bir gün sonra çok fazla fark var dedi. Ben de bu yüzden reddedildim. Şimdi ben soruyorum, uzun ya da kısa olunca ne oluyor?
10 Yorumla
+1 yılAy cidden kızları anlamıyorum bu ne yarabbi nasıl bi nesilin içindeyiz.. benim boyum 1.75 erkek arkadaşımın dq boyu 175 hatta ben 1-2 cm daha uzun gibiyim asla bunu sorun da etmem yani bu kızlar gerçekten aptal aptal
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi kızlar kaldı mı valla helal olsun
Günümüzdeki çoğu kadının kriteri uzun boylu olsun ve keko olsundur. Sonra şiddet görünce zırlıyorlar :) Bu tip karakterlere takılmanı tavsiye etmiyorum. Yurtdışından bir kız arkadaş bul. ya da beynini kullanabilen birini bul.
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum avrupaya gidip rus kızı bulsam mükemmel olur
Soran+1 yılen azından insanı olduğu gibi kabul ediyorlar trip atmıyorlar burdaki kezbanlar gibi
Yerden bitmeye bak sen 1.90 istiyor öyle mi kendi yer cüceliğine bakmıyorda bak beni nasıl konuşturuyor
36 Yorumla
Soran+1 yılvalla 1.55 deki kızlardaki özgüven bende yok abla :D
Soran+1 yılhelal olsun özgüvenli baya egoist biriydi verilmiş sadakam varmış iyi ki reddedildim diyorum zxczxc
Soran+1 yılgitsin bulsun bakalım 1.90 erkek nasıl buluyor boy beğendiremiyoruz :D
Soran+1 yılvalla şu aşktan yüzüm gülmedi abla beceremiyorum sanırım ilk göz ağrımda zaten evlendi kime değer versek çekip gidiyor elime yüzüme bulaştırıyorum herşeyi başarısızlık var
Bende anlamıyorum boyun kısa zaten neden uzun erkek istersin bir garip uzun boy takıntısı olan kızlar ben 162 yım 175-180 arası ideal diyorum kız o boyla 190 istiyor garip gerçekten
112 Yorumla
Soran+1 yıl@Areynur 1.75 boyundayım kimseyi de inandırmak zorunda değilim
Soran+1 yıl@Areynur profildeki erkek benim belli oluyor zaten uzun biri olduğum
Soran+1 yıl@Areynur kız 1.90 seviyor cüce kadar boyuyla 1.75 boy beğendiremiyoruz size
Soran+1 yıl@Areynur mahalleden kız zaten yüz yüze gelmediğim kıza neden çıkma teklifi ediyim kızdan hoşlanıyordum olduğu gibi kabul ediyordum birşeye benzediği yoktu ben abarttım kızı neyse hayat devam ediyor o gider başkası gelir
Soran+1 yıl@Areynur soruda belirttiğim gibi yüzüme karşı söyledi 1.90 erkek seviyorum diye penis kadar boyuyla 1.75 boy beğendiremedik en kısa zaman da inşallah pişman olurda g*tune tekmeyi koycam engellicem noldu 1.90 erkek bulamadın mı cüce diye :D
Soran+1 yıl@Areynur ayn öyle yapcam minyonlardan dersimi aldım
- +1 yıl
@Areynur Bende tam 1.75 boyundayım vücut ve kemik yapım iri olduğu için erkek kadın far etmeksizin insanların dikkatini çekiyorum ben kendim için 1.60 1.70 arasında ki kızları tercih ederim birde huyu karakteri güzelse daha ne olsun uzun boylu erkekler 1.75 1.85 arası erkekler 1.65 1.70 kadınları beğeniyorlar birde minyon tiplilerse hayır demezler asla 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. 1.55 kız kısadır. 175 ona göre oldukça uzun kalır. Evet kriteri olabilir ama kısasın diyemez çünkü kendisi haddinden fazla kısa.
40 YorumlaYok artk şu 150 boyundaki yürüyen mantar gbi gezen kizlarn 190 istemese sevdası ne anlamadm
46 Yorumla
Soran+1 yılvalla bende çözmüş değilim
Soran+1 yılfakir biride değilim de zenginde değilim orta
Soran+1 yılama iyi oldu ayn dediğiniz gibi
Soran+1 yılboya bile kusur arıyorsa daha neler neler çıkartırdı başıma :D
bu boy konusunu oldum olası saçma bulmuşumdur şahsen ben 1.70 boyundaki erkekleri daha çok beğeniyorum boyu boyuma denk olması hoşuma gidiyor.
35 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı buymuş
Soran+1 yılyok ya kafama takmadım sigara mı yaktım keyfim yerinde :D
- +1 yıl
Sen tam olarak 1.70 boyunda mısın eğer 1.70 isen bence çok ideal bir boydasın tam olarak kadınlarda 1.75 1.80 fazla uzun oluyor max 1.70 en olması gereken boy fazlası hoş durmuyor ben 1.75 biri olarak 1.60 1.70 boyundaki kızları tercih ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSizin büyük meme takıntınız var, bizimde boy takıntımiz var. Şaka şaka.. benim yok takıntım. ya.. ama iste hayat.
23 Yorumla
Soran+1 yılaklım oralara çalışmıyor memedir bilmem nedir sadece gerçek sevginin peşindeyim ben diğer g*vat erkeklerle karıştırmayın beni
- +1 yıl
Kariştirmadim.. haklısın sen..
Soran+1 yılteşekkür ederim sayın moderatörüm :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi de insanların tercihlerinden size ne kardeşim? Boyun kısa diye reddetmemis , boyunu bahane etmiş kız. Bahane ile sebebi birbirine karsitirmissin sen
03 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bilmiyorum yolu açık olsun kız dolu daha iyisini bulurum zaten
Soran+1 yılhaklısın abi
+1 yılBenim de boyum 1.52, o zaman hiçbir zaman şansım olmayacak. 😑
Bu arada sen 1.50 sin, şimdi uzun erkek istersin diyenler için söylüyorum. Aşık olduğum kişi 1.75 falandır galiba, daha az da olabilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılhayatımda duyduğum en saçma şey. her şey bitti bir boy mu sıkıntı yarattı? kişiliğine davranışına bakarsın. seni beğenmemiş bence, söylemeye de çekinmiş herhalde boy zırvalığını uydurmuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılayn belki de öyle neyse aman o gider başkası gelir sıkıntı yok hayatta bisürü kız var ona mı kaldım
- +1 yıl
aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSarılırken çüküne mi sarılacakmış? Kalp ritmini duymak varken
31 Yorumla
Soran+1 yıllan :DFGGF:Dgdfdfg
Herkes dengi dengine birini bulsa sorun kalmayacak. Gelmiş 1.50 boyundaki kız "ben 1.90 isterim" diyor. Annem çocuğun yanında karınca olarak mi kalmak istiyorsun? Kisa boylu bir kız zaten 1.70 erkeğin de yaninda kisa durur bu ne takintidır. Uzun kizlar veya kısa erkekler ne yapsın tavana mı bakalım.
10 Yorumla
+1 yılBence iyi ki reddedilmişsin. Çünkü hayata böyle yüzeysel bakan bir tiple zaten mutlu olamazdın. Ya da seni reddetmek için boyunu bahane etmiş olabilir. Üstelik boyun da çok kısa değil. Ben 1.68 boyundayım. Eski kız arkadaşım 1.72 boyundaydı. Bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım.
10 Yorumla
+1 yılKardesim inan renkli gozlu yakisikli olman önemsiz... kızlar boy seviyor boyun 190 olsun istersen manmuna benze sana köle olurlar...
Nedeyim işde internetde kocasini aldatanlarda hep uzun olsun ne olursu olsun diyenler zaten...
Senin boyun nornallll bence o kızın beyni aklı normal değil .. boş ver Allah c. c seni korumus boyle birinden...11 Yorumla- +1 yıl
Kızlara fark etmez ciddiyim kavak ağacını insana benzetsin heykel tras onada kosarlar... bazı şeyleri boyla alakalı sanıyolar yazık 😁😁😁
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. boş ver bunu ya sanarsın kendisi çok uzun yan yana dursanız anca g*tüne gelir bir de 1.90 istiyor hanımefendi 1.90 olanın yüzünü görebilecek mi acaba
11 Yorumla
Soran+1 yılsorma hanfendi ya
+1 yılO kadar uzunu ne yapacakmış nasıl iletişim kurmayı düşünüyormuş ablamız
21 Yorumla
Soran+1 yılbende bilmiyorum :D
+1 yılS. tirsin gitsin yer cucesi 155 boyuyla 😁😁😁 olmayan boyu devrilesi
22 Yorumla
Soran+1 yılabi bu tc kızlardaki ego kimse de yok ya
Soran+1 yılağzımızla kuş tutsak yine yaranamayız bunlara
Boy takıntısı olanlara çok acıyorum , mükemmeli bulucam diye. hayatının sonuna kadar onu arar durur , ama bilmezki erkekte sikletini kendi belirler... kadın seçici değil yani uzun olan erkeğin kendinin farkında olmasına bağlı bir durum...
not : boy problemim yok 1.72 im türkiyede yaşamıyorum mutluyum...01 Yorumla- +1 yıl
Insanların elinde olmayan hatta sağlıklı sayılan vaziyetlerini, sanki sağlıksız ve kötu birseymiş gibi bir kriter olarak gündem yapıp sunan insanlar nefsinin kölesi olmuş tiplerdir. Cahildirler.
+1 yılBoy farkı tamamen gereksiz yaş farkı gibi sürekli gündeme geliyor boş mevzu ha şöyle olsa eyvallah derim kiz da 175 olur sende o boyda olursun belki bazı yerlerde rahatsız olur çünkü bildiğin üzere topuklu falan giyiyoruz o zaman belki ama seven dert etmez iyi ki ayrılmışsin boş ver 🌸💖
00 YorumlaBoyum 1.90 buna çok önem veriyorrlar ve kızlarda kesinlikle boya bakmam ama bazı voleybolcular ve uzun boylu kızlar da dikkatimi bir hayli çekiyor diyebilirim.
00 YorumlaBoy bu kadar sorun edilmemeli bence tamam kızlar yanlarında erkek gibi görünen onların himayesine girecek birini arıyor. İç güdüsel olarak tetikleniyor da olabilir bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu olsa bunu diyen anlarım ama kısa boylu kızların 180-190 boy takıntısını anlamıyorum. Dışarıdan bakınca deve cüce gibi bir boy farkı var. Boyu boyu olmalı bence. 165 den kısa bir kızın da 190 demesi komik yani. Kendi manken sanki 😅 168 boyundayım hiçbir zaman boy takıntım olmadı. Takıntısı olanların daddy issues durumu var bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Buzdağının görünmeyen kısmını hayal ettikleri için hayalleri gibi güzel olacak sanıyorlar hem kızlar hem erkekler.
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum abi
+1 yılEğer seviyorsam sorun yok ama ister istemez kendi boynundan kısa istemez kızlar bence iyi bir görüntü olmuyor kendi fikrimce. Ben 1.63 sevgilim 1.90 hoşuma gidiyor ama 1.70 olsaydı yine hoşuma giderdi. Çünkü boyuna aşık değilim. Ona aşığım felaket seviyorum inşallah evleniriz dhsjsjsjks
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ona de ki.. hadi yükseklik korkusu yok Allah korkusudami yokmuş. 155 boyu 2 metre çocuğa nasi tirmanacakmis.. 😡😡🤬🤬🤬 sen yoluna bak geri dönerse de kabul etme
00 Yorumlaşu konuya bi açıklık getirelim bazı kizlar boyu bahane ederek ayrılırlar sevmediği ve söylemekten çekindiği zaman olur bu genelde atiyorum bi huyunu sevmemiştir hayalindeki erkek gibi değilsindir vs boy sadece bahane özellikle 1.50 kızlar için 1.70 gayet uzun ben de uzun erkek istiyorum çünkü boyum 1.71 normal yani istemem o kizin başka bi karın ağrısı var emin ol
00 Yorumla
+1 yılBoy takıntısı ne hiç anlamadım ki. İnsan seviyorsa boy yaş maddi durum bunlar önemli olmamalı. Ki zaten gerçek aşkta bunlardan söz edilemez. Takma kafana zaten 1.75 normal boy işte.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye ortalamasında bir kız, basketbolcu sevgili istiyorsa, evet bulabilir 🙂 sen takılma bunlara, bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah abim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin ideal bir tipi vardır. Sevdiğin kızında ideal tipine uymuyorsun demekki. Bunda sorgulayacak bir şey yok. Olay boy değil, kişisel tercihler. Ondan vazgeçip seni olduğun şekilde seven birini bulmanı dilerim.
09 Yorumla
Soran+1 yılboydan reddedildim tiple falan alakası yok 1.90 erkek istiyorum dedi :D
Soran+1 yıl1.55 boyuyla 1.75 boy beğendiremiyoruz kıza zxcz
Cevap sahibi+1 yılTamam işte. Fiziksel özelliklerin de ideal tipini ilgilendirir. Tip sadece yüz ile alakalı değil.
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yıl@slmncftci boş ver kral he diyip geçiyorum tartışmıyorum :D
Soran+1 yıl@slmncftci doktor kendi haline bırakın dedi
Cevap sahibi+1 yıl@slmncftci fikrin için teşekkür ederim ama hayır doğru bir yorumda bulunduğumu biliyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy bahane kısa değilsin ki maskülen gelmemişsindir sen. Hatta sana bir sır vereyim kızlar kibar erkeği lafta sever yanında keko gibi davranmazsan kızlar seni erkek olarak görmüyor paran varsa anca para avcılarını düşürüsün ama hepsi o kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Kendin neysen o ol. O bunu sever su bunu sever boş ver geç.
+1 yılBoyun gayet iyi bence bu arada benim tek bir kriterim var boy konusunda benden 3-5 cm bile olsa uzun olsn yeter 1.90 erkek ne sanki napcaksınız boyunu
10 YorumlaKanka salla 155 tc kizini, tahmin edim babasi kesin 165 kel göbekli dayı 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılboy beğendiremiyoruz kral :D
Soran+1 yılneyse kurtuldum şükürler olsun kızdan gdffgd
Soran+1 yılgitsin 1.90 bulsun n*h bulur
+1 yılŞu 1.50 olanların 1.90 istemesi beni deli ediyor 1.70 olsan nryse 1.50 sin la
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla kanka boy beğendiremedik kıza a*k tipsiz biri olduğumu da düşünmüyorum ama yakışıklı olduğumu da düşünmüyorum orta reddilmeyi hak etmemiştim neyse hayırlısı buymuş
+1 yılahahah kendi 155 mis ona takılmıyor 175 olmana mı takılıyo sacmalamıs
14 Yorumla
Soran+1 yılbu minyonlar iyice aştı kendisini knk fgçfgd. gdf
- +1 yıl
takma boş ver karakter meselesi ego tavanmıs onda demekki
Soran+1 yılayn kanka verilmiş sadakam varmış :D
- +1 yıl
ahhahaha aynennn
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Saçmalamasınlar ya kızın boyu 1,55 ise daha ne istiyor. Belki boyu bahane etmiş olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin boyunun yanında kiz Karamürsel sepeti kalıyor kızın boyu senden uzun olsa neyse ben de istemem de bu olay çok saçma.
24 Yorumla
Soran+1 yılvalla boy beğendiremedik abla kıza tipsiz biri de değilim ama yakışıklı da değilim
Soran+1 yılorta
Cevap sahibi+1 yılBu işler tip meselesi değil. Isınınca olur. Yıllar önce tipsiz birini sevdim aşk mektubu yazdım okumadan geri çevirmiş. Ben ne yapayım? Üstelik kendisi sorup duruyordu beni
Soran+1 yılhaklısınız
- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne