Çok mu uzun boyum? Uzun boylu erkekler kısa boylu kız seviyor kısa boylu erkekler de zaten yanımda tuhaf duruyor :D
Cevabın nedir?
Bence boyun harika. Tabi ki boyunu desteklicek kilo ve fiziğin olması lazım. Ülkemizde bayan boylarının ortalaması 1,60 ile 1,70 arası. Sen bunlardan farklısın statünün üstündesin bence harika. Sonra kıssa boylu bayanları erkekler sever diye bir şey yok ! Benım boyum 1,92 genelde kız arkadaşlarım 1,78 'in üstünde olurdu, hatta bir sevgilim 1,85 'di. Güzellik göreceli bir kavram olduğundan hem uzunlar hemde kıssalar insnalara güzel hoş gelebilir. Bence boyun harika. İmkanın varsa spor yap vücut hatlarını netleştir. Manken fiziğine sahip olursun.
07 Yorumla- +1 yıl
yapabildiğim kadar yapıyorum sporu fazla abartıp sixpack de yapmak istemiyorum
- +1 yıl
işte spora devam edersem kasa dönüşecek beslenme ve biraz yürüyüşle ilerletiyorum ama böyle giderse 5 metre olurum :D :D
- +1 yıl
18 :(
En İyi Cevaplar
tencere yuvarlanır kapağını bulur... seni kabul eden böyle etsin... uzun boylu insanların geneli temiz ve iyi olur :)) kısa boylular tilki gibi kurnaz :))
beni isteyen temiz uzun bir kız olsa tercihimdir çocuklarımda güçlü kuvvetli görünmesini isterim :))10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyooo hic de kotu degil fizgin orantili guzelse tad gibi olursun onemli olan kivrimlar hatlar bacaklarin duzgun olmasi. hem uzun erkeklerle takuilirsin sende :)) bu arada nerelisin? anne ve babanin boyu kac cokmu uzunlar?
23 Yorumla- +1 yıl
babam 1.90 var ya, uzun boylu erkek bulamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılturkiyeede zor ama bulursun annenini boyu kac
- +1 yıl
annemin boyu da benimle aynı hemen hemen
+1 yılBencede dışlanılası bişey değil. Gayet normal bir durum. Aslında benim boyda uzun ayakkabı numarasıda haliyle büyük oluyor. Eminim snnde öyle bir sorunun vardır :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
105Cevap
kesinlikle böyle düşünme çünkü bence hiç öyle değil bende 1.80 boyundayım ve kesinlikle ileride çıkacağım kızın illa demiyeyimde yani benim boyuma yakın hatta aynı boyda olmasını çok isterim yani bazen kısa boylu kızlara baktığımda gerçekten tuhaf hissediyorum yani bana yakın olması çok daha güzel olur bak ben senin düşündüğün gibi düşünmüyorum
10 YorumlaDiğer konusunda 392 cevap paylaştı. uzun boylu olarak kısa boylu sevdiğimiz yok uzun boylu bayan pek olmayınca biz de napalım olanları tercih ediyoruz :) şaka bir yana şu ana kadar hiç bir insanı değerlendirmedim boyu uzun ya da kısa diye birde dışlanılası uzunluk falan değil keşke ben de bulsam senin gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun boylu erkekler, uzun boylu kızları sever çünkü kısalar yanına yakışmaz. 1.90 ve üzeri erkekler senin yanında harika durur bence çok iyisin. ayrıca çok haklısın boyum 1.73 ve 1.85lik hoşlandığım kız yanında oğlu gibi durdum diye teklifimi kabul etmemişti sadece boydan kaybettim :D
20 YorumlaAynen iki arada bir deredesiniz güzellik de bir yere kardeşim bak bak olmadı zıpla ama yinede göreme :) Neyse Allahtan ki 5 cm daha yukardanım ben bana sorun değil :D
18 Yorumla- +1 yıl
övdün mü sövdün mü anlamadım :P
- +1 yıl
işte uzun boylu erkek de az sorun burada başlıyor :D
- +1 yıl
ne diyim yaş da önemli ya hani
- +1 yıl
mesaj atamıyorum yeniyim
+1 yılseninle aynı boy birini buldunmu sıkıntı olmaz. :) benim boyum 1.85 ben isterim yani aynı boy bir kız arkadas. lafım sana değil ortaya
15 Yorumla- +1 yıl
:D boyuma uygun birini bulabilsem :P
- +1 yıl
nerde yaşıyosun?
- +1 yıl
Ankara
- +1 yıl
aslında büyük şehirde yaşıyosun bulabilirsin. çık biraz gez o seni bulur zatende :D
- +1 yıl
bakıcas :(
+1 yılDoğruyu söylemek gerekirse kızlar çok uzayınca erkek gibi görünüyorlar ama sen gayet 10 numara görünüyorum dersen :D o zaman çok şanslısın kaslı üçgen vücut bir adamı tavlaman an meselesi :DD:D:
10 YorumlaBence bunu biraz da şans olarak düşün ben uzun olmak istiyorum ama uzun değilim :/ Uzun olmanın güzel yanları var onlarıda düşün hiçte dışlanası bir uzunluk değil yani.
30 Yorumlakavak ağacı mübarek. evet kabul benden uzun olduğun için laf ettim ajshdsf
21 Yorumla- +1 yıl
:D sağolasın
+1 yılNe dışlanılası ya iyi misin.
Cüceler revacta diye sucun ne günahın ne
Idealize bir boyun var, sevin dubstep oyna bir seyler yap😄30 Yorumla
+1 yılHayır öyle düşünme benim boyum 187 ve benim boyuma yakın bir kız isterim. Neden kendini böyle şartlandırıyorsun ki bu tercih meselesi.
12 Yorumlakaç numara ayakkabı giyiyon
- +1 yıl
Geniş kalıplarda 45 Dar kalıplarda 46
+1 yılnıye dışlanası olsun içlenesi bir durum bence:)180 de cok ahım şahım bır boy degıl ayrıca gercı benımkıde 1.76 ama halımden memnunum boyla posla alakalı ısler degıl bence olay zekada bıter bakınız okan bayülgen;)
10 Yorumla
+1 yılBenden uzun laa 1,72yim :D ama hoşuma gidiyor uzun boylular at gibi elinden tut gez:D
30 Yorumla- Diğer konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılValla 1.90 olmasından iyidir ama sen yine de topuklulardan uzak dur. :)
20 Yorumla Senden kısa olmasın erkek arkadaşın. Çevremde var mazallah çocuğu gibi duruyor. Boyun hoş
20 YorumlaValla benim boyum 1.77 normal diyelim ortalamalara göre ama bana uzun boylu kızlar çekici geliyor.. zayıfta olsa balık etlide olsa. ama gel gör ki sayıları az :(
20 Yorumlakısa boyda ıyı deıl arkadasımın sevgılısı vardı hobbıt fılmınden fırlamıs gıbı senınkı oldukca ıyı
21 Yorumla- +1 yıl
ehehkikeheikekikikih :D :D
+1 yıl12 cm topuklu giysen benimle boydaş olursun 1.92 ben
30 YorumlaUzun bir kıza göre ama 190 boyunda erkeklerde var dolayısıyla sıkıntı yapacak bir şey yok.
30 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence boyun çok iyi hem sevmek boyla alakalı değil bende 1.80 arada küçük boylu kızları sevebiliyorum milletin ne düşündüğüne bakma baskasının dediği seni etkilemesin..
10 Yorumla
+1 yıl190 olan adam için gayet idealsin kısa olan için ise depresyon sebebi. 161 boyundayım arkadaş? İntihar edesim geliyor artık :(
11 Yorumla- +1 yıl
:D sorun sizde değil bizde
+1 yılBana göre uzun ilgimi çekmezsin ama bir başkasına göre afetsindir o kişiye göre değişir. 1.80 den uzun olan her erkeğin isteyebileceği birisindir en azından :)
00 Yorumla
+1 yılTürk standartlarına göre uzun bende 191. boyunda birisiyle tanışacağım yakın zamanda bakalım.
20 Yorumla
+1 yılYoo bence uzun boy iyi ya ben kısayım ama neyse :) 190 olan erkekler var onlar ideal senn için bence boşuna takılma yani
10 Yorumla
+1 yılBence kısa boylu bir sevgili yap sen kendine;)
Bazen farklı olmak iyidir.20 YorumlaBoyun fena değil de sana o boya göre erkek bulmak zor be bacım :)
20 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. fiziksel yakıştırmalar açısından bakarsak duruma siz kızlarında topuk payını hesaba katmak gerekir ben 1,81im olursa benden 5-6 cm kısa olsun deri hep. topuklu giyince basketçi sevgilim varmış atmosferi olmasın diye
10 YorumlaBence sexi bir uzunluk :) boyun 188 isterdim senn gibi bir sevgilim olsun su ana kadar en çok 175 e kadar oldu:)
10 Yorumlabenim boyum 1.85 kilom da 82 bende hep benden kısa kızlarla çıktım en uzunu 1.76 cm ama inan o bile kısa geliyordu bana 1.75- 1.80 cm arası tercihim öyle birini bulsam hiç bırakmam hem uzun boylu kız bulmak çölde su aramak gibi birşey yani
05 Yorumla- +1 yıl
sizi korumak için bir dernek falan yok mu ya
- +1 yıl
kuralım onu bir ara :D
- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaninda Serdar Ortaç gibi dururum galiba:)) boyla bitmiyor hersey bosver keyfine bak sen takma kafana
20 Yorumla
+1 yılkım dems uzun boylu erkekler kısa boylu sevıyor dıye =)
05 Yorumla- +1 yıl
genelleme olarak şeettim
- +1 yıl
hmm bir ara hatırlatta az sevim seni asdjlamsd :D uzun boylu kızlar güzel oldugu surece her zaman daha cok dıkkat ceker ama sana tavsiye ciddi düşünüyorsan ciddi düşüneni bul bazı erkeklerın uzun boylu kız fantezısı olablr :)
- +1 yıl
bir ara hatırlatta az sevim seni dediğine göre sen de onlardan olabilirsin :D
- +1 yıl
hayır sadece sıtede bulunma amacı bu seklde kafasını bıraz dagıtmak ve arada bazılarına yardım etmek olan birriyim :) fark etti iseniz ciddiyet ile yazmadım :) hem nicki piskopat olan biri sevilir mi be :p
- +1 yıl
haklısın :))
+1 yılbende 187im hib uzun boylu biriyle beraber olmadım :) denemedim bile :)
21 Yorumla- +1 yıl
sakın topuklu ayakkabı deneme bence bide:) hew git manken ol :) basketbolcu bir sevgili bul vs. vs :)
+1 yılbenim boyum 186 , Erkeklerin boy ortalaması kısa olduğundan çoğu erkek senin boyunda ki kızlara yanaşamıyor bile. Dışladıkları için değil yanlış anlama kendilerine özgüvenleri yetmiyor.
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılKısa boylu erkeklerden seni tercih edenlere şans ver.
10 Yorumla 185 benim boyum tam bana göresin bence uzun boylu olup kısa sevenler kimmiş merak ettim :D
010 Yorumla- +1 yıl
canlarımsınız
- +1 yıl
türkiye bura ya :P
- +1 yıl
bilmiyorum çok fazla uzun erkek tanımadığım için :D :D
- +1 yıl
ben de basketbolcu bir sevgili bulayım o zaman güzel fikir :D
- +1 yıl
Merakını gidereyim ben 190 boyundayım kısa bayanlardan hoşlanıyorum
Seni dışlıyorum...
Biyum 1.78 yanımda topuklu giysen elimi tutup gezdirirsin beni, öpmek için ziplarim felan manzaraya bak... te allam ya...112 Yorumla- +1 yıl
işte ondan kısaları eledim
- +1 yıl
dışladın ya be :D
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
ehehahehahea iyiymiş :D
- +1 yıl
ben de öyleyim ama arkadaşlarımı kucaklayıp çevirim zıplatmıyorum :D :D :
- +1 yıl
geçmiş olsun
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Sevilesi bir uzunluk. Yanımda yürürken yüzünü görebileceğim biri olurdun :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılFizigin önemli.. Zayıf iyi bir fizigin varsa sorun olmaz ancak kilolu isen çok kötü diyeyim.. Ben 1.94 boyundayim ancak kısa kızlar uzak dursun bence :)
10 Yorumla
+1 yılsaçmalama. boyun çok guzel gurur duy bununla. benim de 175;))
10 Yorumla
+1 yılbir bitmeniz gitti a mını kyıımmm ya yok boyum bu kadar yok erkekler ne sever yok memelerim ufak yok büyük neysen osunuz daha ney yanii :D
07 Yorumla- +1 yıl
tamam kızma abi :D
- +1 yıl
yok ablam yok allah boy vermişş daha ne derdindesin hı beğenirler dersen ben beğenirim millet kız bulamıyo kalkıp dışlayacaklar mı bide :)))
- +1 yıl
bilmiyorum :D beğenmeyen de var gördüğün gibi :(
- +1 yıl
sen kendini beğenecen bir kere milletten sana ne beğenmeyen halt etmiş :))
- +1 yıl
noldu beğendirebildin mi bari kendini D:
- +1 yıl
nope
- +1 yıl
nope derken :S
Yok rahat bulursun. Benim boyum 189 95 kiloyum kiz arkadimda 178
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'tan benim boyum 1,81 de senden uzunum hahahahaaa
13 Yorumla- +1 yıl
daha uzarım heralde (istemiyom :( )
- +1 yıl
Kaybol gözüm görmesin
- +1 yıl
tamam :(
18 yasindayim 1.95 boyundayim daha yolu var heralde ben nasıl bulayim sevgili :D turkiyede bu boyda bulursan banada haber ver
18 Yorumla- +1 yıl
oha ya :(
- +1 yıl
:D :D ülke alışık değil ki evleri bile bize uygun yapmıyorlar :D
- +1 yıl
bence uzayda yaşam sağlanırsa uzun boylular olarak bir el atalım bu duruma biraz da bizim istediğimiz olsun :D
- +1 yıl
direk bağımsızlık ilan edebiliriz az değilmişiz
+1 yılBenim boy 1.90 biraz kilo verirsin senden uzunu muhtemelen bulursun hayirlisiyla :-) gonlu guzelse boy da onemli değil bence cok fazla
08 Yorumla- +1 yıl
daha ne kilo vercem koca iskelete de dönmek istemiyorum :D
- +1 yıl
100 kilo da fazla gibi ama sanki:-)
- +1 yıl
100 kilo değil 100 okka dedim o dalgaydı :D :D daha aşağılara bakarsan 60 civarı olduğunu söylemiştim :D
- +1 yıl
Hiii tamama o zaman. d
- +1 yıl
allah cızırtınızı versin :D
- +1 yıl
Ya oyle deme bak 1.90 boyum var lazim olur sonra. d
- +1 yıl
boy açısından bakarsak her zaman lazımsın ama yapacak bişey yok :D
- +1 yıl
Her zaman lazimsam sknti yok. d
+1 yılbacakların önemli bence.. düzgün ve çikici iseler sorun olmaz
10 YorumlaDiğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Boyu boyuna uygun birisini bul çünkü gözlerine nokta atışı yapsın ;)
10 Yorumlane alaka :D fazla gördüysen ben alabilirim boyundan :D :D
00 Yorumla
+1 yılSende değil kardiş senden kısa olanlarda dışlanılası bir durum hakimdir. Şu anda cücük gibi hissettim kendimi.
00 Yorumla
+1 yılBiraz fazla uzunsun. Maksimum 1.75 m. idealdir kızlarda.
11 Yorumla- +1 yıl
bizi standartlara göre yapmamışlar :D
+1 yılKimseyi boyundan ötürü dışlamam elbet ama bir kızda 1.80 boy bence itici...
12 Yorumla- +1 yıl
ne yapayım elimde değil :D
- +1 yıl
O zaman tadını çıkart bacım illa uzun boy seven vardır :D
değil tabikide yani kızlarda uzun boy daha çekicidir bence yani giydiğini taşır daha güzel
10 Yorumla
+1 yılTürkiye ortalamasının üstündesin ve bence bununla övün, çünkü memlekette uzun kızımız kalmamış, nereye baksam ses var görüntü yok, görüntü bulmak zor anlayacağın.
20 Yorumlaşişmansan panda gibisindir..
24 Yorumla- +1 yıl
:D zayıfsam deve?
- +1 yıl
yok abi sağol o-o
Bende 1.71 im 9 cm fark kaldıramam be güzelim başka kapıya :)
14 Yorumla- +1 yıl
adama bak ya :D ben 1.80den aşağısını eledim zaten :D
- +1 yıl
:D bakıcaz
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz uzunsun... çok fazla zayıf değilsen sorun olmaz.. ama çok zayifsan kötü durur... gel gelelim erkekler kendinde uzun kızları tercih etmezler
10 Yorumla
+1 yılBoyum 1.92 yavrum :D takma yani raadd olll :D
15 Yorumla- +1 yıl
sen öyle diyosan :D :D
- +1 yıl
Ama öyle yani yavru boyun gayet iyi yani on numara 5 yıldız kısa erkekleri takma kısa erkekmi olurmuş :D
- +1 yıl
bolca var ne yapayım :D
- +1 yıl
Ozaman sevgililerini bir fino kopek muamelesi yaparak kucağına alip gezdirceksin yavru aci ama gerçek :D
- +1 yıl
:D sevgili yapmam o zaman evlat edinirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de 180im kilom da 58 manken gıbıyım :)) sevgılım de 177 ama mutluyuz :)
12 Yorumla- +1 yıl
istemiyom benden kısa :(
Cevap sahibi+1 yılbellı değil ki çok. sırıgını da bulduk azımıza etti
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.90 erkeğine uyumludur mesela. Benim var 1.80 arkadaşım gayet hoş biri. Sen misin o yoksa?
04 Yorumla- +1 yıl
ben ne bileyim yahu senin arkadaşını :D
Cevap sahibi+1 yılne biliyon kızım o olmadığını :)
- +1 yıl
piii tamam ya
Cevap sahibi+1 yılben 185im mesela ama hoşuma gider onun tipi mesela. iyi de giyinir.
yok öyle birşey uzun boylu olmak ayrıcalıktır... bence gayet güzel...
00 Yorumla- Diğer konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılsen nerdesin yaaaa.. aylardır seni arıyorum benn :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl180 bence yeterli :) ama topuklu giyme bnce uzun kızlarda hoş görünüyo yani :)
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem