Maddi olarak iyi bir erkek istemem neden sorun oluyor?

Erkekler kadinlardan bircok sey istiyor laf eden yok ama kadin maddiyat isteyince sorun oluyor. Hem kadinlardan hem erkeklerden linç yiyoruz.

Iyi dedigimde zengin erkek değil. Ben calismadigim durumda beni ve ailesini bir sekilde gecindirebilecek maddi guce sahip bir erkek istiyorum ben.

Ben Şu an calisiyorum ve calisan hemşire annenin kızıyım ve calisan anneye sahip olmak cok zor bir sey. Annem hep çalıştı. Gece uyanir odalarina giderdim annem yatakta yok. Nerede işe gitti (nöbete gitti) cocuk aklimda neden gece bile işe gittigini anlayamazdim.

Hastalandigim zamanlar kimi zaman annem olmazdi yanimda. Babamda pek beceremezdi bana bakmayi. Eli ayagina dolanir hangi şurubu verecegini, ne yapacağını bilmezdi.

Zaten babam anneme bircok noktada destek olsa, yukunu alsa belki de boyle olmazdi... turk erkeklerinin en buyuk eksikligi cocuk bakımından, ev islerinden, yemek yapmaktan zerre anlamamalari.

Eger kadin yani anne evde yoksa o evdeki her sey aksar bizim ulkede. Baba orada olur ama cogunlukla bostan korkulugu gibi takılır o evin icinde. Evde bir tane kadin yoksa her sey kaliverir oylece, cocuk bile...

Yanimda annem babamdan cok halamı, babannemi vs görürdüm. Annemi isterdim ama gelmezdi, gelemezdi. Annen yarın, sen uyuyup uyaninca gelecek, hadi uyu ki annen cabuk gelsin derlerdi. Bazen atesli hasta halimle bile anneme ulasamazdim. O gider baskalarini iyilestirirdi ama yanımda olamazdi.

Doğum gunlerimi bile rahatca kutladigimi hatirlamam. Birkac dogum günüm annemin nobet çıkışına denk gelirdi. Annemin ne kadar yorgun oldugunu görürdüm, son gucuyle yanimda dururdu. Bende hemen mumlari falan ufleyip annemin dinlenmesini isterdim. Bu yuzden dogum gunlerimin cogu kendimi degil de annemi düşünürek gecti.

Bana iş cikisi kek, börek ya da bebek vs getirirdi. Ama pek sevinmezdim. Ben annemi isterdim bana kendi parasiyla aldiklarini degil. Cocuklar paraya bakmazlar. Anne ve babasinin yaninda olmasina, sevgisine, ilgisine bakarlar. Annem yanimda olmadigi surece o aldigi bebeklerin, guzel kıyafetlerin bir anlami yoktu. Sadece annem kendi vicdanini rahatlatirdi... ki cocugu birakip calismakta bence annenin psikolojisi icinde zor bir sey.

Ben bunlari bildiğim ve daha sayamadigim bircok yasadigim icin kendi cocuklarima yasatmak istemiyorum. Ben cocuklarim olunca en azindan onlar ilkokul cagina gelene kadar yanlarinda olmak istiyorum. Ve Allah izin verirse peş peşe dusunuyorum. Aralarinda 2-3 sene olur. Hem birbirlerine daha yakin olurlar hemde pes pese buyurler.

Ben her zaman çalışırım ama cocuklarimin ilk kelimelerini, ilk adimlarini her zaman göremem. O yuzden de hamilelik, lohusalik ve cocuk bakimi konularinda hem kendim rahat etmek hemde cocuklarimi da annesiz birakmayip rahat ettirmek istiyorum. Bu yuzden evlenecegim erkegin ben devrede olmadigim zaman bizleri gecindirebilecek maddi guce sahip olmasini önemsiyorum. Ama bunu isteyince pek kabul gormuyor bu düşüncem.

Maddi olarak iyi bir erkek istemem neden sorun oluyor?