Keşke bende 40% alsaydım işe girmek istiyorum ama sadece 2 saat59 dakika izin veriyor devlet.. Bu durum da da iş bulamadım, artı ➕ çok kesinti olacak, o yüzden çalışmaktan vazgeçtim çok istediğim halde
geçmiş olsun ❤️🩹 keşke x de engeli olsaydı diyorum ama maalesef ki engelli değil o yüzden hayata ayrı pencerelerden bakıyoruz. O son model arabasıyla gezerken, ben sağlımla savaşıyorum
F25 şizoaffektif bozukluk nedir? Bu zihinsel hastalıkta düşünce, algı ve duygular değişir. Örneğin hasta gerçekliği yanlış algılayabilir. Buna sanrı denir. Bu durumda hasta, sabit bir fikirden vazgeçirilemez
Sefilce geçti. 12 yıldır çalışmıyorum. Eve kapalı yaşıyorum anne babama muhtaç bir şekilde. Lise bittikten sonra üniversite de okumadım. Üniversite kazanamadım. Kafası çalışan bir öğrenci de değildim. Lise bittikten sonra başladı zaten hastalık.
Geçmiş olsun:( ben bu saatlerde KS de olmayınca misal mal mal evde dans ediyorum vs o yüzden burada takılıyorum, yoksa camda izlendiğimi düşünüyorum dahası dahası:((
mutluluk senin beyninin/kalbinin içindedir eğer mutlu olduğunu düşünürsen hissedersen mutlu olursun keyif aldığın şeyleri yap sevdiğin dizileri filmleri izle spor yap çikolata ye ne bileyim zevk alacağın şeyler yap boş ver başka insanları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende her şeyden vaz geçtim umudum yok ama engelim de yok.. benimkisi umutsuzluk sadece
Ben de %40 engelliyim. Evlilikle işim olmaz.
40% yine iyi 😌 50% daha berbat 😞
Ben istesem %60 alırım da. İşe almazlar diye heyet %40 verdi formalite gereği.
Keşke bende 40% alsaydım işe girmek istiyorum ama sadece 2 saat59 dakika izin veriyor devlet..
Bu durum da da iş bulamadım, artı ➕ çok kesinti olacak, o yüzden çalışmaktan vazgeçtim çok istediğim halde
Ben %40 engelli olmama rağmen işe almıyorlar ruhsal engelliyim diye.
geçmiş olsun ❤️🩹 keşke x de engeli olsaydı diyorum ama maalesef ki engelli değil o yüzden hayata ayrı pencerelerden bakıyoruz. O son model arabasıyla gezerken, ben sağlımla savaşıyorum
Sağ olun. Kafanıza takmayın bence. Yine de her şeye rağmen yaşıyoruz.
Öyle tabi ama deli gibi sevmek varken sevilmemek koyuyor
Sormamda mahsur yoksa sizin rahatsızlığınız neydi?
Bipolar dediler ama f25 yazıyor her yerde. Galiba şizoaffektiv
Yani şizofrenin değil, bipolardan alınan özelikler ama ruh ve beyinsel olarak daha çok depresif hali
Benimki de şizoaffektif.
F25 şizoaffektif bozukluk nedir?
Bu zihinsel hastalıkta düşünce, algı ve duygular değişir. Örneğin hasta gerçekliği yanlış algılayabilir. Buna sanrı denir. Bu durumda hasta, sabit bir fikirden vazgeçirilemez
Wow 😯
Şizoaffektif hem şizofreni hem de bipolar belirtisi gösteren hastalara denir. F25 ICD kodunun açıklaması ne bilmiyorum ama.
Anlatır mısın? Nasıl geçti hayatın?
Belirti aynen ama şizofreni değil çünkü ses duymuyorum
Sefilce geçti. 12 yıldır çalışmıyorum. Eve kapalı yaşıyorum anne babama muhtaç bir şekilde. Lise bittikten sonra üniversite de okumadım. Üniversite kazanamadım. Kafası çalışan bir öğrenci de değildim. Lise bittikten sonra başladı zaten hastalık.
Daha çok bipolara uyuyor benimki ama oda şizofrenin bir dalı zaten
Bipolar şizofreninin bir dalı değil.
Ama çalışıyorum demiştin?
O yüzden 40% aldım yazmıştın
Keşke 50% üstü olsaydı bir yandan ailene en azından sıkıntı olmazdın? Maddi acıdan
Yok çalışıyorum demedim. İşe girebilmek için %40 aldım demiştim. İşe ise girmedim.
İnş girersin kardeşim
Geçmiş olsun:( ben bu saatlerde KS de olmayınca misal mal mal evde dans ediyorum vs o yüzden burada takılıyorum, yoksa camda izlendiğimi düşünüyorum dahası dahası:((
Girmeye hiç niyetim yok ki. Ben çalışmaktan çok korkuyorum.
Tedirgin oluyorsun demi
Hem de nasıl. Elim kolum uyuşuyor.
olsun be en azından hayattayız bu da bir şey takma çok
Kaldırım taşına diz çöküp hayaller kusmuşum:( hünkar göksu demiş
Çiğerlerime dokundu:/
biliyorum. dünya hassas kalpler için zor bir yer yapacak bir şey yok gücümüzü toplayıp devam edeceğiz hayatımıza
6 yaşımdan bugüne kadar hep cinnet geçirdim abi hayat neden adil değil
Ağlicam ya
ağlayabilirsin bu normal bir şey bazen iyi gelir onun dışında kendine iyi davran çok dert etme meseleleri yaşamaya bak ve neşeli ol
Biliyorum ama ele alınacak bir mutluluğum da hiç olmadı
mutluluk senin beyninin/kalbinin içindedir eğer mutlu olduğunu düşünürsen hissedersen mutlu olursun keyif aldığın şeyleri yap sevdiğin dizileri filmleri izle spor yap çikolata ye ne bileyim zevk alacağın şeyler yap boş ver başka insanları
yapıyorum ama rüyalarıma giriyor , geceleri dert oluyor
olsun geçiyor er ya da geç
İnşallah geçecek
Tarkan aklıma geldi:))
hahaha bir kuzu kuzu patlar o zaman
https://www.youtube.com/watch?v=NAHRpEqgcL4
Hehe 😉:))
Kuzucuk 🐑 bilmirem ki Nigar Muahreem:)) tarkana gelsin❤️
:D gelsin
❤️❤️❤️
Bu resimle engelliligin ne alakası var, ayakkabı resmi
bende engelli olduğum halde vazgeçmedim. sonunda takip etmem izin verdi :D