eğer karşımdakine yetmedigimi hissediyorsam, beni kırmamak için çoğu şeyi önemli değil hayatım gibi cümlelerle karşılıyorsa veya benden baskasıyla daha güzel bir hayatı olacagını hissediyorsam beni deli gibi sevse de bırakırım onun iyiliği için.
bir de diğer türlüsü var, birini çok seviyorsam, ilişki içinde elimden geleni yaptıysam ve yürümüyorsa, artık bana deger vermiyorsa, sevgisi azalmış veya bitmişse tabi dogal olarak vazgecerim. Normal birşey, üstelemenin anlamı yok, kimse vazgeçilmez değildir.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sevdigimden baska degil sadece onun icin vazgectim. onun iyiliği için.. ailesi beni istemedi.. ateşe atamazdim.. ailesiyle savaşmasina musade edemezdim.. cok kirilgan cok ince ruhluydu cunku.. eger evlenseydik onun gözlerinde uzuntuyu görüp hissettigim an yapamazdim..
25 Yorumla- +1 yıl
Abi sen onu düşünüp ayrılmışsın da seni seven gelirdi zaten kadınlar bizim gibi değiller öncelikleri kendileri
Cevap sahibi+1 yıl@uzgunadam112 benim ilkim ve onceligim O'ydu.. bu benim
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ediyorum.. sevgi ile kal
Cevap sahibi+1 yılEyvallah..
Onun ailesi yuzunden, onu canimdan cok sevmeme ragmen herseye göze almam ragmen o okadar basit bir sekilde pes etti ki. Pisman mi degil mi bile bilmiyorum, dogum gunumde belki yazar diye dusundum ama yok. Beni gercekten hic sevmemis bunu ögrendim
110 Yorumla- +1 yıl
@handsfree aynen bende anlamiyorum bunu, ailesini bosversini de demedim hic. Ama kendisi de karar veremeli bunu yapamiyor surkli annesine sormus anne bu kiz iyi mi diye sokakta görduklerinde annesi nasil tavrandigina bakmak icin. ilerde kapanmayi dusunuyorum dedim ona öyle bir dusuncem var, ama annesi daha önce demis acik bir kiz asla kapanmaz diye.. Ben onlari sadece ALLAHA hevale ediyorum ve insallah Pisman olur
Ben değil de o vazgeçmek zorundayım senden deyip gitmişti ama sevgilisi var şimdi totoşun. Seven insan vazgeçmez ya vazgeçmemeli
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılkardesım vazgectım 6 yıllık sevgılımden vazgectım bana gozumun ıcıne baka baka artık senı sevmıyorum dedı baska bırını sevıyomus gozlerı bana eskısı gıbı bakmadı sıradan bırıne bakar gıbı baktı yıkıldım cıdden yıkıldım delı gıbı sevıyorum ama elden ne gelır vazgectım aglayarak vazgectım hemde bu arada bende zonguldaklıyım
16 Yorumla- +1 yıl
ee sen vazgecince o düştümü peşne sonra şimdi bir bosluga düşmüstür o
- +1 yıl
@Peri__Masalı dusmedı meger baska bırıne asık olmus oyuzden ayrıldı benden 1,5 ay oldu ama aldatılmama ragmen cok cabaladım donmesı ıcın hatta bırgun donucekmısın dedım hayır dedı pekı bı kadın gorusuyle cevap verırmısın bırgun donermı?
- +1 yıl
ask bazen vazgecmektır derler tabıkı onu asla unutmam unutmamalıda zaten ozaman karekterımden supe ederım ben gercekten dolu dolu sevdım..
- +1 yıl
eger gerckten sevdiğini ona hissetirdiysen o senin yanındayken mutlu oldusa zamanında değere bindiyse senin yanında Şu an asık oldugu adam onu bıraktıgı zaman sana dönecektir emin ol ama bu seferde sen sogumus olacaksın
- +1 yıl
@Peri__Masalı o konuda haklısın donse dıye dusunuyorum sonra ona baska bı erkegın dokundugu gelıyor aklıma erkekler kadınlar gıbı degıl aldatılma oldugunda delı gıbı sevseler bıle onuru agır basar ruya gıbı bı 6 yıl yasamıstık kavga bıle etmezdık dusun ama gıderken gercekten cok canımı yaktı
+1 yılSevdigimden nasıl vazgecerim. eger ona zararım dokunuyorsa bir faydam yok benden ona biseyler katamıyorsam ya da nebilim onun hayatı pahasına bir olay olsa flan bu durumlarda vazgecerim baska turlu kimse engel olamaz
14 Yorumla- +1 yıl
Sevip vazgwcmek zorundada kaldım ayrıca
- +1 yıl
Coktan gecti 7 yıl onceydi
- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılseverken vazgeçmem ama sevgiyide haketmeyen birinin yanında kalmam... vazgeçmek için içinizde bazı şeyleri öldürmeniz gerek.. kendi duygularının katili olmak gibi.. ben sevgimde masumum.. şuçlu olanları kendi kalplerinde yalnız bıraktım...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaldım ve vazgeçtim. Her şeye rağmen yanında kalmaya hazırdım. En kötü anlarında yanına koştum. Her türlü sorunda yanına geldim sorunu kendi sorunum gibi çözdüm. Yeter ki o üzülmesin diye her şeyi yaptım. Bir çok sorunla karşılaştım ama hiçbiri vazgeçmeme engel olmadı. Günün birinde 2-3 günlük insanlar için beni karşısına alıp "sana ne" "istemiyorsan git" dedi. Sorun her ne olursa olsun ben onun yanında olmaya hazırdım. Ama 2-3 günlük insanlar için bana git dedi. Ben de gittim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana o zamanlar desen ki işte 5-6 yıllık arkadaşları var. Onlar ve senin aranda kalsa sence hanginizi seçer diye. Net bir şey diyemem ama 5-6 yıllık olduğu için arkadaşlarını seçebilirdim derdim. Düşün o kadar çok seviyormuş gibi hissettirdi. Zorunda kalsa 5-6 yıllık arkadaşlarından bile vazgeçme ihtimali var gibi geliyordu. Bana senin yanında daha mutluyum diyordu. Gel gör ki 2-3 günlük insanlar beni hayatından kovmasına yetti
Kaybettikçe büyüyecek,
Yara aldıkça güçleneceğiz..
Hayat dedikleri budur işte..
Zamanı gelince her şeye razı olacak,
Hayallerimizden s*ke s*ke vazgeçeceğiz...10 YorumlaEvet kız istemedi sevgili olmak arkadas olalım felan dedi dedim olmaz vazgectım şimdide her karsılastıgımızdan kafasını egip geciyor :)
15 Yorumla
+1 yılKaldım zorla güzellik olmuyor sevmiyeni zorla sevdiremiyorsun. Deneyipte yaşayan biri olarak sağlam bir demeyimim var
20 Yorumla
+1 yılaşka sevgiye artık pek inanmıyorum canı sıkılmıştır ayrılmıştır yeni sevgili yapmak için bunun başka bir izahı yok
10 YorumlaVazgeçmek zorunda kaldım. çünkü eğitimi devam ediyor halen geleceğiyle oynayamazdım.
20 YorumlaSevdiğimi Başkasına Verdi Ailesi Zorla, Vazgeçmek Zorunda Kaldım, Yarimi Yaban Ellere Gelin Ettiler Artık Çocuğu Bile Olmuş Vazgeçmeyip Ne Yaparsın Ömrümden Ömür Gitti Be
01 Yorumlasevdim, kendimden çok. vazgeçmedim, kabullendim o artık yok.
10 Yorumla
+1 yılbize fırsat bırakmadan kendi iyilikleri için bizi bıraktılar zaten :)
10 Yorumla
+1 yılyaşayan birinin cenazesini kaldirdim icimde varya sezen bile görse halima sarki yazardi
10 Yorumla
+1 yılBen vazgeçtim, 1 kere, hep onun iyiliği için. Ama gizliden hala koruyorum onu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1-ben sevdim o sevmedi vazgeçtm
2-ikimiz de sevdik o kanadaya yerleşmek zorunda kaldı yine bitti
ne yapsam olmuyor ben sevmicem zaten bir daha10 Yorumlaeh doğal olarak. iki kişilik bir iş bu tek taraflı değil
10 Yorumla
+1 yılyanlış kişiyi sevdiğimdendir.. doğru kişiyi bulsam vazgeçmem sonuçta
10 Yorumla
+1 yılVazgeçtiysem benim için önemini yitirmiş demektir..
10 YorumlaVazgeçtim.
Çünkü mutlu olmayı hak ediyordu. Benimle olamazdı.10 Yorumla
+1 yılHiç öyle bisey olmadi. 1tane sevgilim oldu oda kendi gitti resmi kaldi sonra onuda ben yirttim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaldım ailesi sebebi ile ama sevgi olsa olmazdı cidden doldum şimdi.
11 Yorumlatanrı önce erkeyi yarattı baktıki erkek bir basına cok mutlu o zamanda kadını yarattı belasını verdi sevsen olmuyo bıraksan olmuyo
00 YorumlaYani karşıdaki istemiyorsa bırakırsın mecburen. Zorla güzellik olmaz..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu mutsuz etmemek için vazgeçtim inşallah mutlu olmuştur
10 Yorumla
+1 yılO sevmedi 3 yıl peşinden koştum en sonunda soğuttu kendinden vazgeçmek zorunda kaldım..
02 Yorumla- +1 yıl
Hic zorlamamak gerekir istemesse zorlamiycan
bir ara erken boşalmak zorunda kalmıştım başka da hiç zor duruma girmedim 😒
00 Yorumla
+1 yılbana o kadar cok kaba davraniyodu ki dayanamadim :( onu hala özlüyorumm
00 Yorumla
+1 yılHayir olmadı. Zaten sevdiğimde olmuyor. Biraz duygusuzum sanırım.
00 YorumlaSeven vazgeçemez vazgeçeceği zaman gelene kadar aşki ne durdurabilir ne susturabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu kazanmak için ne kadar uğraşırsam uğraşayım işe yaramayacağını hissedersem vazgeçiririm kendimi bu sevdadan
00 Yorumla
+1 yılevet vageçmiştim artık kıskançlıkları hayatı çekilmez hale getirmişti
02 Yorumla- +1 yıl
abartılınca çok kötü artık ilişkiye zarar vermeye başlıyor ve bütün kimyasını bozuyor
+1 yılevet ailesi ögrenmişti sonra 18 yaşına kadar bekle demişti bekledim gelmedi vve yaşadıgım şehirde vermedigi kimse kalmadı ben dokunmaya kıyamıyordum
00 YorumlaEvet kaldim nedeni cok derin mevzu bisver
26 Yorumla
+1 yılImkansizliklar ve umut.
10 Yorumla
+1 yılpara yoktu bir ara olmadı :D
10 Yorumla
+1 yılAilem istemediği anda biter 😉
01 YorumlaSenin canın sağolsun be arkadaşım
00 Yorumla
+1 yılLys sınavım için vazgeçerim abi vazgeçmiştimde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kız takmadı beni malesef :/
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 senelik ilişkimden dün vazgeçtim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir yerden sonra sorumluluklar bana yüklenince olmadı yalanlarla hatalarla dolu bir ilişkiyi yürütmekten yoruldum
Cevap sahibi+1 yılumarım :D
+1 yılBenden vazgeçtiği için vazgeçerim geçtimde
01 Yorumla
+1 yılkalmadım hep olabilite dahilindekileri sevdim
06 Yorumla- +1 yıl
bana gelenlere gittim şanşımı bir kişide zorladım onlada nişanlanıp ayrıldım zaten :)
- +1 yıl
o ayrılık kısmı farklı hikaye kısaya gelmez hep gelenlerdne eleyip gittim oda mutlu oldu bende :)
- +1 yıl
Başak aslında ilk zamanlar öyle idi sonradan baya kalp kırdım galiba
Onun yüzünden ayrıldım sevdiğimiz halde ayrıldık
02 Yorumlao ıstemeyınce mecbur vazgectım kanks
11 Yorumla
+1 yılAilesinden dolayı bir kere vazgecmisligim oldu
10 Yorumla
+1 yılBeni sevmediği ve kanka gözüyle baktığı içn
00 Yorumla
+1 yılEskiden çok eskiden evet.
00 Yorumla
+1 yılsevmeyipte vazgeçmemek zorunda kaldım
00 Yorumlagidince kalıyosun
10 Yorumla
+1 yılVazgeçtim evet.
10 YorumlaOldu öyle bişiler zamanında
00 Yorumla
+1 yılYok sevmeden vazgeçtik
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılevet
10 Yorumla
+1 yılkalmaz olsaydım
01 Yorumla
+1 yılistemeden
10 Yorumla
+1 yılhayır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. kalınıyor
10 YorumlaEvet
01 YorumlaKaldım
00 Yorumla
+1 yılKader """ diyelim
01 Yorumla- Devamını Gör (35)
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar