Hayata dair, insanlara dair, kendinize dair nelerden vazgeçtiniz?
#smellsmoke

Vazgeçtim, gözlerindenVazgeçtim, sözlerindenBir ah de yeterSessizce, kimsesizceGönderdim dudaklarımıÖpme al yeterHiç tanımaz tenim elleriniBilmez yüreğim, bilmez yüreğiniAh bu koku, bu ten bu dokunuşAh bu delilik sarsar bedenimiYok olmak, amadır şimdiVazgeçtim, gözlerindenVazgeçtim, sözlerindenBir ah de yeterSessizce, kimsesizceGönderdim dudaklarımıÖpme al yeterHiç tanımaz tenim elleriniBilmez yüreğim, bilmez yüreğiniAh bu koku, bu ten bu dokunuşAh bu delilik sarsar bedenimiYok olmak, zamanı şimdiÇok şeyden vazgeçtim buraya yazmaya başlasam telefonumun şarjı bile yetmez anlatmaya da kısaca hayatımdan geçmişimden ve geleceğimden vazgeçtim.
Selamlar,
Bir şeyden kolay vazgeçebilen bir insan değilim. Öncelikle istediğim şey konusun kendime şunu sorarım "Gerçekten istiyor muyum". Bu sorunun cevabını evet olarak veriyorsam sonuna kadar mücadele ederim. Kolay pes etmek karakterimde yoktur. Tabi olmayacak olanı daha fazla zorlamamak gerektiğinin de farkındayım.
Vazgeçtiklerim sayesinde benliğimi daha iyi keşfediyorum. Kendi öz bilincimin kıymetini biliyorum. Vazgeçilmezim yaptığım birçok şeyden vazgeçtim 😏
Cevap
17Cevap
Vazgeçmem gereken herşeyden vazgeçtim...
İntikam almaktan, nefret duygusunu yüreğimde taşımaktan vazgeçtim..
Kendini vazgeçilmez sananlardan vazgeçtim..
Sesime sağır olanlardan, beni gönül kulağıyla dinlemeyenlerden, dili ve kalbi farklı olanlardan vazgeçtim..
Kendimle kavga etmekten vazgeçtim..
İnatla beni kötü görmek isteyene inatla kendimi anlatma çabamdan vazgeçtim..
Bazen vazgeçmekte huzurdur ☺️
Bir kaç aydır iş arıyorum ve giderek karamsar bir hal almaya başlamıştım.
Ve vazgeçtim..
Aramaktan değil de, düzenli aramaktan desem yeridir.
Artık aklım estimi bakıp başvuruda bulunuyorum..
Yoksa ruh halim bozulacak.
🥂🌼
Seviyorsan vazgeçemiyorsun ki, bu güne kadar hep sevgimden vazgeçtim, ama vazgeçememişim demek, hala acıtıyor, bir topuk veya tırnak acısı gibi de değil, fena bir acı, anlamsız, gereksiz, hoş olmayan.
Sadece yaşamaktan vazgectim, fakat hala burada olduguma gore gecememisim en kisa zamanda bu dunyada olmamaya gayret edecegim.
Evliligimin bitmemesi icin cok ugrastim. Ama olmadi hicbirsey tek olmuyor.
sadece yasantimdan vazgecmedim bide sacma mucadelemden
Almayı en çok istediklerim den.
Boşu boşuna değer verdiğim insanlardan
Fazla Yemek yeme den
Hayat bu bazen isteyerek bazen mecburen vazgeçişlerimiz var. En son kendimden vaz geçtim. Artık vazgeçilmezim evlatlarım.
Hayal kurmaktan vazgeçtim js
Çok eskiden... Onunla kurduğum hayallerden vazgeçtim yeterli cevap olmuştur umarım...
Canımdan çok sevdiğim kızdan vazgeçtim ve yeni bir hayata adım attım zor oldu ama oldu
Nasıl oldu dersen çok zor oldu eğer bir konuşmak isterseniz benimle anlatabilirim
Beni üzen her şey ve herkes.
Geleceğim den yapmak istediklerinden salık olsun
Nelerden vazgeçtik neler neler hayal etmişken
Kendim hariç herkesten vazgeçerim
Herşeyden. Hiçbirşeye hevesim yok.
Cokkk
Hiçbirşeye hevesim yok herşeyden vazgeçtim.
Vazgeçememe sorunum var galiba
Duygulaarım
Aile sevgisi
Detay muhteşem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?