Murphy Kanunları :) gerçekten vazgeçtiğim anda olan çok önemli bir şey var hayatımda 🙈 Ben neyi çok istersem olmuyor bu yüzden artık istemiyorum. Istediğim şeyleri dile getirmiyorum özellikle hayalim olan bir şeyse kesinlikle söylemiyorum.
Değer verip el üstünde tuttuğum çok sinirlensemde sırf kalbi kırılır diye kelimeleri seçerek konuştuğum titredigim insanlardab vazgeçtim :) çünkü sen kırılmasın diye içinde fırtınalar kopsa da susmayı tercih edersin o sana yapmacik der çünkü insana seven degil s.. lazımmış bunu bir kez daha yasarak gördüm ve gördüğüm an savaşmak için tek bir neden göremeden vacgectim değmiyor çünkü kendini zeki sanıp karşındakinin içinde olanlardan zerre haberi olmayan kafasında kurduğu yargılar ile düşündüğü düşüncelerinden ibaret olan birilerine ne kızarım ne de kendimi anlatırım beni görmek isteyen bilmek isteyen tanımak isteyen görürdü kendi içindekileriyke benim icimdekilerimle bu yüzden vazgeçtim
Hep aynı suretin içinde hep aynı konularda hep aynı finalleri yaşamaktansa vazgeçmek hep daha mantıklı geldi bana da.
Hani bir söz var. " bir kitabı istediğiniz kadar okuyun, sonunu değişmez " diyor ya tam olarak öyle. Ama insan aklının yerine kalbini dinlerse yanılabiliyor defalarca...
İşte tam da böyle bir an da iki seçenek çıkıyor insanın karşısına.
Kangren bir kol gibi ya kesip atıp kurtulursun yokluğuna bir şekilde alışırsın ya da kolun dışında her yere sıçrar boşuna eziyet edersin aklım kalbim çelişsede aklımın doğrultusunda gitmek en iyisi
İnanın o kadar haklısınız ki. Yeri geldiğinde insan pranga vurmayı bilmeli yüreğine. Bu güzel görüş ve sohbet için teşekkürlerimi sunuyorum azizim.🙏 Kendinize iyi bakın.
Hayat öyle bıkkınlık getirdi ki, artık neyden vazgeçeceğimi seçemiyorum. Bende kendimden vazgeçmeyi seçiyorum, nasıl olsa vazgeçemediğim için geri geliyor ve kaldığım yerden devam ediyorum...
Aşık olduğum kızdan tam vazgeçiyordum ki rüyamda onu gördüm telefon ile arayıp beni çok sevdiğini söylüyordu ama hayla kavuşamadık yollarımı kesişmiyor bir türlü olmuyor nasip kısmet