Ben Aralıkta doğduğum için okula geç başladım sınıftan da hoşlandığım biri var fakat benden 10 ay küçük yaşa çok takıntılı birisi ben kendim hakkkında 1 yaş küçük söylesem kimlikte falan 1 yaş büyük yazdırdılar desem sorun olur mu? Normalde yalandan neffret ederim ama şu an beyaz yalancık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hoşlandığınız birine yaşınızı doğru bir şekilde söylemek önemlidir. Yaşınızı küçük söylemek, ilerleyen zamanlarda güven sorunlarına ve iletişim zorluklarına yol açabilir. Ayrıca yaşınızın yanıltıcı olması, karşı tarafın sizinle olan ilişkisini veya hislerini etkileyebilir.
Eğer hoşlandığınız kişiyle iletişim kurmak veya arkadaşlık kurmak istiyorsanız, açık ve dürüst olmak her zaman daha iyidir. Kendi yaşınıza ve kişiliğinize güvenin ve karşı tarafın da sizinle olan ilişkisini kabul etmesini bekleyin. İlişkinizin temeli açık ve dürüst iletişim olduğunda daha sağlam olacaktır.
Hoşlandığınız birine yaşınızı yanlış bildirmek her zaman iyi bir fikir değildir. İlerleyen zamanlarda yaşınızın doğru olduğunu anladığında, karşı tarafın güvenini sarsabilir ve ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Ayrıca, yaşın önemi kişiden kişiye değişebilir, bu yüzden dürüstlüğünüz ve açıklığınız önemlidir.
Eğer hoşlandığınız kişiye yaşınızı söylemekten çekiniyorsanız, bu durumu bir gün samimi bir şekilde paylaşmanız daha iyi bir yaklaşım olabilir. Ancak her durumda, açık ve dürüst iletişim en sağlıklı yaklaşımdır ve ilişkinizin temelini güçlendirecektir. Yaşınızı gizlemek yerine kendiniz olun ve karşı tarafın da sizi kabul etmesini bekleyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, hoşlandığın çocuğa yaşını küçük söylemek doğru olmaz. Bu, onun güvenini sarsabilir ve ilişkinizi olumsuz etkileyebilir.
Bir kişiye yaşını küçük söylemek, onun hakkında yalan söylemek anlamına gelir. Bu, ilişkinin temelini sarsabilir ve karşılıklı güveni zedeleyebilir. Ayrıca, karşınızdaki kişi, sizin ona yalan söylediğinizi öğrenirse, hayal kırıklığına uğrayabilir ve ilişkinizi sonlandırabilir.
Ayrıca, yaşınızı küçük söylemek, karşınızdaki kişinin size karşı farklı beklentiler geliştirmesine neden olabilir. Örneğin, sizin daha genç olduğunuzu düşünürse, sizden daha az sorumluluk bekleyebilir veya sizinle daha fazla vakit geçirmek isteyebilir. Bu durum, sizin için zorlayıcı olabilir.
Hoşlandığın çocuğa yaşını küçük söylemek yerine, onunla açık ve dürüst ol. Ona gerçek yaşını söyle ve onun tepkisini bekle. Eğer o da senden hoşlanıyorsa, yaşınızın bir önemi olmayacaktır.
İşte hoşlandığın çocuğa yaşını söylemek yerine yapabileceğin bazı şeyler:
Onunla daha fazla vakit geçir ve onu tanı. Bu sayede, onun seninle ilgilenip ilgilenmediğini anlayabilirsin.
Ona karşı samimi ve dürüst ol. Bu, onun sana olan güvenini artıracaktır.
Ona kendini sevdirmeye çalış. Bu, onun seni beğenmesini sağlayacaktır.
Eğer o da senden hoşlanıyorsa, ilişkiniz zamanla gelişecektir.01 Yorumla
Soran+1 yılya ben de asla yalan söyleme taraftarı değilim lakin mecbur gibi bi şeyim eğer ondan büyük olursam bana sadece kanka gözüyle bakar en azından bi süre bu yalanı devam ettiririm kimliğe büyük yazdırmışlar falan derim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yalan falan söyleme. Yani ne olacak sanki aranızda çok yaş farkı var. Bir yaştan ne olacak sanki. Bence her ne olursa olsun yalan söyleme. Kabul etmiyorsa etmesin boş ver sen doğru yoldan şaşma derim ben. Yani sanki seni her halinle kabul edecek başka erkek yok. Yarın birgün illaki öğrenecek yalan olduğunu.
02 Yorumla
Soran+1 yılya haklısın ben yalan seven biri değilim ama biraz mecburum buna aileme de anlattım yalan durumu söyleme diyolar ama söyleden de seni yarı yolda bırakmayız
- +1 yıl
Bence ne olursa olsun yalan söylemen doğru değil diye düşünüyorum. Ben sevmem öyle şeyleri yalanın sonradan ortaya falan çıkar falan gerek yok.
+1 yılOldu da aile ile tanışma sürecine kadar geldi ilişki , o zaman bu yalanı öğrenince bu takıntılı çocuk ne yapacak? Ne olursa olsun seni kendi gerceklerinle sevmesini tercih et, sen onlara göre değil onlar sana göre dursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılkimlik konusunda derim annemler erken başladığım için 1 yaş büyük yazdırmışlar ben de kimlikte 1 yaş büyüğüm + aile konusunda da aileme açıklarım durumu ailem beni yargılamaz 1 yaş küçük söylediğim için
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılNeyse onu de gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBana da yasını kucuk veya buyuk soyleyenler oldu dırekt soguma sebebı yanı ınan kı boyle sacma bı yalan olmamalı hayatında kımseye yasımı yanlıs soylemedım hıc soylemıs olsam o ılıskı benım ıcın sureklı suphede bı ılıskı olarak kalırdı karsındakı de ogrendıgınde en basıt konuda dahı cıkarın ıcın yalan soyleyecek potansıyelde bırı olarak goruneceksın tercıh senın
03 Yorumla
Soran+1 yılben de yalan söyleyen biri değilim normalde zaten söyleyeceğim şey de 1 yaşcık aralıkta doğduğum için çok da farketmiyo yaşım
- +1 yıl
Bu kadar basıtse gercegı soyle bu kadarcık su kadarcık dıye hafıfletme yalan yalandır kucugu buyugu olmaz bırını etkılemek elde etmek ıcın bu denlı basıt bı seyı bıle yalanla halletmek cok yersız
Soran+1 yıltabi basit degil ama ben onu iliski anlaminda dusunuyosam soylemek zorundayim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkarşındaki için itibarını azda olsa zedeleme. bende aralık doğumluyum nasıl tepkiler verceğini iyi biliyorum cok yasadım aynı durumları. asla duruşunu bozma. seni sen oldugu ıcın kabul edenle muhabbet et.
06 Yorumla
Soran+1 yılama karşı taraf buna takıntılı ya
- +1 yıl
sen, onun için sadece yaştanmı ibaretsin. biraz olgun düşün ve itibarını öne koy.. karşındaki için hayatın boyunca eğilme. hayr dedikçe kazanan taraf olucaksındır unutma
Soran+1 yıltabiki haklisiniz ama bu yas grubu erkekleri biraz kücük kiz olsun ondan buyuk olayim havasinda ben asla 10 ayi dert edecek biri degilim Şu an arkadasiz ama hani flort etmek istiyosam ondna kucuk olmam lazim takintili
- +1 yıl
sen ona göre daha havalı zarif ve olgunsun. ne söylediğimi anladın sen. oyunu kuralına gore oynycam derken, her oyunda maymun olursun. oyüzden güzel bir kişiliğin var, onun snırları dısına asla cıkma. senı net dürüst olarak tanısın oyle devam etsin ediceksede. hee diyorsanki riski göze alamam, son söz sende
Soran+1 yılşu an için yaş konusunda bu beyaz yalani soylemek durumundayim ama ilerlerse iliski gercegi soylerim veya zaten bence yaş ilerlerse ha 1 yaş küçükmüşüm ha 1 yaş büyükmüşüm takılmaz teşşekkür ederim de cevabınız için iyi gecelerr
- +1 yıl
Sevgiler Bizden
Kim büyük konuşursa aksini yapar. Yaşını doğru söyle. Olursa olur. Yaşı bahane edip olmazsa yaptığına pişman olur, geri döner. Bu senin açından daha iyi olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılartık çok geç söyledim vile yaşımı yalan bi şekild
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Doğruyu söyle
Ufacık şeyde yalan söylediğin anlaşillir bir gün
Sonra der ki bu kadarcık şey için yalan diyorsa kim bilir başka nelere yalan söyledi00 Yorumla
+1 yıl10 ay nedir ya gerçekten buna takılacaksa unut onu bence bu kadar basit bir şey için yalan söyleme o da sana değer veriyorsa sorun etmez zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke dert etmese kendinden küçük kızları tercih ediyo hani eğer kendi yaşımı söylersem bana kanka gözüyle bakar
Beyaz ve yalancık diyince yalan söylememiş olmuyorsun. Bu da yalan. Doğruları söyleyip yaşa bu kadar takılmamasını da rica edebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yıllaf ağzında almaya çalıştım büyük istemiyorum ben diyip duruyo
+1 yılDoğruyu söyle çünkü o zaman seni gerçekten sevip sevmediğini anlarsın. Eğer senden 10 ay için vazgeçerse hiç hoşlanmamış demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapma. Şimdi dürüst olsan bir sıkıntı olmaz ama yalan söylersen öğrendiğinde dokuz doğuracaksın ve yalanından dolayı senden soğuyacak muhtemelen. Yalanın beyazı pembesi olmaz, yalan yalandır.
02 Yorumla
Soran+1 yılyalanımı belli etmem ben
Cevap sahibi+1 yılNe yani kimliğini görmeyecek mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşa o kadar takıntılı ise bence onunla olmamalisin. Değerleriniz uyusmayacak çünkü..
07 Yorumla
Soran+1 yıltek uyusmayacak degerimiz bu aslinda biz bayadir tanisiyoruz su 1 yildir da cok yakiniz
- +1 yıl
Belki de abla olarak görüyor 🤣
Soran+1 yılaynı sınıftayiz da sadece aralikta dogfugumu bşliyo yil falan bilmiyo kucuk soylesem kotu olur mu y
- +1 yıl
Bence kendin olamayacağın bir ilişkide olmamalisin.
Soran+1 yıldiğer konularda rahatlıkla kendim olabilirim
- +1 yıl
Her konuda olmalı
Soran+1 yılevet de 1 tanecik ya sevdigim icin galiba alttan aliyorum bunu
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalnız böyle küçük yalanlar sonradan büyük sorunlara yol açıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılya bunda düşündüm kimlikte bğyğk yazdırmışlar derim aileme ankatırım durumu
Soran+1 yılya evet düşününce o açıdan haklısın ama bu insanı bildigim icin yas konusunu bahane anlamında kullanicak biri degil kizdan büyük olmak istiyo buna takıntılı
Soran+1 yılçok teşekkür ederim iyi dileklerin için umarimm senin de en iyisi oluur💓💓
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle ne olacak bir yaştan zaten aralık doğumlusun yalancı çıkarmaz seni bu
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi yaa
10 ayda nedir yani doğru söyle ne gerek böyle bir önemsiz şey için yalana
08 Yorumla
Soran+1 yılinan ben de istemem ama cocuk diyo buguk olmasin ay olarka bile takiyo onun da kriteri bu hani soyle dusun hoslandigin kisi siyah sacli sveiyo sen de sacini siyaha boyuyosun bu tarz bş şey yani
Soran+1 yılama iste sevdigi zaman takilmaz sevmesi icin de maalsef yapmam lazim
- +1 yıl
Bunu zamana bırak sevecek insan zaten öne bunu koymaz sen koysan o kaldırır bu saçma bahaneleri emin ol.. kendinden , kişiliğinden asla ödün verme sevmek için.. seni seven sevecek olan böyle sevsin.. şimdi bir yaşı sorun eden üç gün başka şeyleri bahane eder ve sen hep sevsin diye alttan alırsin.. bu da tek taraflı bir çaba sevilmeye çalışırken kendi kendinden nefret ediyor hâlde bulabilirsin kendini.. onun için öncelik kendin olmayan bak.. kendini sevmeye bak
Soran+1 yıldediklerinde sonuna kadar haklisin evet bu bi yasla baslar devami gelir ama hani ozguvenim yerindeydi eskiden ama su yas konusu bi tik dusuruyo zaten hani 1 yas ya cok sorun vikarir mi bu
Soran+1 yılbakalım ya teşekkür ederim cevabın için umarim kötü bitmez
Seven isteyen olduğun gibi istesin, seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılsevdiği zaman evet öyle ama sevmesi için de kendisine uymam lazım
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kimlikte bir yaz erken yazdırmışlar beni drsen olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılayy sagolasin
Soran+1 yılhahahshshshsbsj biliyosun bu işii
Soran+1 yılsey derim ben okula erken basladigim icin buyuk yazdirmislar 1 yas o fa olur mu
Yaşa çok takılma 10 ay bişey değil. Normal yani
014 Yorumla
Soran+1 yılben takılmıyorum ama karşı taraf kızfan büyük olmak istiyo h
Soran+1 yılöyle arkadaşça konuşuyoruz şuanlık
Soran+1 yıl1 yaş küçük söylememde de sıkıntı yok yaa…
Soran+1 yılgerçekten haklısın aslinda ama biliyosundur bizim yaş grubu erkekleri egosunu tatmin edebilmek icin küçük kız avcılığı yapıyo ben de yalan soyleme taraftari biri asla dgşlim ama yasa gore adam kayiran biri yani flort etmek istiyosam en basta yasimin ondan kucuk olmasina takilir iste erkekle
Soran+1 yılben sevmiyorum olgun ya
Soran+1 yılbilmiyorum ya yaşıt veya yaşıma yakınlar hep daha cazip gelmiştir hep daha eğlenceli
Soran+1 yılolabilirr
Soran+1 yılbi de bende büyüğüm yani 20 olcam
+1 yılSakın söyleme yalanın er ya da geç ortaya çıkar ve sana asla güvenmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Bir yaştan bişey olmaz oda senden hoşlanıyomu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılKoskoca bir 10 ay! 3 ay neyse, 5 ay neyse ama kızın 10 ay büyük olması...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa çok saçma bir şey bu 10 ayı bırak 3-4 yaşı bile umursamazsın yani hay sizin olgun sevdanıza aq
08 Yorumla
Soran+1 yılla benim mi olgun sevdam onun küçük kız sevdasi?
Soran+1 yılben onun icin yalan soylicem ki kendim icin degil
Cevap sahibi+1 yılSen sandım ben tamam o zaman. Yine de söyleme yalan yalanla başlayan ilişkinin çok bir geleceği olmuyor
Soran+1 yılbu da çok büyük sayılır mı ya sonuçta onun için ya gerçekten ha kendş yaşımı öğrenşrse olmadan biter kimliğe falan büyük yazdırdılar desem
Cevap sahibi+1 yılEr ya da geç bir şekilde öğrenir öğrendiği zaman da bu bana böyle basit bir konuda yalan söylüyorsa daha neler vardır der güveni kırılır hiç bulaşma bu işe
Soran+1 yıliste aileme arkadaslarima falan anlatirsam durumu ogrenemez ve hani gercekten onun için bu yalan ya
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama 10 aylık bir farka takılıp senden soğuyorsa zaten bi cacık olmaz o ilişkiden
Soran+1 yılya aslinda haklisin ama bizim yaslarda bi yas bile onemli ha 30 larda olsak gercekten yasin onemi kalmiyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyse onu söyle niye kendine rezil edeceksin ki ne olur on. Allah başka dert vermesinbbüyük olmayla ne olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılrezil etme değil aslında araşıkta dogdugum icin bence 1 yas farketmiyo ama bugun de konustum cocuk buyuk asla şstemiyo
Cevap sahibi+1 yılBir yaştan ne olacak ya bence kendini çok beğenmiş yanlış anlama ama senin kalbin kırılıyor
Soran+1 yılyok gerçekten kendini beğenmiş biri değil sadece hani buna maalesef ki takımtılı nedeni belki özeldir bilemem ama ben sadcee bu konuyu yalan soyleyip baska asla yalan soylemicem ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gereksiz hareketler 10 ay nedir ya jsjsjsks yaşa takılıyor dıyor bir de kriterleri mi var onun vay canına
03 Yorumla
Soran+1 yılkendindne küçük kız istiyo bugun kaf almaya çalıştım diyo küçük olucak ben aya bile takılırım siyo
Cevap sahibi+1 yılKendisi zaten 19 yaşında en fazla 18 yaşında biriyle olabilir. Yanı yaş kriteri olması komik
Soran+1 yılpolisler duymasin ama eski sevgilisi 15 yasindaydi
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yalandan iletişimi keser öğrendiğinde
Ve bu iğrenç bir şey
Zavallıca gözüküyor10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı sınıftamısınız yaslarınız kac buyuk yazılısım dersın ne bılecek
011 Yorumla
Soran+1 yıl1 yaşçık küçük söylicem
Cevap sahibi+1 yılSoyle ızın verıyorum
Soran+1 yılsağolasın ya
Cevap sahibi+1 yılRıca edıyorum Bu seferlık olsun
Soran+1 yılsen de izin vermesen ne yapacaktik ya
Cevap sahibi+1 yılHalden anlarım ben ceylın lopez
Soran+1 yılçok temiz kalpliyim galiba bu yalani bile zar zor söylicem
Cevap sahibi+1 yılGozlerıne bakarak soylememelısın
Soran+1 yılyapicam bu isi
Cevap sahibi+1 yılYarın okul yokmu uyusana
Soran+1 yılla ben ünivrsiteliyim
+1 yılYalana gerek yok doğru neyse onu söylemek en iyisi en manktlısı çocuk senden küçük olsa 3 4 yaş ama senin yaşındayım dese bu ortaya çıksa ne düşünürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok bence oda fazla takmasın ilerde ömür olursa takacak neler görecek neler bu meselemi diyecek yani ergenlikten cıkması lazım
00 Yorumla
+1 yılKüçük bir yalanda olsa yapma bence sonradan ciddi bir şey döner ve öğrenirse daha kötü olur diye düşünüyorum
00 YorumlaSonra samimi olunca nolacak bişey olmaz utanma yaştan
06 Yorumla
Soran+1 yılutanma sebebim karşı tarafı biliyorum ilişki yönünde bi adım olmaz gerçek yaşımı söyleyşnc
Soran+1 yılişte ben ondan 10 ay büyüğüm ona 1 yaş küçük söylicem
Soran+1 yılvalla benim hayatımın aşkı o başkası ilgimi çekmiyıo
Yalanın beyazı bembesi olmaz, doğru olmayan her söz yalandır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıler ya da geç öğrenecek, saklamanın manası yok
015 Yorumla
Soran+1 yılöğrenemeyecek ki kimlikte 1 yaş büyük yazdırdılar derim erken başkadığım şçin
- +1 yıl
e devletten bi sorgulasa şak çıkar güncelleme tarihi ve kararı
Soran+1 yıle devkette de kimlik bilgileri yazıyo?
- +1 yıl
yaş değişimi olunca onun için ayrı bir bildirim yapılıyor sistemde
Soran+1 yılonu nasıl yapabilirim bilgin car mı
- +1 yıl
sistemde gizleme şansın yok, senin yerine hesaba giren olmazsa belli olmaz. ama ileride sigorta dökümü vs olursa ya da evlilik vs; o kararın duyulması muhtemel. çünkü kurumlar o kararı ekstra bilgi gibi ayrı dosyalıyor. muhakkak önüne gelir. kimse neden değiştirdin demez elbet ama değiştirilmiş diye dosyaya düşerler bilgi olarak.
bir çocuk için yaş değişimine gitme bence çok yanlış düşünüyorsun ve yanlış hareket ediyorsun. vazgeç bu fikirden. bırak kalsın. 1 yaş küçük olsan ne olacak büyük olsan ne olacak. seven insana bunlar bahane değil , sen de kendini bu şekilde kabul ettirmeye çalışma kendini ezdirirsin anca böyle. çocuk gider bir gün sen de ummadığın dertlerle baş başa kalırsın. ailenle vs görüş bunu çok resmiyet ortamı bişey olmadıkça böyle bir karar alman çok saçma olur. kimin neyin etkisinde kaldın bilmiyorum ama yaş değiştirmenin, anlattığın olay için değiştirmenin zerre mantısı yok
Soran+1 yılyok zaten yaş değiştirmem kalır o yaşım sadece ona küçük söylerim 1 yaş sonradan işte kimlikte büyük yazdırmışlar doğarken derim bunda sorun var mi zaten babam devlette calistigi icin yas buyutme seyinde sıkınyı yok ama erken baskattilar falan derim
- +1 yıl
çok saçma düşünce. çok da yanlış. cidden değmeyecek bir derdin içine atmaya çalışıyorsun kendini ne diyeyim
Soran+1 yılaslinda degmeyecek degil ileride gerceltem mutlu edecek biri beni
- +1 yıl
bilemezsin. bugün var yarın yok, çok güvenme çok risk alma
Soran+1 yılya 1 yas yalanim peki genelde cokk sorun yaratşr mi hani aileyle fakan konusurum durumu kimşige buyuk yazdirmislar cart curt derim de sorun olustuur mu
- +1 yıl
sorun etseler haklılar. ben istemezdim. istemsiz bir şüphe doğurur
Soran+1 yılama ogrenmeyecek iste
- +1 yıl
öğrenir. at fava bekle
sonra da niye sakladın diye sana yüklenecek sen de haklıyken haksız konumuna düşeceksin. sonrası olay nereye çekilirse artık
Soran+1 yılnerden ogrenecek?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalanın beyazı pembesi olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 yas vidden sorun olur mu ya
- +1 yıl
Yaşa çok takıntılı diyorsun. Böyle bir takıntı bile sorun zaten
Soran+1 yılbu yaşlarda gerçekten 1 yaşın bile önemi var hani ileriki zamanaltda takılmaz ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sal knk. keşke tüm sorunlarım bunun gibi olsa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylememeli h bir zaman.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. İlişkiye yalanla başlamak ne bilim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir yastan bir sey olmaz yalan soyle gitsin
00 Yorumla Erkeklerde yaş problemi olduğunu görmedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Doğruyu söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ihtiyac duymussun demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah başka dert vermesin a*k :D
13 Yorumla
Soran+1 yılvalla başka dertlerim de var bari aşktan gülelim çok öu
Cevap sahibi+1 yılinşallah aşktan yana güler yüzün kardeşim benim ilk göz ağrım evlendi 2 yıl önce şimdi ise boşandığını duyuyorum galiba kulağıma öyle birşeyler geldi benim aşktan yana yüzüm gülmedi bari senin gülsün
Soran+1 yılinşallah hepimizin yüzü güler
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılUlan ne garip iliskiler var ya
04 Yorumla
Soran+1 yılyeni nesil çok kötüü ayıpp
- +1 yıl
Terbiyesizlerrr
Soran+1 yılyalancı hepsi
- +1 yıl
Zalimleer
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyse onu de çünkü elbet doğrular çıkıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılya şey derim kimliğe büyük yazdırmışlar erken okuduğum için
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılneden olma
+1 yılGerçekler er ya da geç sonunda Ortaya çıkacaktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılnasil cikacak ki? kimlikte 1 yas buyuk yazdirdilar derim aralikta dogdugum icin de problem olmaz aileme fe anlatirim durumu
- +1 yıl
Sen başka konulardan bahsederken ortaya çıkabilir. durust olman en iyisi hem dürüstlüğü den dolayi seni özgüveni yüksek görür
Soran+1 yılhaklısın da bilmiyorum ya hani yaşımı söylersem bana arkadaş gözüyle bakar onu tanıyorum
- +1 yıl
O zman yaş farkını sakla sana iyice bağlandığında zaman geçince bir şekilde esprili bir anda laf arasında soyleviyer.
Soran+1 yılşuanlık aralık doğumluyum diyim sadece en mantıklısıno
+1 yılOlur 15 de
04 Yorumla
Soran+1 yılyahu dalga geçmeyin ya
- +1 yıl
tamam 16 dr
Soran+1 yıl12 diyim
- +1 yıl
Yokkk
Ne gerek var bunlara
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuk küçük seviyo ablacım
+1 yılOlmaz
028 Yorumla
Soran+1 yılheh iyii
- +1 yıl
Dur pardon olur yazacaktım ben onu. Gerçeği söyle tabiki yoksa ilişki daha olmadan güvenini kırarsın
Soran+1 yılbaşka yalanım olmaz ki kimlikte falan erken yazdırmışlar derim aile falan fikan girerse zaten onlar yaşımı bilmez
- +1 yıl
Bu saçma ki. O senin başka yalanın olmayacağını bilemez. Dürüstlük varken gerek yok böyle işlere. Sizin yaşlarınız kaç?
Soran+1 yılişte o bunun yalan olduğunu bilmeyecek
- +1 yıl
Niye bunu yapıyorsun? Bu seni psikolojini de etkiliyor umarım biliyorsun. Bunu bilmese başka zaman başka bir şey desen açığa çıkmayacak mı garantisi var mı?
Yaşlarınız kaç? Yaşları söylersen ona göre yorum yapacağım
Soran+1 yılaciga kolay kolay cikmaz kimlikte 1 yas buyuk yazdirdilar derim ben aralikta 20 olucam o 19 ama ben de diyorum ki aralikta. 19 olcam
- +1 yıl
Yaş farkınız neredeyse yok sen ondan büyüksün ve onunla aynı olmak istiyorsunn bir nevi bu bir sorun değil ki niye büyüttün anlamadım. Doğum yıllarınız bile aynı neredeyse
Soran+1 yılbüyüten ben değilim ki o küçük istiyo büyük olduğumu öğrenirse hani direkt kanka oluruz şimdi ufak şansımı da kaybederim
- +1 yıl
Olmazsınız o kadar sıkıntı etmez. Sende dert etme.
Bazı kızlar erkeğe bu kadar nasıl bağlanıyor anlamıyorum. Nasıl birisi kendisi
Soran+1 yılher manada ayniyiz ruh ikizi misali ayni memleketliyz ayni seyiz ama kendis zamaninda 2 ay buyuk bi kizi reddettigini soyledi cok hoslanmasina ragmen ben kucuk istiyorum diyp
- +1 yıl
İlginç. Ne diyim bilmiyorum ki psikolojiktir.
Sen neyinden etkilendin onun? Liseden mi tanışıyorsunuz
Soran+1 yılTaaa ortaokuldan beri ilgimi çekiyor farklı sınıflardaydık şu yakın oldupumuz zaman da dizi zevklerimiz hastalıjlarımız yaşadıklarımız hepsinin ayni olmasi beni daha cok ona bagladi
- +1 yıl
Vay be. Çok mu bir şey istemiştim 😕
Soran+1 yılen iyileri senin başına inşallahh
Soran+1 yılama şu yaş muhabbeti olmasa araya zerre yalan girmez de onu çok istiyorum mecburum bu beyaz mi siyah mi yalani soylemeye
- +1 yıl
Senin tercihin artık
Soran+1 yıloff umarim sonu kotu bitmez
- +1 yıl
Üniversitede misiniz şu an
Soran+1 yılevet aynı bölüm…
- +1 yıl
Yuh bu kadar mı denk gelir hangi bölüm?
Soran+1 yılhukuk
- +1 yıl
Vaybe
Soran+1 yılkaderim mi sence bu cocuk
- +1 yıl
Ben nereden bilebilirim 😅
Soran+1 yıldalgasina dedimm
- +1 yıl
Peki :D
- +1 yıl
Sorularıma bakar mısın
+1 yılSöyleyiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederizz
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBenim de başıma geldi doğruyu söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılben ama yalan söylemeye mecburdum
+1 yılIlerde zortlarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya zortlmam bi tanecik yalan ama sağlam yalan
Kaç yasındasın o kaç yasında
08 Yorumla
Soran+1 yılben aralıkta 20 olcam o ekimde daha 19 olucak
Soran+1 yılben takmadım o takar
Soran+1 yılcocuk kendinden kucuk istiyo yasimi 1 yas kucuk soylesem sorun olur öu
Soran+1 yıldurust olursam kanka olurum anca onunla
+1 yıl10 ay ne var be
01 Yorumla
Soran+1 yılya 1 yaş küçük söylemem sıkıntı olur mu zaten aralık doğumluyum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTek yaş mı problem
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi
- +1 yıl
Problem o mu sadece diye soruyorum bu nasıl bir cevap
Soran+1 yılyalan söylemeyi sevmem ama mecburum buna yani
Soran+1 yılevet tek yaş problem
+1 yılSaçmalama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yıldürüst ol
00 Yorumla
+1 yılne gerek vr
00 YorumlaGerek yok buna yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDertlere bakq
06 Yorumla- +1 yıl
Devlerin aşkı beyaz yalanlı olur ahshahdjs
Cevap sahibi+1 yılMax 6 ay sürecek 😂
Soran+1 yıltek derdim bu olsa keşke d
Soran+1 yılkaderim o cocuk benim..
Cevap sahibi+1 yıl@ceylinnnpozz_ bu yaşlarda toz pembe oluyonuz biraz büyüyünce akillanirsin bu saçma sözleri hatirlarsin
Soran+1 yılabicim inan valla toz oembe değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerek yok
00 Yorumla
+1 yılDaha çocuksunuz
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!