Benden yaşça küçük birine duygularımı söylemeli miyim?

Benim için çok önemli bi konu lütfen ciddiyetle cevap verin, sevdiğim biri var benden 5 yaş küçük, üstelik bizim eve hergün geliyor ve kardeşimin arkadaşı normalde beni görenler de 22 der küçük gösteriyorum çocuk beni yanlış anlamasın diye pek fazla samimiyete girmedim nede olsa zamanla olur bu samimiyet dedim 1 yıl oldu ama gittikçe mesafe araya girdi herkesle çok samimi ama bana karşı mesafeli bu durum canımı çok sıkıyor çünkü hergün görüyorum ve bu uzaklık beni geriyor rahatsız ediyor , duygularım çok yoğun artık araya kıskançlık arada nefret etme de girdi napacagim bilmiorum bende ona bi sıcak bi soğuk oluyorum çünkü artık sinir oluyorum elimde değil napabilirim bu durumda?

Güncellemeler
+1 yıl
Yine hüsran :( çocuğa açılmak istedim yapamadım ama duramadım da en son onun kendi ağzından birşeyler öğrenmek amacıyla farklı bi hesaptan yazdım güzel konuştu yani sorduklarıma da cevap verdi tam net olmasa da olduğu kadar işte ama en azından bana karşı bişey hissetmediğini öğrendim yaş farkını sorun ediyormuş bu arada ona yazan kişinin ben olduğunu bilmiyor ya da biliyor da olabilir ama böyle iyi oldu en azından ona açılıp herşeyi berbat edebilirdim ama şu an daha rahat hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Benden yaşça küçük , kardeşimin en yakın arkadaşına olan ilgimi sonunda ona söyledim sonuç ne olursa olsun söylemek istedimm bir gece attım mesajı ve sabah ondan cevap geldi
Benden yaşça küçük birine duygularımı söylemeli miyim?