Kendimden yaşça küçük birine aşığım yaşımdan dolayı söylemekten çekiniyorum ama sizce doğru olan nedir ne yapmalıyım?

28 yaşındayım. Sevgilim olmamıştı daha önce nasıl desem iş güç arkadaşlarla gezme filan derken hiç sevgilim olsun modlarına girmedim. Sırf sevgilim olsun diye de aramadım hiç. Evime dönerken yeni komşumuzun kızını gördüm aşık oldum ondan çok hoşlandım gözlerimi alamadım hatta. Sıcak kanlı biri iyi birine benziyor gözlemlediğim kadarıyla. Kız 17 yaşına girdi yeni. Bazen o kaç yaşında sen kaç yaşındasın diyorum kızıyorum kendime ama aklımdan çıkmıyor kız bir türlü. Bazen açılmak istiyorum ama yaş farkından dolayı beni yanlış anlar diye endişe ediyorum. Ailesine komşulara filan yayılabilir de söylerse yanlış anlaşılmak istemiyorum. Sırf bu yüzden içime atıyorum. Hislerim var ona karşı ama bilemiyorum nasıl olur nasıl ne yapmam lazım. Sizce doğru olan nedir ne yapmam gerekir?
Kendimden yaşça küçük birine aşığım yaşımdan dolayı söylemekten çekiniyorum ama sizce doğru olan nedir ne yapmalıyım?