Güncellemeler
2 ay
Bi tane zengin biri beni istedi benden 3 yaş büyüktü ama amcam gibi duruyordu iğrençti ya 😞 birax dertleşelim
Güncellemeler
2 ay
Sanırım açık olmadan bu dünyada hiçbir şey kazanamıycam. Açan boşuna mı açıyor erkek bulmak için açıyor işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kapalı olman hiç bir şeyi değiştirmezde hem yakışıklı hem zengin olacak sana da maddi destek olacak biri çoook zor çok
Niye çünkü Türkiye’deki erkeklerin hepsi tipsiz bunu biliyorsun o yüzden demi
sana tipi değil cebi önemli bazıları kızla beraber harcar bazılarıda kıza ekonomik yönden yardım eder ama genç yakışıklı birinden bunu çok bekleyemezsin
Zenginlik babadan gelir erkeğe.
babadan gelen dediğin kadar özgür kullanamaz zenginlik olgunluk demektir parayı kazanmak için hayatından fedakarlık eden olgunlaşmış demektir
Onun zenginliği defolsun ıyy onlar zengin felan olmaz babadan mirası olan zengin olur olgun diyince zaten kusasım geliyor🤮
sen değer görmeyi bilemezsinde neyse
Zengin dediğin kişi ayda en az 100 bin dolar kazanır. Sonradan kendi kazanan adamınsa aylık kazandığı Amerika’daki asgari ücrettir
zenginlik ne kadar kazanan değil parayı harcarken düşünmek zorunda olmayan demektir
Bi de o tiplerin içinde hep ego kompleks olur
sen hayatı çoluk çocukla oyalamaya devam et o dediğin şey hiiiiç olacak bir şey değil
sen haklısın tamam
"zengin sevgili" diye nitelendireceksen olmaz tabi evde kalabilirsin..
Ben her önüme gelene bakmıyorum kriterlerimde bi erkek olması için yazdım sadece zengin olması da yetmiyor
Sen niye çalışıp zengin olmuyorsun? Erkekler parmak şıklatmakla mı para kazanıyor?
Zengin zenginle beraber olur.
Erkek adam kadının parasını napsın?
Dertlesellm gzldn cık
Sen güncellememi okudun mu kendimden 3 yaş büyüğü istemedim yazıyor senin yaşına bak
Sana talibim demedim ya dertleslm dedim hshshs