Kafama göre çıkmadı biri karşıma. Yaşındaki erkekler daha küçük yaşta birini mi tercih eder
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOlaya gelen açıdan bakalım Yani evlilik aslında şu an gerçekten çok Elzem bir ihtiyaç değil insanlara sorduğun zaman Artık evlenmek istemiyor Çünkü hayat şartları ortada insanların Kafa yapısı ortada yani bence benim fikrimi soruyorsan ben de zaten 26 yaşından sonra bu işleri bıraktım Çünkü etrafta birincisi düzgün insan yok güvenilir insanı ikincisi yaşam koşulları derken Artık insanlar Maalesef ki Bekarlığa doğru itildi işte hal Böyle olunca da artık Bekarlık Bence şu anda her ne kadar bazı dezavantajları olsa bile çok avantajli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe guzel yazmissin kafana gore biri cikmadi karsina aynen kafana gore birini bulman cok onemli oncelikle yatakta isteyecegin biri olmali en az onun kadar onemli 50 yasindan sonra beraber zaman gecirebilecegin eglenecegin biri olmali geri kalan hersey bu hayatta sana eziyet olur yasamaktan zevk alan ve aldiran birini bulmani tavsiye ederim dersenki bulamiyorum o zaman bende su cumleyi kurarim hep ayni yerde ve zamanda arayarak farkli birsey bulamazsin bilmem anlatabildimmi sorunun cevabina gelince bu biraz seninle ve partnerinle alakali goreceli bir durum kimi erkekler icin genc bayanlar rahat yonetmek icin kimi erkekler icinde olgun bayanlar yonetilmek icin bilmem anlatabildimmi
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle iste de karşıma çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılAyni yerde ve ayni ortamlarda arayarak bulamazsın ilgi alanlarinin etkinliklerine katil
farkli arkadas gruplari edinmeyi dene ozellikle universitede klupler vardi bu tarz yeni yerler kesfet
Ben gencken dans derslerine katiliyordum dagcilik klupleri ile gezilere gidiyordum ornek olarak
Mesleginle alakali egtimlere katil ne bileyim rutin hayatinin disina cik imkanlar dahilinde tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih meselesi değişkenlik gösterir hani küçük yaşta olup anlayışlı olgunumsu bir kız ise onu tercih edebilir ama kafa dengi uyumu senle ise seni beğenmiş ise seni tercih edebilir şimdiki nesil genç kızlar çok ergen oldukları için biraz olgunluk istiyor erkek tarafı dediğim gibi sen ona takılma 29 yaşındayım bende evlenecek aday bulmaya çalışıyorum ama kızlara kendimizi beğendiremiyoruz özellikle Türk kızları bilmiyorum Pakistan'a evlenip gidenler ile dolu göçmen ile evleniyorlar bizleri tercih etmiyorlar her kız için söylemiyorum da bu gidişle artık bende yurt dışına doğru açılacağım
05 Yorumla- +1 yıl
Kanka arkadaşlık sitelerini dene ben orada tanıştım ve gayet düzgün yolunda giden bi ilişkim var allaha şükür. Siteleri normalde herkes küçük görür buna Bende dahil ama Sanırım amaç doğrultusunda kullanıldığında yâda dikkat edildiğinde güzel sonuç verebiliyo. Tavsiye ederim üstelik bedava yani para harcamanıza ordan oraya kosturmanıza gerekte yok 😉😊
Soran+1 yılAdı ne sitenin
- +1 yıl
Valla adı / gönülden sevenler. orada istediğin aradigin özellikleri yazıyosun karşı tarafta doğru yazdıysa eşleşme gibi şeyler oluyo. Abaza da var onları da engelleyebilirsin ben öyle yapmıştım
Cevap sahibi+1 yıl@Busebozkurttttttt teşekkür ederim Bi deneyeyim bende o siteyi
- +1 yıl
Dene valla. Bu arada hani şunu da belirtiyim karşımdaki kişiyle birebir görüştüm de nasıl tanıstıysam real de de aynı 😁😂 no fark
+1 yılBence yaşın iyi evlenmek için geç kalmadın ama yaşam biçimin nasıl ve sosyal aktiviten ortamın nasıl bunlar bu konuda da çok önemli etken mesela evden hiç çıkmayıp sosyalleşmeyip yeni insanlar tanımıyorsan birini hayatına almanda zor olacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani değişiyor sosyallessemde karşıma doğru düzgün insanlar çıkmıyor. Ya evliler ya sevgilileri var ya da günübirlik cinsellik takılıyorlar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim daha sevgilim bile olmadı hayır evde kalmadınız
00 Yorumla
+1 yılKişiler yaşından küçükleri tercih etme nedenlerinden biri tercübesizliğini gizleyebilmeleridir diğeri gençlik psikolojisi.. öyle birileriyle hayat ve ömür geçmez yıpranırsın her yaşın ayrı bir tatlılığı vardır.. sağlıklı oldukdan sürece..
Şu hayatta kucağında uyuyabileceğin ve ruhunu okşayan bir hayat arkadaşın var ise gerisi boş gelir geçer
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Ruh ikizi kimyasını yakayamazsan evlensende hayatın bekar hayatı gibi geçer hayattaki enerjin düşer yaşama bağlılığın azalır.. hastalıklara açık hale gelirsin boşuna dememişler mutluluk herşeyin ilacıdır...
Soran+1 yılRuh ikizi mi buldum da o beni sevmedi :(
- +1 yıl
Inşallah daha iyisi nasip olur sana.. varsa nasibinde mutlaka bulursun..
Hanım efendi daha 26 yaşındasınız ömrümüzün en güzel zamanları evde falan kalmadınız. Ben evde kaldım diyebilirim ama sizin karşınıza iyi birileri mutlaka çıkar. Hayır her erkek daha küçük tercih etme. Yani ben biraz çocuk istediğimden dolayı genç biri olsa iyi olur diye düşünüyorum. Ancak e yaşımda ortada dolayısıyla Buda karşı tarafa haksızlık olur. Dolayısıyla artık pek o konulara girmiyorum. Ama siz daha gençsiniz ve karşınıza iyi bir insan çıkacaktır 👍🙂
00 Yorumla
+1 yılBırak kızım ne evlenmesi ya? Düne kadar evlenmek için canımı ortaya koyardım. Şu an hiç bir erkek beni evlenmeye ikna edemez.
Kişilikle ilgisi olmadan, bütün erkekler aynı. Hepsinden uzak durun. Takılın, gönül eğlendirin, parasını yeyin, şutlayın. Bunlara sevgi vermek, evlilik düşünmek falan size zarar.015 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bi öfke ya
- +1 yıl
@egeli_murat09 niye? Doğrular bunlar?
Neymiş efendim özgürlüğünden vazgeçemezlermiş, evlenmeye hazır değillermiş. Hangi kadından duydunuz bu sözleri? Hiç. - +1 yıl
Bunu 10 kişiden de yüz kişiden de duysanız çok yanlış bi yorum. Özellikle parasını yiyin demeniz inanılır gibi değil :(
- +1 yıl
@egeli_murat09 evet yesinler. Size bu yakışır.
Bugüne kadar hiç bir erkeğin parasını yemedim hatta onlar benim paramı yedi. Ama şimdi ben onlarınkini yicem. Hak ettiğiniz budur. - +1 yıl
Sen uykunu alamadın galiba ya da kahvaltı yapmadın biraz sakinleş gene yaz. Senin güzel düşüncelerinde var belli 😊
- +1 yıl
Evet katılıyorum çok sevdim çok aşık oldum evlenmek istedim ama erkek arkadasim evlenmek istemediğini ozgurlugunden vazgecemeyecegini söyledi bu yüzden kimseye güven kalmadı artik
- +1 yıl
@egeli_murat09 yok güzel düşüncem falan.
Erkekler bundan sonra benim için obje, cüzdan bundan ötesi asla olamazlar. - +1 yıl
@zeynep1056 evlilik nasip değilmiş demekki o kişiyle zamanı var galiba
- +1 yıl
@egeli_murat09 Bende ayrildim
- +1 yıl
@zeynep1056 güvenme zaten kanka. Hiç birinden adam olmaz. Adamlar askere gitmiyor. Ülkesini korumayan adamın sana ne faydası olucak?
- +1 yıl
Vardır vardır senin kimsenin parasına ihtiyacın yok
- +1 yıl
@egeli_murat09 of kes, kaybol
- +1 yıl
@zeynep1056 olabilir nornal bi durum öfkeniz zamanla geçecektir
- +1 yıl
Ben herşeye tahammül ederim edepsizlige saygısızlığa etmem senin dilini ense kökünden sökerim şıklık
- +1 yıl
@egeli_murat09 sana tahammül et diyen oldu bu dırzo? Ben mi senin görüşüne yanıt verdim? Sen bana yazdın. Yazmasaydin? Kaybol
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 24üm bekarim hic sallamıyorum evliliği. Bir hataya düşüp sırf evlenmek icin evlenme bence. Benim tanıdığım 20sinde evlenmiş kocasi aldattı 3 çocuğu var aklım olsa 30dan önce evlenmezdim diyor. Şöyle kafanin uyduğu gezip tozabilecegin arkadas gibi olabildigin birini bulmadan evlenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında tam da evlenilecek yaştasınız.25 yaş altını buna yeteri kadar hazır bulmuyorum. Üzülmeniz ve endişe etmeniz için hiç bir sebep yok...
10 Yorumla Kalabilirsin. Gençlik ve güzellik dışında kadının silahı yoktur. Sağlıklı doğurganlık çağını geçiren kadını aile kuracak erkekler seçmez. Adamlar 50sinde de aile kurmak istese genç kadın alıyor. Milfler sadece abazaların seks oyuncağı oluyor.
00 YorumlaBen varım 26 yaşındayım seninle tanışmak istiyorum
Ben artık ciddi ilişki isteyen bir kız istiyorum
Seni tanımak istiyorum
Bana bir şans verir misin03 Yorumla
Soran+1 yılOlur gizliden çik bakalım
+1 yılBende 24 um evlilik umrumda değil ama ben güzelim çirkinsen yaşlı da olsa bulursun ben genç erkekte buluyorum evde kaldım durumlarını kafaya takanlar genelde çirkin oluyor yaşça büyük erkekler talip olur sana da takma
01 Yorumla- +1 yıl
delıkli taş yerde kalmaz alıcısı cıkar yanı
+1 yılkimse evde kalmaz rahat ol. günü saati gelince yaşarsın kaderini. ama kaderini çizmek de senin elinde. doğruyu seç. bizde 37 yaşındayız daha kısmet olmadı diyoruz bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yani çevremdeki herkesle yaşıtız ve hepimiz bekarız maalesef aklı çalışan insanların kaderi bu sanırım hahah
08 Yorumla
Soran+1 yılNerelisin
Soran+1 yılBirini bana ayarlarsin diye dedim de uzaksın hddfh
Soran+1 yılYakında bende geliyorum o taraflara var mı evlnmek isteyen
- +1 yıl
eskısehırde kamuda muhendısım yasım 32 bı konusalım mı evlılık ıstıyorum
- +1 yıl
@serkan26es kendi cevabında yazsan ya benim cevabımda niye yazıyorsun brom
Ben kendimden büyük kadınla evlenmek isterim z kuşağı slakkkks evde kalmazsın korkma hiç bişey için geç değil
00 Yorumla
+1 yılTürkiye coğrafyasında yaşayan tek hücreliler sayesinde 50 yaşına gelsen bile talip çıkar merak etme 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın geçmiş falan değil aksine şimdiden sonra tam sırası bence. Birini bulup tanıyıp evliliğe karar verene kadar anca olur. 30 a kadar yolu var. Evliliğin yaşı olmaz gerçi ama geç kalınmış olması için 30 üzeri olmak gerek bence
00 Yorumla
+1 yılBu sorular ne kadar saçma sorular... Kadın mal değildir. Onun bir ruhu vardır. Ve kısmet diye bir olgu vardır yaşa zamana bakmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende erkelerin kafasina gore degilmisinki evlenmemissin artik erkekler kolay kolay evlilik dusunmuyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle daha küçük yaş tercih ediyoruz evet. Ama 26 yaş evde kaldım demek için erken henüz
05 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında max
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir. Erkek 25 se 2-3 der 30sa 5-6 olabilir der 35olunca 10a kadar çıkar. Yaş ilerledikçe makas açılıyor yani
- +1 yıl
Bende yaşlı istemiyorum 29 yaşında biriyle konuşuyorum ben 24 um ama evlenmek istesem yaşıt ya da max 3 yaş büyük isterim güzel kadın kaç yaşında olursa olsun bulur
- +1 yıl
30 yaş adam teklif etsin de rezil edeyim onu
- +1 yıl
Sırf senle aynı görüşe sahip değil diye birini rezil etme hakkına sahip olduğunu mu sanıyorsun? Kimsenin tanışmadan sevgili olmadan evlen benle diyeceği falanda yok baya hayalperest bi insansın sanırım. Güzellik yakışıklılık insanı daha kısmetli yapmaz. Ergen düşüncelerinden kurtulmaya bak bir an önce
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir şey anlaştığı kişilerle de daha evlenirsin gençsin
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm sen kaçsın
- +1 yıl
25
Soran+1 yılVar mı hayatında biri
- +1 yıl
Yok maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evde kalmak diye bir şey yok. Elbet kafana göresini de bulursun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı benim gibi durumun.. ama inan kovaladikca kaçıyor bu sistem ve akışta her şey.. dert etme kendine sadece Allah'a temiz dualar et bu kadar.. ne kadar yirtindiysam o kadar ki olmadı, inan...
00 Yorumla5 sene daha evelenmessen 40 yaşında birine kalırsın 🤷♂️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. geciktikçe daha yaşlı erkeklerle evlenmek zorunda kalıırsn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok canım neden evde kalasın sabret zamanı gelince olacaktır
00 Yorumla
+1 yılSen bundan sonra sana 5 yaş küçük genç erkekler bakacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/RVuwjn6N4WQBelli bir derece fikir verir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzet geçer misin çok uzun
Cevap sahibi+1 yılCinsel pazar değeri (sadece cinsellik değil yanlış anlaşılmasın) her iki cinsin etkileyicilik yaydığı enerji en çok değerli olduğu yaş vs bunların ortaya konması Özetle kadınlar 20-23 yaşında en yüksek değerini sergiler Erkekde sonradan kendini inşa eden bir canlı olduğun 35-38 yaşlarında cekiciliğinin zirvesini görür. Tabi her iki tarafda Kendine bakmayıp gobek salmadıysa Şimdi her yaşta erkek bulursun ama 28-30 dan sonra aradığın mükemmel erkeği bulma şansın azalacaktır. Örneklerinide görüyoruz. Bazı Kadınlar 30 larında nerde o yakışıklı erkekler felan diyor mesela görüyoruz Değerinin zirvesi yaşında olan erkek Genç kız arar
Soran+1 yılYaşımı soylemessm olmaz mı ya minyonum zaten
Cevap sahibi+1 yıl26 ya gireceksin henuz bişi kaybetmiş değilsin ama derler yani kızlar hissediyormuş 30 lara doğru biyolojik saat uyarıyor yumurtalar omlet olcak evlilik yap diye tabi bir durtu olarak Dediğim gibi henuz geç değil 30 larda yine bulursun erkek ama çoğu çar çöp olur
+1 yılBende 26 yaşına gireceğim evlenmek istiyorum ama doğru düzgün insan kalmadi
00 Yorumla
+1 yılHayır evlilik için geç bir yaş değil kimse evde kalmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmaya ramak kalmış yaşıtların ile evlenmen düşük bir ihtimal artık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Bakımsız biriysen bakım yaptır. Estetik yaptır vs vs
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz 30 35 yaslarinda erkekler icin cok cazipsin
00 Yorumla
+1 yılKalmazsın bişey olmaz, kafana göre biri çıkar elbet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bulursun umarım.
Umarım bende bulurum :/
00 YorumlaBu kadar takılmayın evlenmeye ya. Hayatta daha büyük amaçlarınız yok mu gerçekten?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayır sen evde kalmadın evde kalan benim 33 yaşındayım daha hiç sevgilim bile olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafana göre nasıl birisi peki anlatir misin bi kac maddeyle?
014 Yorumla
Soran+1 yılKariyer olsun zeki ve komik anlayan birisi
Cevap sahibi+1 yılBu kadar yani, peki senin kariyerin var mi zeki misin ve ayni zamanda komik birisi misin?
Soran+1 yıl
Evet çok komik değilim duruma göre değişir
Cevap sahibi+1 yılKomik olmadığını halde komik birisini istemek fazla bencilce değil mi?
Soran+1 yılÜşengeç ve ilgiyi cok seviyorum bunu karşılayabilecek biri olması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılİğrendim senden
Cevap sahibi+1 yılKim baksin ki sana yani? Haklilar demek
Soran+1 yılNeden igrendin
Cevap sahibi+1 yılHem üşengeç birisin hem komik degilsin ama bunlarin hepsini karşıdan isteyen bencil de birisin.
Soran+1 yılZıt kutuplar birbirini çeker
Cevap sahibi+1 yılSen s@lak misin? Üşengeç oldugundan bahsediyorsun kafan mi iyi senin? Ne zit kutupu mk ahaha komik misiniz ya hu siz o dedigin insanin farkli yonleriyle alakali bir durum ayrica adam enerjik ise sen usengec isen cook beklersin o kisinin sana sabirli olmasini. Fazla film izlemişsin. Belli ki akilsiz birisin belli neden ortada kaldigin. Ben de olsam ben de almam seni
Soran+1 yılSen niye bu kadar yükseldin
Cevap sahibi+1 yılBak kiziyorum sizin gibi cahillere çünkü mk. Bencil ve cahilsiniz bu kadar net ya net
Soran+1 yılNe alaka be
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Amaç mutlu olmaksa bunu evlilik üzerine kurgulama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 26 yaşına gircem ve aynı senin gibiyim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam 27 yaşında evlendi ve hemen çocuğu oldu. Hiç bir şey için geç değil
01 Yorumla- +1 yıl
40 da olan var
+1 yılEvlenen evde kalıyor abicim hiç gerek yok hayatın tadını çıkar kariyer yap para kazan gez toz takıl yat iç yat oh mis dertsiz tasasız yaaaa ne kadar güzelllll 😻
00 Yorumla
+1 yılBen 30 kadar bakir kaldım 30 da evlendim 3 ay oldu evleneli biz halen daha bsey yapamadık aşırı sinir bozucu olmaya başladı
04 Yorumla
Soran+1 yılNerelisin
Soran+1 yılNiye sinir bozucu ki
- +1 yıl
Ankara
- +1 yıl
Niyesi mi var alamıyor içine
evde kalmak ne yaa. Cikar birisi karşına tek sen bu durumda değilsin evleneme yaşı geçmiş birsuru erkek var
10 Yorumla
+1 yılKuzenim 38 yasinda evlendi çok güzel biri. Esi de 40 yaşındaydı 4 yasinda çocukları var. Dalyan gibi yakışıklı eşi hem de memur
01 Yorumla- +1 yıl
gozun kalmıs gıbı
+1 yılNasip kısmet sonuçta olurda kısmet çıkarsa da bı düşün kendini nimetten sayma bayata çıkarsın yoksa 🙃
00 YorumlaBende 26 olacagim ve evlenmedim.
Evde kalmismiyim sence?00 YorumlaEvlenme yaşı 30 oldu diyebilirim. Normal yani yaşın
00 Yorumla
+1 yıl30 dan büyük erkeklere bakmalısın dicem de , sen şimdi onlara amca dersin,
00 Yorumla
+1 yılBende bekarim bende bulamadım anlaştığım birini
00 Yorumla
+1 yılDert etme bu kadar sen de yaşça büyük birilerini bulursun, mesela ben gibi 32 yaşında birini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasip nerdeyse gelir bulur. Dua et, Rabbine anlat. Rabbim bana gölümün seveceği hayirli olani nasip et de
00 YorumlaBen 27 yim bende bulamadım koskaca İstanbul'da
015 Yorumla
Soran+1 yılTatlısin oysaki neden bulamadin
Soran+1 yılNe iş yapiyosun ki ve burcun ne
Soran+1 yılÖyleyse kızların yapışması gerekiyordu
Soran+1 yılOlgun mu seviyorsun
Soran+1 yılAynı yaşta birini tercih eder miydin
Soran+1 yılÇok seviyorum o yüzden birini sevdim mi tam seviyorum karşımdaki bunu kaldırmıyor
Soran+1 yılmaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip ne yapacaksın bee hayatını yaşa boş ver
04 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar be insan yol arkadaşını istiyor
- +1 yıl
Evlilik çok sıkıcı hiç tavsiye etmiyorum 😂
Soran+1 yılEvli misin
- +1 yıl
Evet maalesef 😕
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyok ya 40 a kadar korkma
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye 40
- +1 yıl
çevremde çok var 30 larının ikinci yarısında evlenen sorunsuz çoluğu çocuğu olup mutlu olan
Soran+1 yılSen nerelisin ki
- +1 yıl
Trakya
Soran+1 yılFarklı kültür
- +1 yıl
Haklısın doğuda daha zor olabilir böyle şeyler
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. 34 yaşıma gireceğim bu ay evde kalmadım 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılAhah
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenecek erkek yok çünkü .
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılHala geç değil bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet nafaka alamazsın
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama daha gençsin
00 Yorumla
+1 yılKader kısmet bilmezsin hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılAaa ben de birini bulamadım gel evlenelim☺️🤣🤣🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri