Aynen öyle. Yani aslında karşıdaki insana göre değişen bir durum aslında bu. Karşımdaki insan bana nasıl ise benimde ona karşı olur diye düşünüyorum ben.
Aynen benimde genelde bela olduğum noktalar falan olur ama bazen şans olarakta sayarım karşımdaki insan için. İyi bir insanım o yüzden daha çok şans olarak sayılırım.
Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum. Benimle olan insan bence kendini şanslı olarak görsün. Çünkü çok iyidir huyum suyum asla ona karşı bir yamuğum olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şans tabi ki de ama ben daha şanslı olurdum sevgilim olacağı için..
Bana yaklaşımına ve aramızdaki ilişki derinliğine göre değişir. Bela da olabilirim deva da, lütuf da olabilirim lanet de.
Aynen öyle. Yani aslında karşıdaki insana göre değişen bir durum aslında bu. Karşımdaki insan bana nasıl ise benimde ona karşı olur diye düşünüyorum ben.
Bela olduğum noktalar da vardır ama çoğunluk şans :)
Aynen benimde genelde bela olduğum noktalar falan olur ama bazen şans olarakta sayarım karşımdaki insan için. İyi bir insanım o yüzden daha çok şans olarak sayılırım.
Daha cok şansliyim diye dusunuyorum
Ve oda benim icin ayni sekilde hayatima kalbime gelen en güzel şansmucizemm💟
Ben büyük şansım. Aldatmam, orgazm etmeyi ihmal etmem, sesim güzel, kibarım zevkliyim, duygularımı saklamam taktik yapmam vs.
Şansım benim gibisini bulmak kolay değil bulan başına taç etsin 😀
Arada bela olsam da (tatlı bela 😂) çoğunlukla şansım
öyle bi şansım ki bi tadımı alan bi daha bırakamıyor
belalı şansım dikenli gülüm 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
olursa sorarım🤔 ödülsün demezse başına bela alır🤔😂
Şanslı olur benim gibi birini bulmuş daha ne istiyor
Tamamen şansım
Bunu sevgilim olunca ona sormak gerekir
Şansı olmayacağım kesin.
Çok şanslı değil çünkü olmuycam
Şansım
Ne kadar güzel. O zaman sizinle olan insan bu konuda şanslı olacak diye düşünüyorum ben. Benimle olan insana hem şans olurum hemde bela.
Ona da tatlı bela denir 😅
Bence şansım.
Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum. Benimle olan insan bence kendini şanslı olarak görsün. Çünkü çok iyidir huyum suyum asla ona karşı bir yamuğum olmaz.
Şans tabi ki
Sadığımdır
Bence çok şansım 😀
Aynen bende şans olarak düşünüyorum kendimi. Her konuda huyumun güzel olduğunu düşünüyorum ben. O yüzden benimle olan şanslı diye düşünüyorum.
Belayım
Duygu problemleri var bende
İkiside
Belayım
Şans mı bela olduktan sonra belli olur
Şans olurum bence.
Şansım
Sans...
Artık bela gibi
Belaa
Cinsel açıdan bela diper konularda şans