Evli bir erkek sosyal medyada erkeklerle arkadaşlık kurduğu gibi kadınlarla arkadaşlık kuramaz mı?

Burada bir çok kadın bir çok erkek evli ama bir çoğu yalan konuşuyor bekar olduğunu mutsuz olduğunu söylüyor ben de evliyim medeni bir birlikteliğim var resmi olarak bir eşim var çocuklarım var fakat ben sohbet etmeyi seviyorum muhabbet etmeyi seviyorum hiç kimseye özelden alabildiğince rahatsız etmiyorum yaptığımın doğru olduğunu da düşünmüyorum yanlışta olabilir fakat bu doğru ya da yanlış beni bağlıyor benim iletişim kurduğum insanlar ya da konuştuğum insanlarla Gelecek konuşmuyorum insanlara dürüst olmak yanlış bir davranış mıdır yalan konuşup sanal bir şeyler yaşamak yerine dürüst olup reelde bir çay bardak çay içmeyi ben tercih ederim bu söylediklerimle ilgili linç de edilebilirim çok önemli değil herkes kendi fikrini beyan eder ben dürüstlük abidesiyim diye bir iddiam da yok Herkese ben kendi durumumu söylüyorum benimle iletişim kuran arkadaşlığı sürdüren insanları başımın üstünde taşırım arkadaşça dostça elimden geldiği kadar yardımcı olurum bu durumdan dolayı görüşmek istemeyen insana da sırf görüşelim diye de yalan konuşmam görüş ellerinde görüşme yeniden de Allah razı olsun
Güncellemeler
+1 yıl
Soru açık günlük sıradan hayatta çalıştığınız iş yerinde okulda vs yerde yaptığınız arkadaşlıkla sosyal medyada yaptığınız arkadaşlık arasında ne fark var konuyu saptırmadan Eyüp bükmeden düzgün yapılan arkadaşlıktan bahsediyorum
Evli bir erkek sosyal medyada erkeklerle arkadaşlık kurduğu gibi kadınlarla arkadaşlık kuramaz mı?