Kadınlar tanışmadığı, ortak arkadaşları olmadığı bir erkeği neden sosyal medyada takip eder ama mesajlaşmak tanışmak istemez?

6-7 ay kadar önce Instagram'da hiç ortak arkadaşımız olmadığı, tanışmadığımız halde takipleştiğim kadınlar oldu. Kimisine ben beğenip istek attım kimisi bana. Sonraki süreçte çok yoğundum, aylarca ne ben mesaj attım ne onlar. Bu kişilerden kimisi beni yakın arkadaş listesine aldı, kimisinin hesabı gizli 200 kişi takip ediyor hep yakın çevresi, orada hiç tanımadığı tek erkek benim...

Bu kişilerle doğru zamanı bekleyip tanışmak için storylerine konuşma başlatıcı mesajlar attığımda ya gönderildi olarak kalıp cevap alamıyorum ki görüyorlar ya da tek cümle bir şey yazıp sonraki sorularım/mesajlarım cevapsız bırakılıyor.

Anlamıyorum tam olarak diyelim ki fiziksel olarak çekici bulunuyorlar, o zaman hiç tanımadığı, ortak arkadaşı bile olmadığı erkekle neden takipleşiyor? Neden kapalı hesabında tanımadığı tek adamı takip etmeye devam ediyor? Neden yakın arkadaş listendeyim? Bu bahsettiğim bir kişi de değil üç ayrı kişi. Sevgilileri var desek fotoğrafları yok, o tarz paylaşımları yok. O zaman sorun ne? Neden böyle bir şey yaşanıyor?

Kadınlar tanışmadığı, ortak arkadaşları olmadığı bir erkeği neden sosyal medyada takip eder ama mesajlaşmak tanışmak istemez?