#Sevgilinizle/eşinizle hiç çekinmeden dertleşebilmeniz aşkınızı daha fazla besler mi, yoksa insan sevgilisiyle/ eşiyle sadece eğlenceli konularda mı konuşursa makbul olur?
Evet tabii ki de güçlendirir. sonuç olarak eşim ya da sevgilime her şeyi çekinmeden anlatabilirim.. çünkü o benim her şeyim olur aramızda sır ya da gizli şeyler de olmaz doğal olarak. yanı şekilde onun da bana her şeyi anlatmasını isterdim 🍀
Eğer bir sorunum olursa günün hangi vakti olursa olsun bunu ona anlatabilmeliyim. Sadece kuru bir anlatım da olmamalı, bir şey anlattığın zaman gözlerinde gerçekten dinlediğine dair ışığı görebilmeliyim. Bazen alından bir öpücüğün her türlü öpücükten daha değerli olduğunu kavrayabilendir. Her sabah eve rengarenk taptaze çiçekler yollasın.
Elbette güçlendirir. Ortak paylaşım alanları iyi gelir her zaman. Birlikte gülebilmek çok güzel olsa da her şeyini paylaşabileceğine emin olunan o güven bağı, anlayış da olmalı mutlaka. Bir bütün olmadığı sürece ortada güzel bir birliktelik var demek zor bana göre.
Evet hemde cok guzel bir sekilde güclendiriyor Her zaman bir sevgide dürüst olmak önemlidir bir insan simdiden nasil başlarsa öylede evlendikten sonra devam eder Bir aşkin temelini saglam yapan dürüst olmaktir her zaman
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizle/ eşinizle hiç çekinmeden dertleşebilmeniz, dert ve çözüm ortağı olabilmeniz sizce aşkınızı da güçlendirir mi?