Sevgilim yeni bir işe başladı ve etrafındaki kadınlar hoşuma gitmiyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşım maddi problemler nedeniyle ikinci bir işe başladı. Bir kafede çalışıyor. Orada bulunanlar en başında hoşuma gitmemişti fakat ilk zamanlarda dile getirmedim. Fakat gün geçtikçe aralarından biri daha gıcık gelmeye başladı. Öncelikle bana kafeye geldiğim için laf sokmaya başladı. Sonra bu durum ilerledi. Siparişimi almamaya, masama dik dik bakmaya başladı. Erkek arkadaşıma samimi davranmaya çalışıyor. Önce ''... bey'' diye başlayan muhabbet yalnızca isme sonrasında ismin kısaltmasına dönüştü. Örneğin berkcan yerine berk (ismi berkcan değil). Ben de bir kadının zaafı neyse ona oynadım. Tatlı kek vs yapıp sürekli iş yerine götürdüm böylece diğer çalışanlar beni sevdi. Fakat bu kadın inadına sevgilime yakın davranıp bana gıcık davranmaya devam ediyor. Sevgilimle kaç kez bu konuyu konuştum. Tensel bir temas yok ama bu konuda ilerlemesinden şüphe duyuyorum ve korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Burada üniversite okuyorum. Sırf bu durum nedeniyle birkaç günlüğüne ailemin yanına mı gitsem? Beraber yaşıyoruz sevgilimle. Bu durumda bırakıp gitmek onu nasıl etkiler bilmiyorum. Bacılarım bana öneriyle gelin lütfen.

Sevgilim yeni bir işe başladı ve etrafındaki kadınlar hoşuma gitmiyor. Ne yapmalıyım?