- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven adam aldatmıyor, sen evlenmiş bile olsan gerekirse 15 tane çocuğunda olsa gel kabul ederim diyip hayatına yıllardır bir başka kadın almayan adamda gördüm ben..
İlişkisi varken, evliyken aldatan şahsiyetsizde tanıdım. Allah helal süt emmiş vicdanlı erkeklerle karşılaştırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin bende öyle çok lanet bir insanla karşılaştım evlendi gitti hala hayatımdan çıkmıyor bıktım 😞
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle savunmuyorum ama bazen şüphe ediyorum. Çünkü aldattığı kadınlara laf da ettirmiyor kendi edip, aldatan erkekler. Hatta kıyas bile yapıyorlar aldattığı kadını. Onu övüp diğer kadını yeriyorlar. Diğer kadın laf etse ağzını açtırmıyorlar. Erkekler, tuhaf varlıklar. Ben umudu kestim. Erkeksiz hayat mis gibi. Aklı olan sevgili yapmaz.
31 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır asla sevemez aldatan bir insan hiçbir kadını veya erkeği. Aldatan bir insanın ben tek bir kadına veya erkeğe hayatı boyunca bağlı kalacağına bile inanmıyorum. O yüzden aldatan bir insan bence sevgi anlamında kimseyi sevemez. Eğer gerçekten birini seven biri olsaydı bu kişi aldatmak aklının ucundan bile geçmezdi diye düşünüyorum ben.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatım sence sevse aldatır mı?
Yani sevdiğinden başkasını gözü görürmü...
Şahsen ben birinden hoşlanınca bile şögle bi topluluk var o aralarında ışık saçıyor geriye kalan karanlık birer gölge ve ben onu o gölge de hissedebiliyorum... Diğerleri sadece birer gölgeye dönüşüyor mesela aldatmayı boş ver, adam olan yapmaz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmez
10 Yorumla
+1 yılSevmezler ama erkekler kurulu var olan düzenlerini de bozmak istemezler.. aldatacak kadar yürek yemişlerdir ama evliliklerini de sonlandıracak yürekleri yoktur.. her baba yiğidin harcı değildir bir kadın sevmek
42 Yorumla
Soran+1 yıl@Maritimo cinsel birliktelik değil ya sevgili üstüne sevgili yapan evliyken o kızı arayan üstelk sadece duygusal ilişki cinsel birliktelik yaşanmamış
Aynen sever öyle sever ki senin için ölür hatta 🤦♂️🙄 dalga mı geçiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayır. bir kere aldatan daha önce de aldatmıştır daha sonra da aldatacaktır. aldatmak bir karakter yoksunluğudur.
kadını için de erkeği için de geçerlidir.
14 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaya rağmen evli kalmaları insan olan yapamazki nasıl olabilir bu😞
- +1 yıl
bu biraz toplumsal ve karışık bir konu. dilersen uzun uzun detaylandırabilirim ancak genel taslak halinde şöyle söyleyeyim ; evlendikten sonra aldatılmasına göz yuman çok fazla çift var. burada çocuk durumu, aile baskısı, toplum baskısı ve sokakta kalırım korkusu da mevcut. bana sorarsan her türlü senaryoda büyük bir travma. yani ben sevgilim dediğin insan tarafından acımasızca aldatıldım o bile bana çok koydu , hadi öyle ya da böyle geçer yoluma bakarım derim ama evliyken böyle bir şey olsa cidden hayatımı sıfırlardı sanırım. allah düşmanımın başına vermesin derim, aldatılmak gerçekten çok ağır bir yara.
buradan tüm aldatanların gün yüzü görmemesi dileğiyle diye bi mesaj yollayayayım tüm evrene
Soran+1 yılGerçekten haklisin kimseye anlatamiyorum ama cok lanet bir insanla karsilastim tanidim her türlü halti yiyor ama tık yok insanlığın kitabına aykiri bu ya nasil nasil demekten çok yoruldum kaldiramiyorum ama onlara hiçbirsey olmuyor😞😞
- +1 yıl
hayatta bazı üzüntüler maalesef tek taraflı. bir günahı kapatmak için daha büyük bir günaha imza atmak da doğru değil. zor olsa da ilahi adalete bırakmak kısa orta vadede bir çözüm olabilir. hayat dersi olarak bak. bilmiyorum detayları tabi ama kendin için doğru olan seçeneklere odaklan
Aldatan bir kisinin sevip sevmedigi ne fark Eder? Senin duygularini, senin nasil hissedecegini dusunmemis aldatmis sonunda. But kez aldatan firsatini bulunca yine aldatir
12 Yorumla
Soran+1 yılYs zaten öylede her türlü aldatmaya rağmen hala evliler insaj olan yapamazki ya bu nasıl ilişki nasıl bir iğrençlik aklım almıyor bir türlü
Soran+1 yıl?
+1 yılAldatan erkek sever mi değilde seven erkek aldatır mı diye sorsak daha doğru. Ve bence seven erkek aldatmaz. Aldatan erkek net sevmiyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHer halti yiyor gene evliler insan olan yapamazki nasil kaldırır ya hayat mı bu😞
+1 yılYa sevse neden aldatsın
Aldatan insanın zaten kendisine saygısı yok kendisine saygısı olmayan insanın kimseye saygısı sevgisi olmaz16 Yorumla
Soran+1 yılOnca aldatmaya rağmen nasıl evlendiler ve evli kalabiliyorlar ya bunu anlayamıyorum insan olan yapamaz ki
- +1 yıl
Dimi insan gururuna yediremez normal bir durum değil
Soran+1 yılEvet aklımı kaçırcak gibi oluyorum bazen lütfen sen bari bir şey söyle 😞
Soran+1 yıl@Maritimo hayır sevgili üstüne sevgili yapan üstelik diğer kızla cinsel ilişki falan yok sadece duygusal ilişki üstelik evlilikte bile arıyor o kızı
- +1 yıl
duygusal ya da cinsel karşındakine saygısı yok aldatan birinin
+1 yılBu nasıl bir soru? Düşününce mantık hatası var cümlede bile.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes falga geçiyorda çatır çatur aldatıyor gitti evlendiler hala da evliler nasıl oluyor bu iş
- +1 yıl
Bazı midesizler kabul ediyor işte nasıl yapabiliyorlarsa
Niyeti sevmek olan hiçbir erkek 1 kez bile aldatmaz. Oturur, adam gibi sever
11 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyorsun 😞 hep aldatma var ama gene evliler nasıl bir insam bunlar insan olan yapamazki 😞
+1 yılAldatan kişi insanı değil ilgiyi sever o yüzden uzak durun öyle tiplerden
20 Yorumla
+1 yılNiye aldattı diye duyguları mı yok kalbim yok saçma sakın böyle düşüncelerdeAldatma konusu bence çok abartılan ve çok saplandırılan bir konu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSemi aldatti, saygisizlik , sadakatsizlik, etti seni aldatti , senin yerine baskasini secti sence seviyor mu?
00 Yorumla
+1 yılonda sadece başka (!) sevgi vardır. O ndan dolayı gerçek sevgi bekleme!
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başka sevgi 😞
- +1 yıl
Aldatan kişi bu durumun bilincinde. Ya size karşı sevgisi ya saygısı ya da hiç bir ilgisi yoktur. yoksa aldatmaz. Ha bide madalyonun 2. yüzü var. Siz onu kendinizden uzaklaştırmış ta olabilirsiniz. Mesela ben aldatmadım. Ama artık saygının bittiğini ve arada bir seviyenin kalmadığını görünce düğüne 4 ay kala nişan attım. Çünki gelecekte yaşayacağın kişi iyi seçmen gerekiyor.
Bence sen buna takılma önüne bak ve emin adımlarla (Her ne kadar incitse de) dik durarak yoluna devam et ve asla ama asla arkana bakma. önündeki güneşe yürü, arkandaki karanlıktan uzaklaş...
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Erkekler genelde yüzeysel ve görsel bakarlar maymun iştahlı biriyse üstelik sevse de aldatabilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılAma devamlı olarak bir kadına duygusal yaklaşıyorsa evli olduğunda bile ulaşıyorsa karısını ta sevgiliyken bile her türlü aldattıysa?
Soran+1 yılBen uzak duruyorum ama ne kadar zaman geçerse geçsin bir şekilde hep ulaşıyor yinede bıktım ya
Soran+1 yılBöyle biriyle birlikte olmadığıma sevinmeliyim değilmi😞
Soran+1 yılHayır anlamadın evli biriyle birlikte değilim sevgilisi varken benlede beraberdi sonra gitti evlendi hala ulaşıyor vs sevgiliyken de hep aldatmış onu diyorum
- +1 yıl
Hep yapar o
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılüzgünüm ama hayır, sevmiyor.. sevseydi aldatmazdı...
04 Yorumla
Soran+1 yılYa çatır çatur aldatmaya rağmen nasol evli kalabilirler ya bunu anlayamıyorum insan olan yapamazki
- +1 yıl
hmm evlilik de var diyorsun.. o daha kötü tabii.. çıkar evliliğidir, çocuk vardır, veya başka şeyler belki..
Soran+1 yılOffff nolur biriniz bişi söyleyin ben delirmeden😞
- +1 yıl
konu kiminle ilgili? istersen özelden yaz detayı
+1 yılAldatan erkek aldattığı kadını sevmez diğer aldatmaya değer gördüğü kişiyi sever
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeverse aldatmaz net. Gözü bile kaymaz başkasına. Ben öyle biliyorum yani 🤣
00 Yorumla Severek aldatalım aşka hasret kalalım eğer mutlu olursaaakk yeniden aldatalım.. Bu ne len
10 Yorumla
+1 yılSevse seni aldatmazdı sende bulamadığını başkasında bulmuş onunla devam etmek yalnızca aptallık olur
00 Yorumla
+1 yılkronik bir aldatandan bahsediyorsak sevgi saygı yoktur
00 Yorumla
+1 yılKadınların bu kadar saf olduklarına ınanmak ıstemıyorum.. Allahım lutfen ya
00 Yorumla
+1 yılSevse aldatmaz
aldatmanın bahanesi de affı da olamaz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sevseydi aldatirmiydi. Tabiki seks için sever
00 Yorumla
+1 yılSevebilir aldatan erkek ama s... nin kuklası olmuştur ondan bırak gitsin
00 YorumlaErkek milleti lanetli bir şey ya nefret ediyorum
52 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Akisarli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler tüm kadınları sever. Gönlü geniş insanlariz
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle sever
fakat bazıları pişman olur bazıları olmuş gibi yapar aradaki gark ince
00 YorumlaSever. Erkekler ne kadar sevse de gözleri her zaman dışardadır. Bu yüzden ne kadar severse sevsin aldatabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak sevmemek değildir kızlar anlayın artık
00 Yorumla Aldatan erkek de kızda sever ama sevilen kişi aptalsa kullanılır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSence sevse aldatırmı
30 Yorumla
+1 yılSeven erkek aldatır mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaz dimi
- +1 yıl
He şunu bileydin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi kandırmaya devam edin
01 Yorumla
Soran+1 yılBaksana bazıları sever diyor 😞
Seven erkek aldatır mı senc
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Bunu soruyor olamazsın tabiki hayır
10 YorumlaÇOK sever :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes aldatabilir bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seven insan aldatmaz gözü dışarda olmaz
00 Yorumla
+1 yılKızım sakın bu hatayı yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılsevmez sevse 2. si olmaz zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMecnun olur çöllere bile düşer kaçırma böylesini
00 Yorumla Sevdiği için tekrar aldatır hatta.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Erkek çok eşli olduğu için tüm kadınları sever.
00 Yorumlaerkeğine göre degisir
00 Yorumla
+1 yılSever tabi ki de soru mu bu? 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAldatma varsa o iş olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiddi misin yoksa dalga mı geçiyon
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim soruyorum sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmek iyi yüreklerin harcı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu neden sorduğunu biliyorum.😔😔😔😔
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılAynı hatalar içindeyiz😓
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşmak isterim
Soran+1 yılYa bilmiyorum yaş farki var aramizfa öylelikle kandirdi beni 11 yas büyüktü hep seviyorum dedi evlendi daha neler neler anlatsam aklın durur 😞
Cevap sahibi+1 yılDur dur sakin ol bişey söyleme burada gel bana
Soran+1 yılSeninki sana ne yapti😞
Cevap sahibi+1 yılBana yaz
Cevap sahibi+1 yılSeni bekliyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa m#l misin sevse neden aldatsin
10 YorumlaSever diyenlere inanmayacaksın değil mi
13 Yorumla
Soran+1 yılYa anlayamıyorum çatıt çatır aldattı evlendiler hala da aldatıyor evliler nasıl oluyor bu iş ya
Soran+1 yılYa o sürekli bir şekilde ulaşıyor takip ya da mesaj ne kadar zaman geçeree geçsin artık bıktım psikolojim bozuldu bu nasıl gerçek olabilir bu insanlar ya😞
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılGarip bir soru
02 Yorumla
Soran+1 yılCevap?
- +1 yıl
Seven erkek aldatır mı desen neyse de ne diyim buna şimdi
selam hanfendi sevse seni aldatırmı
07 Yorumla
Soran+1 yılÇatır çutur aldattı evlendiler yine halada evliler aldatmada var nasıl oluyor bu iş
Soran+1 yılOnu severmi
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılSizde erkeksiniz bilirsiniz kesin sevmiyor mu diyorsunuz 😞
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsever neden sevmesin
00 Yorumla
+1 yılAldatmayı sever sayılır mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sevmez
00 YorumlaSevse aldatır mı..
00 Yorumla
+1 yılSevmez
00 Yorumla
+1 yılSevsede aldatır erkrk
00 YorumlaHem de çok güzel sever
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi