Ben birisinden çok hoşlandım aramızda bir şey geçti beni her yerden engelledi.
Oysa o kadar seviyorum ki onu, saçlarını okşamayı özledim, o kadar yumuşklardı ki , sarılmasını özledim, kokusunu, sarılınca kokusunu içime çekmeyi özledim, gözlerini özledim, aniden gelen mesajlarını özledim, ellerinin sıcaklığını özledim.
ilk buluşmamızda aniden gelmişti, pijamalarla indim yağmur yağdı ıslandık çok güldük, sonra her şey çok güzeldi onun benden vazgeçtiği güne kadar.
Buluştuğumuz son gün olduğunu bilsem, ona daha çok sarılırdım, öper öper bırakmazdım.
Onun için her şeyi yapardım, gelecek hayal, bile kurmuştum. en çok onu istedim, bütün erkekleri çıkarttım, kimseyle konuşmuyordum.
Ona benzer bir çocuğum olmasını isterdim. Sonsuza kadar yüzünü görmesem bile ona bakardım.
O beni sevdiğini söylemişti oysa. seven insan böyle mi yapar, benimki sevgiyse onunki nasıl bir sevgi?
Erkeklerin hiç mi kalbi yok..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevmezler tek amaçları cinselliktir
Cünsellik yaşadıysanız büyük ihtimalle soğumuş olabilir
niye
Hepsi değilde genel olarak erkekler bu şekilde davranıyor alıcağımı aldım gibi düşünüyor ve heyecanda kalmıyor o yüzden başka limanlara yelken açıyorlar onun için evlenmeden yapmayın sonra bırakıyorlar seni zaten sevseydi seni bırakmazdı
gerçekten sevseydi cinsellik yaşayıp yaşamaması önemli olmazdı. ayrıca ADam olsaydı bu kadın artık mahremim der daha fazla üstüne düşerdi, hiç değilse ben adam olsam öyle yapardım..
Adamlıkta sahip çıkmaktır yanında olmaktır hiçbir kadına cinsellik gözüyle bakmamak tır bir insanla birşeyler yaşıyorsan sevgi olsun cinsellik olsun onu yarı yolda bırakmamaktır kendi tercihi kendisi bilir hatasınıda yalnışınıda belki bir gün öğrenir şunuda unutma seni gerçekten seven erkek seni bırakmayı geç senin için canından bike vazgeçerdi ama bu senden vazgeçti
adam değilmiş demek..
inşallah geri döner mi diyim ne diyim bilemedim inşallah güzel insanlar çıkar karşına
inşallah teşekkür ediyorum inşallah sizede
Evet sevmez olur mu
Niye ayrıldınız peki
telefonda sonra konuşuruz müsait değilim dedim, 2 3 saat mesajlarına cevap vermedim, sinirli olduğum için yarın yazacaktım bi baktım her yerden engellemiş. Yani WhatsApp telefon engellemiş, sosyal medya hesaplarını SİLMİŞ. geri döner mi acaba
beni sevdiğini söyledi ama dengesizdi. en son senden vazgeçtim adam olmaz senden yazdım? bir sürü mesaj attı işte aradığında konuşuruz müsait değilim dedim. mesajlara dönemeyince 3 4 sat sonra englelemiş her yerden gitti ortada yok
Oha çok saçma bence sonuçta işin varmış cevap verememişsin ama haberinide vermişsin yani bence bunun altında başka bir şey var engellemesi çok saçma geldi bana
Bu olayı daha açıkladım: ilk o benim kisini kırdı amacın ne ilişkide dedim amacım yok dedi, beni sevdiğini söylemiştin hani dedim hatırlamıyorum dedi dalga geçer gibi üstüne konuşmak istemiyorum dedim, bende bunlar üzerine senden adam olmaz bende vazgeçiyorum o zaman yazdım. sonra kaç kere aradı mesaj attı, 3. aradığında açtım dedim kötüyüm sonra konuşalım. bu nasıl oldun, bemim yüzümden mi kötüsün? yazsana artık? vs. yazmış ben zaten çok kırıldım bana o kadar yakonlaşma geçti aramızda snaki hiçbir şet olmamış gibi davrandı..
çok saçma ve niye bilmiyorum insan cevap vermedim diye engellemezsin ki. hadi engelleyecektin vazgeçecektin bir sürü mesaj atıyorsun arıyorsun niye? umrunda değilse? ben hiçbir şey anlamadım..
Bence engeli geri açar
erkekler engelleyince zor gibi. rehberden siliyim mi sence? silersem engellemişim gibi duracak onu ama. ya da hiçbir şey yapmayım mı
Geri dönecektir merak etme bence rehberinden silme sabırla bekle
inşllh çabuk açar öğreniyim 1 ay sorua gidiyorum şehirden, o da biliyor.. artık görüşme ihtimalimiz bile kalmayacak